Dodaj do ulubionych

Ty Phi, ciebie totalnie pojebalo, co ?

07.01.02, 04:11
Chcesz drinka, czy piwo, czy babe, czy chlopa
Obserwuj wątek
    • asterix1 Re: Ty Phi, ciebie totalnie pojebalo, co ? 07.01.02, 04:15
      albo chuj z tobą, mozesz miec i babe i chlopa
      • asterix1 Re: Ty Phi, ciebie totalnie pojebalo, co ? 07.01.02, 04:23
        dobra, ja stawiam, kogo chcesz ????????
        • phi_ Jestes zza Buga !!! 08.01.02, 02:31
          Wpisuje sie. Odruch niecheci przeciw odruchowi checi.
          Nie jest prawdziwe to, co Ty widzisz – to sa wrazenia. Prawdziwy jest swiat
          struktur atomowych.

Masz zupe zamiast mozgu.
          • Gość: Bizon Re: Jestes zza Buga !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:39
            A co wam, dzieci, ze tak sie targacie po szczekach ? Milujcie sie, rzekl Pan
            nasz, no to Go, kurwa, sluchajcie !
            • phi_ Re: 08.01.02, 02:48
              Dobra, teraz powiemy "Jezus jest Panem", uwierzymy w sercu, ze Bog wskrzesza
              umarlych i osiagniemy zbawienie...
              • Gość: samanta Re: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:51
                Amen kurwa,amen!
              • Gość: czort Re: IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:54
                phi - kazda religia to przezytek. tak wiec porzuc swoja, a wez moja!!!
                • phi_ Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? 08.01.02, 03:14
                  Gość portalu: czort napisał(a):

> phi - kazda religia to przezytek. tak wiec porzuc swoja, a wez moja!!!

Ostre "albo-albo", chyba nie jest wlasciwym podejscie w rozwazaniu kwestii
                  rozumienia...

O Prawdomowny, Ukryty, Transcendentny... Czorcie
                  Obawiam sie, ze nie pojmuje jezyka Twojej religii ;)

Czytam Twoje posty i widze, ze w Twoim umysle (dzieki Bogu) zatarly sie juz
                  wszelkie slady tradycyjnego nauczania religijnego. Ciesze sie, bo dogmaty religii
                  uwazam za puste badz nielogiczne. O !
                  • Gość: czort Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:18
                    a moze bedzie. dlaczego nie. przeciem mistyczny czort jezd.
                    pieklo, szatani, znow jednam dusze porwe!!!!
                    wlasnie o taka religie mi chodzi.
                    podobasz mi sie.
                    • phi_ Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? 08.01.02, 03:21

> podobasz mi sie.

Wylacz glosnik !!!
                      ;)

• Gość: czort Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:25
                        phi, wylaczylam, phi! phi! phi!
                        arystokratycznie powiedzial czort po francusku i poszedl prac skarpetki.
                        • phi_ ucho mi zwariowalo... 08.01.02, 03:33

> phi, wylaczylam, phi! phi! phi!
                          > arystokratycznie powiedzial czort po francusku i poszedl prac skarpetki.

Poszwedalam sie i wrocilam. Stwierdzajac, ze jeszcze cos powiem... Przed praniem
                          zdejmij kapcie !!! Wiem, juz komus to mowilam...
                          Wychodze.
                          • Gość: czort Re: ucho mi zwariowalo... niepotrzebnie IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:38
                            zabralo phi, kapcie moje i wyszlo, phi!
                            • phi_ Re: ucho mi zwariowalo... niepotrzebnie 08.01.02, 03:45

> kapcie moje (...)

........... ???
                              meska szostka !?

• phi_ aha... filcowe 08.01.02, 03:47
                                Co za traf !!!
                                Pasuja !
                                ;)))
                                • Gość: czort zo za niefart IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:50
                                  moje ci, phi!, moje, phi!
                                  jeno oczka niedowidza - zielone filcowe osiem i pol, phi!
                                  zimna, zimna rosa,
                                  a ja, a ja bosa ....
                                  gdzie sie podzieli haceli?
                                  • phi_ meska szostka 08.01.02, 03:56
                                    To wyjatkowy przypadek ! Jest jeszcze czterdziestka... hi hi... To moze
                                    dobre ??? Przymierz. Dorzuce sznurowadla.
                                    • Gość: czort gdzie zgineli haceli IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 04:07
                                      Co ja ci koniku pomoge Gdy haceli dostac nie moge
                                      Nie padaj nie padaj zaczekaj do wiosny
                                      a kiedy lod stopnieje bedziesz ciongnoł prosto
                                      Byłem ja w dwóch spółdzielniach by kupic hacele
                                      ale tam mozna kupic wódki butele]
                                      w każdy dzień powszedni a talże w niedziele
                                      Dotszyj ty redakcjo do każdej spółdzielni GS
                                      aby haceli kupił każdy z nas
                                      Droga redakcjo zrozum moje bolonczki
                                      aby każdy magazyn dostał wstydu i goronczki
                                      Prosze ulepszyć moje pismo i wydrukować

Józef Kosy
                                      wieś Rabarbar
                                      • phi_ czterdziestka... szostka 08.01.02, 04:17
                                        Twoja fryzjerka mowila, ze nikogo madrego nie strzygla. Miala racje.
                                        Lepiej nie wychodz z ta nowa fryzura. Zmniejszyla Ci sie glowa.
                                        • Gość: czort to klasyka evergreen IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 04:25
                                          przykro mi, na pewno nie 46 a co najmniej 48. mam szeroka stope, zyciowa nie
                                          zawsze, ale sie staram. na fryzjera mnie nie stac, dlategom czort.
                                          podpis jozefa grzyba dac ci cos powinien juz do myslenia.
                                          zawiodlam sie.
                                          wstydze sie tego.
                                          pa - juz nie czekam na odpowiedz, chyba, ze chcesz tego wiecej.
                                          z cala zyczliwoscia przesle lacznie z wyjasnieniem.
                                          czort

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka