Dodaj do ulubionych

KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal ....

17.06.08, 07:45
i ukradl Twoja wizytowke....hmmmmm, a moze to "tylko" Twoj PRZYJACIEL? :-)))

Obejrzyj sobie tego "OSOBNIKA" :-)))) on ma Ciebie:))

To daje do myslenia...:P
Obserwuj wątek
    • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:10
      Raaany...

Idę zobaczyć...:)))))

Aż zadrżałam...;))
    • khinga Betty......!! 17.06.08, 12:14
      który Ci ON?????

Gdzie, co, jak???:)

Myśleć nad tym nie mogę, bo nic nie widzę:/

Betty, może to nie o mnie piszesz?
    • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:17
      Już wiem w czym rzecz......:))

Ciekawe...sygnaturkę niedawno też miałam tę samą:))

...za Młody:PPP
      • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:24
        Wiesz juz wiec, o ktorego mi chodzi? :))
        Witaj PsiapsiolkA:))))
        • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:29
          Tak - wiem:)) rozejrzałam się;))
          Dziękuję za donos:PP

Hmm, cóż mam myśleć:PP

Witaj Kochana:)))

Jak po weekendzie?:)) Zadowolona?:)
          ........ja w miarę....niektóre odwiedziny potrafią namieszać:/
          • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:36
            Dzieki :)...mnie leci jak narazie poprostu cudownie:))

Jestem teraz na wozie, ale wiesz jak to jest, spasc z niego mozna szybko...ale
            co ja sie tam bede martwila na zapas? :)))

Kto Ci tak namieszal???, niech no ja go tylko w moje rece dostanie...to zobaczy
            !!.... 7 niebo:)))
            • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:46
              Regularnie leci?:PPPPPP
              Cieszę się, że u Ciebie cudownie:))

Żyć chwilą i cieszyć się dniem dzisiejszym.. na zapas nie ma co się martwić, bo
              to może przynieść nic dobrego:)) a po co psuć sobie cudowne samopoczucie?:)

U mnie też tak było - superr.. teraz chwilowo "pod", ale minie:))
              • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:53
                Kinia, "pod" tez moze byc przytulnie razem z innym "pod":)
                Za duzo slonca moze spowodowac tylko udar sloneczny, chyba najlepsza jest
                mieszanka:)))
                • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:57
                  U mnie od wczoraj leje deszcz, burza...tak na ochłodę:))) nie tylko ciała;))
                  • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:02
                    Wszystko sie wyladuje co sie mialo rozladowac i bedzie znowu lekkie powietrze :))

U nas slonce swieci i swieci i swieci, a ja wcinam truskawki i wcinam, obrodzilo
                    u nas cudownie...zatrzesienie!!! :))))

Posylam Ci koszyczek.....<jak narazioe tylko wirtualnie>....smacznego:))
                    • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:14
                      Deszcz u nas dłuuugo oczekiwany po kilku tygodniach suszy:(
                      Zbiory będą marne, co chwila pożar w lesie...

Truskawki???:))))))))))) to mi się buźka uśmiechnęła, bo właśnie....... też
                      wcinam truskawki:)))))
                      Z chęcią spróbuję Twoich:)) Na pewno smakują inaczej:))
                      Zaintrygowało mnie...Twoje "na razie":DD
                      • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:20
                        "narazie" bo zycie lubi platac figle...juz nie raz to doswiadczylam:))....wiec
                        wszystko jest przed nami:)...moze wrescie uda mi sie kiedys przyjechac nad
                        Polskie Morze?:)

Moja kolezanka (stad) niedawno tam byla i byla bardzo zadowolona:)) .....wiec
                        moze i my sie kiedys spotkamy jak tam przyjade?
                        Wypilybysmy wrescie nasza ealna kawe na jakim molo? :)
                        ...ech piekne marzenie, prawda Kiniu? :)))
                        • tini_1 poprawiam bledy:) 17.06.08, 13:22
                          "narazie" bo zycie lubi platac figle...juz nie raz to doswiadczylam:))....wiec
                          wszystko jest przed nami:)...moze wreszcie uda mi sie kiedys przyjechac nad
                          Polskie Morze?:)

Moja kolezanka (stad) niedawno tam byla i byla bardzo zadowolona:)) .....wiec
                          moze i my sie kiedys spotkamy jak tam przyjade?
                          Wypilybysmy wreszcie nasza realna kawe na jakims molo? :)
                          ...ech piekne marzenie, prawda Kiniu? :)))
                          • khinga Re: poprawiam bledy:) 17.06.08, 13:34
                            Nawet jakbyś zmieniła "ubranko" to poznałabym Cię właśnie po tym:))
                        • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:33
                          "Góra z górą się nie zejdzie, ale człowiek z człowiekiem zawsze".
                          Będę bezlitosna...każdy, kto przyjeżdża nad polskie morze wraca z niechęcią, ale
                          zadowolony:) Ostatnio mój kolega, który został przeniesiony do Wawki przyznał,
                          że brakuje Mu morza, spacerów brzegiem, wiatru...tego klimatu:))
                          Z mojej strony możesz być pewna spotkania z Tobą, kiedy tylko byłabyś w pobliżu.
                          Kawa nad morzem, wiatr we włosach, szum fal...smakuje inaczej:))
                          ...I w moim towarzystwie...Kochana, nic piękniejszego:PP
                          Marzenia należy realizować:)))
                          • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:40
                            To juz sie ciesze, bo marzenia trzeba realizowac, one czasem nas zaskakuja,
                            wlasnie wtedy kiedy sie wydaje, ze juz wszystko utracone. Teraz wierze, ze
                            kiedys napewno tam usiade w Twoim towarzystwie i pogawedzimy sobie za wszystkie
                            czasy:))))
                            A teraz znowu musze do realnego swiata..;(

Ciao, Kiniu;)
                            • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:49
                              Życie jest pełne niespodzianek:))

Przyjemnego popołudnia:-**
                              Do "zobaczenia":))

Racja, trzeba troszkę popracować;))

Paa:))
                              • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 16:57
                                Dziekuje i wzajemnie:))..... pracusiu :-P
                                • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 19:20
                                  Trzeba zapracować na samochód:))))

Dziękuję:-*
                                  • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 21:19
                                    Masz juz cos na oku?...pochwal sie:)))
                                    • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 18.06.08, 13:26
                                      Mam:))) czekam na dostawe z Twoich stron:))) Opel Corsa:))
                                      • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 11:21
                                        Slodko wyglada ten nowy opelek:))
                                        Zycze Ci z nim duzo uciechy i pieknych wycieczek :)))

A jaki kolor wybralas?
                                        • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:22
                                          Ten opelek to nie nowy.
                                          Niestety nie miałam wpływu na kolor.
                                          Ważniejsze, że pod względem technicznym jest dobry:)

A kolor too...zielony metalik:))) Nie do końca to "mój" kolor, ale sprawność
                                          techniczna przewyższyła:)
                                          Czarny...to byłoby to:))))))
                                          • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:28
                                            To tez nie jest moj kolor, ale w koncu technika jest wazniejsza, to prawda:) Ja
                                            czarnych nie lubie, uff.....nareszcie jestesmy innego zdania:)))
                                            Ja lubie metaliki ale tylko wszelke odcienie srebra i zlota:P

Oby Ci tylko sprawnie chodzil jak szwajcarski zegarek, bo w koncu jak w nim
                                            siedzisz to koloru i tak nie widzisz:P
                                            • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:40
                                              Prawdziwa kobieta: złoto i srebro:P
                                              Wiesz, widziałam srebrne Corsy, ale nie zachwycały mnie.
                                              Może akurat ten samochód nie pasuje do tego koloru:P
                                              Srebrnym też bym nie pogardziła:)

Dziękuję Betty:)) hehe, nawet go jeszcze nie widziałam:P
                                              Jak mi się nie spodoba to nie muszę go kupić:)
                                              ...bo ja taka czarna czarownica i w czarnym czuję się najlepiej:P
                                              • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:52
                                                Kinia, w czarnym to i ja uwielbiam :)) tylko nie w czarnym aucie!
                                                Wybacz, ale mnie sie czarne auto kojarzy z tym ostatecznym:((
                                                ...no nie potrafie sie do czarnej limuzyny przekonac :(
                                                ...nawet podarowanego bym nie przyjela.....z dwojga zlego to juz lepiej taki bez
                                                zadnego koloru, czyli bialy ale i ten mnie jakos dziwnie odpycha, grr ...moze ja
                                                to z ta nieskalana czystoscia kojarze? heheh :))))
                                                • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 13:00
                                                  Rozumiem.. najważniejsze, by czuć się w nim dobrze:)
                                                  W końcu samochód po części (pewnie większej) jest odzwierciedleniem
                                                  właściciela:) dlatego stąd u Ciebie to sreberko:P ale dodatkowo czarne różki;))))
                                                  Nieskalana czystość...hahahaha:)))))
                                      • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 11:28
                                        Kinia znalazlam cos dla Ciebie, jako przedsmaczek :)

Nowy Opel Corsa (Der neue Opel Corsa)
                                        de.youtube.com/watch?v=kl2SLbmXUz8
                                        • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:26
                                          Gdyby nie napis "CORSA" nie powiedziałabym, że to on.
                                          Niepodobny, ale........mrrrrrrrrrrrrrr:DDDD
                                          Choć ta doopka troszkę za ścięta;)
                                          • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:29
                                            no bo ja myslalam, ze to tego chcesz sobie kupic:))
                                            • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:41
                                              seriooooooooooo???:))
                                              • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:49
                                                nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :P
                                                • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 13:05
                                                  Wariatka:PPPP
    • mlodzieniec88 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 15:27
      Niczego nie ukradłem :P, niczego też nie kopiowałem. Już od dawien
      dawna mam tę sygnaturkę :-)
      • khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 15:33
        Nie o sygnaturce młodzieńcze mowa:))
      • tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 16:53
        mlodzieniec88 napisał:

> Niczego nie ukradłem :P, niczego też nie kopiowałem. Już od dawien
        > dawna mam tę sygnaturkę :-)

Mlodziencze, tylko mi o fotke chodzilo :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka