Dodaj do ulubionych

Widok za Moim Oknem.

18.09.03, 16:09
Lecą liście
zamaszyście...
Ciekawe, kto posprząta.
O! I baba łazi... I pies... Autobus przejechał.
Słońca nie widać, bo to takie głupie okno - tyłem do słońca. Wogóle jakoś tu
ciemno! Teraz samochód. Krzak stoi. Pewnie już niedługo hehe...
Idź stąd babo! Nie gap mi się TU.
A niebo niebieskie... Ciekawe, kto tak wymyślił? Myśliciel pewnie jaki!
Liście żółte. Na niebie prawie jak tandeta.
A może to telewizor.
Nie wiem...
Obserwuj wątek
    • kitek1 lubie, te twoje................. 18.09.03, 17:52
      glodne kawalki,
      smineczko:)
      • schizo69 Re: lubie, te twoje................. 18.09.03, 18:17
        czy mi się wydaje czy Ty tylko liście,śnieg,deszcz,pogoda?
        • silverstone Re: lubie, te twoje................. 19.09.03, 10:18
          A czym tu sie wiecej przejmowac?

schizo69 napisał:

> czy mi się wydaje czy Ty tylko liście,śnieg,deszcz,pogoda?
    • koaa Re: Widok za Moim Oknem. 18.09.03, 21:34
      a za moim oknem widać topole a z dachu pałac :)
    • silverstone Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 10:15
      Okno czyste (kto? jak?!).
      Same czerwone samochody! I zolto zielone krzaki.
      Za krzakiem facet. Stoi i czyta ksiazke. Na co on tu czeka? Moze by tak rodzine
      zawiadomic, bo to miejsce takie niezbyt do_czekania...
      Slonce.
      • emperor Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 10:26
        sprawdz czy ten facet to nie ktorys z ludzi Bin Ladena, byc moze chce cie
        uprowadzic na wakacje do Talibow:)

silverstone napisała:

> Okno czyste (kto? jak?!).
        > Same czerwone samochody! I zolto zielone krzaki.
        > Za krzakiem facet. Stoi i czyta ksiazke. Na co on tu czeka? Moze by tak
        rodzine
        >
        > zawiadomic, bo to miejsce takie niezbyt do_czekania...
        > Slonce.
      • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 10:27
        a może właśnie to jest dla niego to miejsce ;))
        • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 10:46
          Taką miał właśnie minę :)
          I ten czerwony czerwony kolor naokolo...
          Jak przejedzie Porsche to zagram w totka!

makary0 napisał:

> a może właśnie to jest dla niego to miejsce ;))
          • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 10:58
            a może własnie madszedł Twój czas zagrać w totka :))
            • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 11:05
              Raz wygralam 9.60 zł. Doinwestowalam na dwa zaklady i przegralam. Mogłam
              przepic.

makary0 napisał:

> a może własnie madszedł Twój czas zagrać w totka :))
              • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 11:16
                Zgubiła Cię pazerność i brak pragnienia ;))
                • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 11:20
                  E tam! Po prostu inwestycja nie wypalila :)

makary0 napisał:

> Zgubiła Cię pazerność i brak pragnienia ;))
                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:11
                    może lont był mokry, inewstcja nie nabita, a Ty masz działo czy
                    moździerz ?? ;)))
                    • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:23
                      Dziadzio zostawil obrzyna...

makary0 napisał:

> może lont był mokry, inewstcja nie nabita, a Ty masz działo czy
                      > moździerz ?? ;)))
                      • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:26
                        Trochę kłopotliwy, celność słaba, lepsza lupara ;))
                        • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:31
                          Celnosc moze i slaba, ale za to widowisko spektakularne ;)

makary0 napisał:

> Trochę kłopotliwy, celność słaba, lepsza lupara ;))
                          • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:37
                            ale tylko jedna lufa :(( lupara ma dwie choć obie też obciete, ale tu jaki
                            widok gdy trafiasz grubym śrutem, dziury jak spodki ;)))
                            • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:42
                              moze po prostu zostane przy procy :)))

makary0 napisał:

> ale tylko jedna lufa :(( lupara ma dwie choć obie też obciete, ale tu jaki
                              > widok gdy trafiasz grubym śrutem, dziury jak spodki ;)))
                              • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:44
                                a jaki model wybrałaś ?? z celownikiem i 80 metrów celności ??:))
                                • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:46
                                  klasyczny! jestem konserwatywna :)

makary0 napisał:

> a jaki model wybrałaś ?? z celownikiem i 80 metrów celności ??:))
                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 12:52
                                    to tak którą Dawid zabił Goliata ;))
                                    • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:15
                                      Silver, za oknem piękne słońce, dlaczego piszesz: A za oknem ciemno?
                                      • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:17
                                        bo ma zasunięte kotary ;))
                                        • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:21
                                          jasnowidz czy co :)

makary0 napisał:

> bo ma zasunięte kotary ;))
                                          • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:31
                                            jak i prorok bo mogę Ci przepowiedzieć , że będzie jasno, będzie .......jak
                                            odsłonisz okno ;)))
                                            • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:34
                                              Proroku!!!!!!!!! :)
                                              Raz jedna firma zamowila baaaardzo drogie konsultacje, co by se zaoszczedzic w
                                              tych trudnych czasach, bo to sie wydaje wydaje i nie wiadomo na co! Rachunki za
                                              energie gigantyczne (a firma calkiem spora byla). No i przyjechali fachowcy,
                                              wzieli kupe kasy, a w opinii napisali "umyc okna". Rachunki spadly o polowe
                                              hehe...

makary0 napisał:

> jak i prorok bo mogę Ci przepowiedzieć , że będzie jasno, będzie .......jak
                                              > odsłonisz okno ;)))
                                              • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:43
                                                To to nie zasłony ??
                                                • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:46
                                                  verticale czy jakóś tak...

makary0 napisał:

> To to nie zasłony ??
                                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:51
                                                    ładna nazwa coś jak by się kręciło, wierciło ;))
                                                  • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:53
                                                    no bo one sie kreca! czasem udaje mi sie je zakrecic w odwrotna strone i
                                                    montera trzeba wzywac ;)

makary0 napisał:

> ładna nazwa coś jak by się kręciło, wierciło ;))
                                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:54
                                                    z dołu do góry;))
                                                  • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 14:02
                                                    nieee... w prawo i w lewo... lepiej w prawo :)

makary0 napisał:

> z dołu do góry;))
                                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 14:05
                                                    huśtawkę sobie zrobiłaś ;))
                                                  • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 15:05
                                                    hustawka fajna rzecz tylko czasem pobujac nie ma kto :(

makary0 napisał:

> huśtawkę sobie zrobiłaś ;))
                                          • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:33
                                            Nielogiczne. Gdyby były zasunięte, nie byłoby okna widać. A nick pomyliłaś
                                            • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:38
                                              Po prostu zrob to. Radosci bedzie na caly weekend choc to i tak za duzo :)

mama_muminka napisała:

> Nielogiczne. Gdyby były zasunięte, nie byłoby okna widać. A nick pomyliłaś
                                              • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:45
                                                Niestety, tej radości Ci nie sprawię. Z prostej przyczyny - nie odczuwam żadnej
                                                skłonności do osób własnej płci. Ale gdybyś była facetem, to kto wie :-P
                                                • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 13:49
                                                  No nie wiem nie wiem... Obsesyjka to juz za malo powiedziane... Teraz warto
                                                  zastanowic sie nad podekstem.

mama_muminka napisała:

> Niestety, tej radości Ci nie sprawię. Z prostej przyczyny - nie odczuwam
                                                  żadnej
                                                  >
                                                  > skłonności do osób własnej płci. Ale gdybyś była facetem, to kto wie :-P
                                                  • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 14:19
                                                    silverstone napisała:

> No nie wiem nie wiem... Obsesyjka to juz za malo powiedziane... Teraz warto
                                                    > zastanowic sie nad podekstem.
                                                    >
                                                    Zastanawiaj się przez cały weekend :-P Jak coś wymyślisz, napisz w
                                                    poniedziałek.
                                                  • silverstone Re: Dzisiaj czyli piątek 19.09.03, 15:06
                                                    ale ja juz sobie dawno wymyslilam... weekend poswiece na zuuuupelnie co
                                                    innego...

mama_muminka napisała:

> Zastanawiaj się przez cały weekend :-P Jak coś wymyślisz, napisz w
                                                    > poniedziałek.
                                                  • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli poniedziałek 22.09.03, 08:56
                                                    silverstone napisała:

> ale ja juz sobie dawno wymyslilam... weekend poswiece na zuuuupelnie co
                                                    > innego...

Co sobie wymyśliłaś?
                                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli poniedziałek 22.09.03, 09:04
                                                    Strzelanie z procy ;))
                                                  • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli poniedziałek 22.09.03, 09:10
                                                    kasztanami czy żołędziami ? :P
                                                  • makary0 Re: Dzisiaj czyli poniedziałek 22.09.03, 09:21
                                                    A to już zależy od wielkości celu ;)
                                                  • silverstone hej Makary! 22.09.03, 09:26
                                                    moze male polowanko? Cel sam sie znajdzie jak to w przyrodzie czesto bywa!

makary0 napisał:

> A to już zależy od wielkości celu ;)
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:35
                                                    najlepiej na lwyby ;))
                                                  • silverstone Re: hej Makary! 22.09.03, 09:36
                                                    e tam lwy! Moze by tak co inszego ustrzelic...

makary0 napisał:

> najlepiej na lwyby ;))
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:39
                                                    „Weźmiemy amunicję , wyborową śliwowicję”;)))
                                                  • mama_muminka Re: hej Makary! 22.09.03, 09:43
                                                    Łącką 70%
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:44
                                                    Daje siłe krasi lica nasza łącka sliwowica
                                                  • mama_muminka Re: hej Makary! 22.09.03, 09:46
                                                    Krasi, krasi i zatyka,
                                                    gdy pierwszego bierzesz łyka :-)
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:49
                                                    To musi być jakaś podróba :))
                                                  • silverstone Re: hej Makary! 22.09.03, 09:48
                                                    oj rykoszet rykoszet... hihi...

makary0 napisał:

> „Weźmiemy amunicję , wyborową śliwowicję”;)))
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:51
                                                    może położyć całą okolicę ;)))
                                                  • silverstone Re: hej Makary! 22.09.03, 09:52
                                                    jak na porzadnym wiejskim weselu ;)

makary0 napisał:

> może położyć całą okolicę ;)))
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 09:58
                                                    lub zabawie podmiejskiej, nie wiejskiej nie miejskiej ;)))
                                                  • mama_muminka Re: hej Makary! 22.09.03, 10:33
                                                    No, to jedziem na Bielany,
                                                    Cała paka rusza dziś:
                                                    Mańka, Feluś, ten szemrany,
                                                    Ruda Zośka, ja i Zdziś.
                                                  • makary0 Re: hej Makary! 22.09.03, 11:21
                                                    Oj bedzie, będzie zabawa ;))
                                                  • mama_muminka Re: Dzisiaj czyli poniedziałek 22.09.03, 09:38
                                                    Cel nie wart innych pocisków :-)
      • Gość: mario2 Re: Dzisiaj czyli piątek IP: 217.7.150.* 19.09.03, 10:28
        rozmawialem z nim
        lecz nie bralem wszystkiego do serca
        (nauczony smutnym doswiadczeniem
        iz ludzie mowia pewne fakty o sobie
        z blaganiem w oczach
        by im zaprzeczyc)
        Wiec kiedy mowil co mysli
        Zastanawialem sie
        Ile w tym przekory

Znal swoje mozliwosci ograniczenia
        Umial widziec jasno i prosto
        wiele spraw dla mnie
        ciemnych i zagmatwanych
        wysbyty zludzen udowadnial
        iz slowa znacza to
        co znacza

To w spotkaniach z ludzmi
        bylo mi dotad nie znane
    • silverstone ciemno juz zgasly wszystkie swiatla.... 19.09.03, 15:46
      piąteczek :)))))
    • niedzwiadek2003 Re: Widok za Moim Oknem. 20.09.03, 09:16
      trawa i drzewa iglaste i plot sasiada jakies 100 m dalej :)
      • Gość: taa Re: Widok za Moim Oknem. IP: *.acn.waw.pl 20.09.03, 10:46
        Błękit nieba i słońce, piękny dzień :-))
    • silverstone Widok na niedzielę... 21.09.03, 09:26
      Lipiec jaki czy co.
      Trawa trawa i drzewa zielone.
      Dalej tez trawnik. Lisci tez troche.
      O sasiad na dach wylazl! Ciekawe po co - moze przed zona sie chowa.
      Dalej tez drzewa.
      Slonce.
      • kitek1 a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:29
        chyba tez naloze bikini:)
        • silverstone Re: a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:30
          Basen jaki by sie przydal. Do tego bikini oczywiscie.

kitek1 napisał:

> chyba tez naloze bikini:)
          • kitek1 Re: a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:32
            no i jeszcze,
            ktos,
            ale o tym,
            tu,
            sza:)
            • silverstone Re: a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:33
              ktos do wylawiania lisci z basemu i podawania drinkow?
              No dobra - cicho sza :)

kitek1 napisał:

> no i jeszcze,
              > ktos,
              > ale o tym,
              > tu,
              > sza:)
              • kitek1 Re: a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:34
                czarny cwajkitek,
                lubi te robote.
                myslem,
                o kims Innym,
                sza:)
                • silverstone Re: a jaki upal u mnie..................... 21.09.03, 09:35
                  Jak chcesz mi podac ręcznik, to wystarczy ladnie poprosic :)

kitek1 napisał:

> czarny cwajkitek,
                  > lubi te robote.
                  > myslem,
                  > o kims Innym,
                  > sza:)
                  • silverstone no juz nie szukaj tego recznika... 21.09.03, 09:39
                    ... wlasnie sobie ide :)

silverstone napisała:

> Jak chcesz mi podac ręcznik, to wystarczy ladnie poprosic :)
                    >
                    > kitek1 napisał:
                    >
                    > > czarny cwajkitek,
                    > > lubi te robote.
                    > > myslem,
                    > > o kims Innym,
                    > > sza:)
                    • kitek1 no wiesz, i taka bez................... 21.09.03, 10:56
                      reczniczka,
                      sobie poszlas:)
                      • silverstone Poniedzialek... 22.09.03, 09:15
                        Ktos schowal liscie z drzew! Jak to mozliwe? W piatek byly; dokladnie pamietam.
                        Czerwono srebrno dzis...
                        A korzenie az pod samo okno, tajemniczo pod chodnikiem. Chniczycy twierdza, ze
                        w drzewach mieszkaja demony stojace na drodze do szczescia. Ciekawe, co na to
                        lesniczy...
    • silverstone Wtorek - niby wtorek... 23.09.03, 09:52
      Za oknem zupelnie jak w pudelku z akwarelami...
      Brakuje tylko deszczu, ktory rozmylby caly ten widoczek i wylal do umywalki.
      Za miesiac nie bedzie Niczego.
    • silverstone poludnie... 23.09.03, 12:14
      A gdzie sa liscie?! Spadaja i spadaja, a na ziemi ich nie ma! Giną po drodze?
      Tylko gdzie? Moze za drzewem stoi baba z gigantycznym koszem i kradnie :(
      • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 12:42
        Babie też należy się ;))
        • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 13:56
          Kiedys byla na Forum Baba z Wielkimi Nozycami! Ale z Wielkim Wiadrem??? :) No
          cudo :)

makary0 napisał:

> Babie też należy się ;))
          • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 14:06
            Taaaa, Baba z Wielkim Wiadrem Pełnym Liści z Pod Okna Silvi :)))
            pycha ;))
            • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 14:14
              A kto to ta Sylvii??? No wiesz! Na moim wlasnym watku! :(

;)

makary0 napisał:

> Taaaa, Baba z Wielkim Wiadrem Pełnym Liści z Pod Okna Silvi :)))
              > pycha ;))
              • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 14:29
                To już nic nie mozna skrócić i zdrobnić, nich Ci będzie Silverstone ;)choć mie
                to przypomina Wyspę Skarbów ;))
                • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 14:48
                  ze skarbow mam taka malutka latareczke jak chcesz :)

makary0 napisał:

> To już nic nie mozna skrócić i zdrobnić, nich Ci będzie Silverstone ;)choć
                  mie
                  > to przypomina Wyspę Skarbów ;))
                  • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 14:51
                    ale bateryjka nie jest wyczerpana ;))
                    • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 14:52
                      jest ale kto by sie tym przejmowal! w koncu to SSSSKARB!

makary0 napisał:

> ale bateryjka nie jest wyczerpana ;))
                      • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 14:54
                        alez serdeczne dzieki łaskawczyni, nie trzeba było ;)))
                        • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 14:56
                          alez nie ma za co polecam sie pamieci szanownego pana :)

makary0 napisał:

> alez serdeczne dzieki łaskawczyni, nie trzeba było ;)))
                          • makary0 Re: poludnie... 23.09.03, 14:57
                            tak, pamięc juz nie ta ;)) miło było spadam jak liść do wiadra ;))))
                            • silverstone Re: poludnie... 23.09.03, 14:59
                              jak szanowny pan znajduje moj nowy watek? :)

makary0 napisał:

> tak, pamięc juz nie ta ;)) miło było spadam jak liść do wiadra ;))))
    • niedzwiadek2003 ...wieczor 23.09.03, 19:52
      i juz wieczor. co raz szybciej robi sie szaro....
      • silverstone Ranek... środ_kowy ranek... 24.09.03, 08:44
        Ktoś zrobil niebo na szaro :( Cwaniak jaki!
        I To Drzewi zaczyna wygladac jak z miasteczka Halloween.
        Moze kto pozamiata, a moze nie.
        Najbardziej wkurzajaca sprawa ze spraw okiennych to zaluzje i werticale. Na
        cholere to komu. Horyzontalnie niemozliwe.
    • silverstone Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 10:39
      Siedzimy w wielkim jeziorze. Jezioro do gory dnem, bo w gorze widac blekit.
      Nawet krzaki jak z akwarium. Prąd w prawo razem z gołebiami.
      Bul
      Bul
      Bul
      ...
      • makary0 Re: Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 11:01
        Silvi nie za duzo tego bul bul, dno jest na dole pod nogami, na górze błekit ;))
        • silverstone Re: Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 11:02
          Nie mow tak do mnie Makaronie bo Cie udusze!

makary0 napisał:

> Silvi nie za duzo tego bul bul, dno jest na dole pod nogami, na górze
          błekit ;)
          > )
          • makary0 Re: Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 11:36
            Aj, aj kapitanie Silver, byle nie łazanki ;))
            • silverstone Re: Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 11:55
              ze szpinakiem za kare wrrrrrrrrrrrrr.... :)

makary0 napisał:

> Aj, aj kapitanie Silver, byle nie łazanki ;))
              • makary0 Re: Czwartek. Blizej niz dalej. 25.09.03, 12:01
                Wrrrrrrr?? to całkiem łyyyyyyyy, kto to je takie rzeczy ;((((((
                • silverstone Lubie szpinak! 25.09.03, 12:08
                  ale łazanki??? bleeeeeeeeeeeeee.....
                  :))

makary0 napisał:

> Wrrrrrrr?? to całkiem łyyyyyyyy, kto to je takie rzeczy ;((((((
                  • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:11
                    To bardzo Cię podziwiam, ale to chyba wynik, że nie widziałaś żywej krowy ;))
                    • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:15
                      ??? To szpinak jest z krowy?!

makary0 napisał:

> To bardzo Cię podziwiam, ale to chyba wynik, że nie widziałaś żywej krowy ;))
                      • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:21
                        widzę, że koniecznie chcesz się dowiedzieć co przypomina szpinak na talerzu,
                        mówię Ci nie do odróżnienia :((
                        • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:24
                          Naprawde krowy robi sie ze szpinaku!!??? O ja cieeeee.... Czlowiek cale zycie
                          sie uczy; to jednak prawda ;)

makary0 napisał:

> widzę, że koniecznie chcesz się dowiedzieć co przypomina szpinak na talerzu,
                          > mówię Ci nie do odróżnienia :((
                          • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:27
                            Taaaaa, krowa robi jak szpinakiem :))
                            • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:38
                              dlaczego oni tak naprawde karmia je szpinakiem?? w telewizorze pokazuja zawsze
                              pastwiska!

makary0 napisał:

> Taaaaa, krowa robi jak szpinakiem :))
                              • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:40
                                a w sklepie tylko wołowinę :)) to też jest z krowy ??
                                • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:43
                                  nieee... to modliszki zjadaja sie nawzajem! Krowy nieeeee....

makary0 napisał:

> a w sklepie tylko wołowinę :)) to też jest z krowy ??
                                  • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 12:49
                                    akurat, modliszki zjadają partnerów, jeszcze nikt nie widział by modliszek
                                    zjadł partnerkę, może to by było jeszcze gorsze dla niego;)))
                                    • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 13:10
                                      to dlaczego mi wciskasz, ze krowy zjadają woły, co?

makary0 napisał:

> akurat, modliszki zjadają partnerów, jeszcze nikt nie widział by modliszek
                                      > zjadł partnerkę, może to by było jeszcze gorsze dla niego;)))
                                      • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 13:16
                                        JA ?? tylko sie dziwię , gdzie te krowy jak w sklepie sama wołowina ;))
                                        • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 13:19
                                          No fakt... szowinistyczne to do tej pory byly swinie, a nie byki ;)

makary0 napisał:

> JA ?? tylko sie dziwię , gdzie te krowy jak w sklepie sama wołowina ;))
                                          • makary0 Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 13:27
                                            To ci byk z tej krowy ;))
                                            • silverstone Re: Lubie szpinak! 25.09.03, 13:37
                                              pewnie na kotlety do gejowskich knajp!

makary0 napisał:

> To ci byk z tej krowy ;))
    • silverstone no nie daruje se! 25.09.03, 12:16
      seeeeeeeeeeeeetkaaaaaaaaa.... jes jes jes :)
    • white.falcon Re: Widok za Moim Oknem. 26.09.03, 00:48
      Tak gościnnie napiszę. Ja mam ze swojego okna widok, który można nazwać
      logistyczno-strategicznym: za oknem mam park i długo, długo nic, co by
      przesłaniało niebo. Zegarek mogę sprawdzać w.g. startujących z Okęcia
      samolotów, sylwetki których widzę doskonale w dzień, a w nocy - dostrzegam
      światełka.

Stwierdziłam, że jak "zbiednieję", to zacznę wynajmować moje okno w.g. grafiku
      organizacjom terrorystycznym, które będą chciały "ubić" jakiś samolot. N.p.:
      poniedziałek - Armia Wyzwolenia Palestyny, wtorek - IRA, środa - Bin
      Laden@company, czwartek - bojownicy czeczeńscy, piątek - irakijscy wojownicy,
      sobota - Mossad, a w niedzielę - w oknie usiądę ja i, podziwiając widok, będę
      rozmyślać nad bezsensownością terroryzmu na świecie i innych smutnych,
      bezsensownych rzeczach, otaczających mnie. Wiem, żart makabryczny, ale jakąś
      pseudo-filozofię do widoczku trzeba było "dolepić".

Jeżeli kogoś zbulwersowałam, to może powiem tak na swoje usprawiedliwienie.
      Naukowcy udowodnili, że "czarny humor" stanowi wentyl bezpieczeństwa dla ludzi,
      którzy w ten sposób oswajają sytuacje, które ich przerastają i sensu
      których "ni w ząb" zrozumieć nie mogą.

Pozdrv.:)
    • makary0 Re: Widok za Moim Oknem. 26.09.03, 10:19
      ....chyba sie nie gniewasz Silver, że umyłem to Twoje okno i cóz widok sie nie
      zmył, wciąż używam płynu do mycia naczyć myjąc okna ;)))
      • silverstone Poniedzialek... 29.09.03, 10:21
        Zielono - zielono - zielono. Miejscami żółto.
        Zeby jesien byla prawdziwa potrzeba czerwonych lisci, a tu taki jesienny kant.
        Wolalabym pracowac w lesie.
        • white.falcon Re: Poniedzialek... 29.09.03, 19:36
          U mnie nie kant. U mnie na potęgę rudo-rudo-ryżo, a czasem jeszcze zielono.
          Jakoś mnie to nie cieszy.:(

Pozdrv.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka