amor_latino 11.09.03, 18:33 ze albo kurna piszeta albo zamykam ta spelune. ka pe wu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: aha, a teraz jako ojciec to wam powiem... 12.09.03, 09:54 ojciec, co to za straszenie dziatwy po nocach? gdzie ojcowska troska, wyrozumialosc i te inne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: aha, a teraz jako ojciec to wam powiem... 12.09.03, 10:15 po jakich nocach dziecino? post pochodzi z osiemnastej costam. porzadni ludzie siedza wtedy w pracy i nadaja na forum. gdzie reszta? wpisywac mi sie szybko! prosze sie dzielic swoimi problemami i nedziemy dyskutowac... kwis - jaki masz problem? chcialabys o tym porozmawiac?:P sciskam, padre kwik napisała: > ojciec, co to za straszenie dziatwy po nocach? gdzie ojcowska troska, > wyrozumialosc i te inne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: aha, a teraz jako ojciec to wam powiem... 12.09.03, 10:32 To jak to z tym wrobieniem było? Gdzie Aise, gdzie Su? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: aha, a teraz jako ojciec to wam powiem... 12.09.03, 10:35 zebym to ja wiedzial... moja narzeczona podjela arbitralna decyzje, ze zostane ojcem wcale ze mna tego nie konsultujac. tak prosze ciebie wyglada partnerstwo i poszanowanie praw ojcowskich w 21 wieku... sloggi napisał: > To jak to z tym wrobieniem było? > Gdzie Aise, gdzie Su? Odpowiedz Link Zgłoś
aise kochany tatusiu 15.09.03, 07:28 narzeczona przygotowuje sie do ataku z flanki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: kochany tatusiu 15.09.03, 09:08 Już myślałem, że wstąpiłaś do haremu i jesteś przetrzymywana przemocą. Odpowiedz Link Zgłoś
aise sloggi z tym haremem 15.09.03, 17:18 to prawie prawda tylko kurde jestem w nim sama i to jest problem. powiedz mi co to, cholera jasna, za harem? jakiś reformowany czy co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kochany tatusiu 15.09.03, 09:41 moja narzeczona z flanki? nie sadze... g ps. mam dzis zly humor:( aise napisał(a): > narzeczona przygotowuje sie do ataku z flanki > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: kochany tatusiu 15.09.03, 10:25 Masz zły humor, bo dziś jest poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kochany tatusiu 15.09.03, 10:53 na polepszenie humoru pragne doniesc, ze waska: 1. nie zyje. 2. jesli zmartwychwstanie to zaanonsuje sie odpowiednio wczesniej. 3. bardzo teskni (m.inn. za spank-all-of-you). 4. pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kochany tatusiu 15.09.03, 11:11 to, ze wasie trafil szlag jest rzeczywiscie jakims promyczkiem na tym poniedzialkowym lez padole... kwik napisała: > na polepszenie humoru pragne doniesc, ze waska: > 1. nie zyje. > 2. jesli zmartwychwstanie to zaanonsuje sie odpowiednio wczesniej. > 3. bardzo teskni (m.inn. za spank-all-of-you). > 4. pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kochany tatusiu 15.09.03, 11:29 taaa, dzis mamy wyjatkowo deszczowy i pochmurny poczatek tygodnia. kap, kap, plyna lzy?? zeby powodzi z tego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś