masiwa 02.06.08, 09:23 www.bobrowy.riders.pl/?Bie%BF%B1ca_edycja:Czas_i_miejsce zapowiada sie ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rider79 Re: rajd BOBROWY ;) 02.06.08, 13:00 Zaręczam, że impreza będzie wyśmienita, konwencja rajdu podobna do imprez pl.rec.motocykle, czyli Chlorów, Pyry, Felkowiska:) I część organizatorów dobrze mi znana:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: rajd BOBROWY ;) 11.06.08, 19:36 A wybieracie się, bo ja się zastanawiam, tylko nie wiem czy bym sobie poradziła z wszystkimi konkurencjami, bo nigdy nie byłam na takim rajdzie, a jazda w terenie raczej w moim wypadku odpada... To co, kto się wybiera ??? Pozdrawiam, AsisA & Diverka Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: rajd BOBROWY ;) 11.06.08, 19:40 Asia ja się może wybiore ale z pośród konkurencji wybiore leżenie plackiem i picie piwa :D jak chcesz zapraszam do zawodów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: rajd BOBROWY ;) 12.06.08, 08:21 Z tego co czytałam, to niektóre konkurencje są w parach, więc może Ewuś się sparujemy i na pewno picie browarów leżąc plackiem na 100% wygramy ??? Co Ty na to ???? Pozdrawiam, AsiA & Diverka Ps. Kiedy znowu nas odwiedzicie z Zuzią??? Tym razem moja działka na Was czeka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: rajd BOBROWY ;) 22.06.08, 23:31 no i co? jakoś żadnej nie widziałem... a trasa była wporzo, za wyjątkiem kilometra szutru, pomału dałybyście radę. Za to okolica, mmm, rewelacja, zapadłe wiochy i cudowne widoki:) Odpowiedz Link Zgłoś