tini_1 17.06.08, 07:45 i ukradl Twoja wizytowke....hmmmmm, a moze to "tylko" Twoj PRZYJACIEL? :-))) Obejrzyj sobie tego "OSOBNIKA" :-)))) on ma Ciebie:)) To daje do myslenia...:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:10 Raaany... Idę zobaczyć...:))))) Aż zadrżałam...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Betty......!! 17.06.08, 12:14 który Ci ON????? Gdzie, co, jak???:) Myśleć nad tym nie mogę, bo nic nie widzę:/ Betty, może to nie o mnie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:17 Już wiem w czym rzecz......:)) Ciekawe...sygnaturkę niedawno też miałam tę samą:)) ...za Młody:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:24 Wiesz juz wiec, o ktorego mi chodzi? :)) Witaj PsiapsiolkA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:29 Tak - wiem:)) rozejrzałam się;)) Dziękuję za donos:PP Hmm, cóż mam myśleć:PP Witaj Kochana:))) Jak po weekendzie?:)) Zadowolona?:) ........ja w miarę....niektóre odwiedziny potrafią namieszać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:36 Dzieki :)...mnie leci jak narazie poprostu cudownie:)) Jestem teraz na wozie, ale wiesz jak to jest, spasc z niego mozna szybko...ale co ja sie tam bede martwila na zapas? :))) Kto Ci tak namieszal???, niech no ja go tylko w moje rece dostanie...to zobaczy !!.... 7 niebo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:46 Regularnie leci?:PPPPPP Cieszę się, że u Ciebie cudownie:)) Żyć chwilą i cieszyć się dniem dzisiejszym.. na zapas nie ma co się martwić, bo to może przynieść nic dobrego:)) a po co psuć sobie cudowne samopoczucie?:) U mnie też tak było - superr.. teraz chwilowo "pod", ale minie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:53 Kinia, "pod" tez moze byc przytulnie razem z innym "pod":) Za duzo slonca moze spowodowac tylko udar sloneczny, chyba najlepsza jest mieszanka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 12:57 U mnie od wczoraj leje deszcz, burza...tak na ochłodę:))) nie tylko ciała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:02 Wszystko sie wyladuje co sie mialo rozladowac i bedzie znowu lekkie powietrze :)) U nas slonce swieci i swieci i swieci, a ja wcinam truskawki i wcinam, obrodzilo u nas cudownie...zatrzesienie!!! :)))) Posylam Ci koszyczek.....<jak narazioe tylko wirtualnie>....smacznego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:14 Deszcz u nas dłuuugo oczekiwany po kilku tygodniach suszy:( Zbiory będą marne, co chwila pożar w lesie... Truskawki???:))))))))))) to mi się buźka uśmiechnęła, bo właśnie....... też wcinam truskawki:))))) Z chęcią spróbuję Twoich:)) Na pewno smakują inaczej:)) Zaintrygowało mnie...Twoje "na razie":DD Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:20 "narazie" bo zycie lubi platac figle...juz nie raz to doswiadczylam:))....wiec wszystko jest przed nami:)...moze wrescie uda mi sie kiedys przyjechac nad Polskie Morze?:) Moja kolezanka (stad) niedawno tam byla i byla bardzo zadowolona:)) .....wiec moze i my sie kiedys spotkamy jak tam przyjade? Wypilybysmy wrescie nasza ealna kawe na jakim molo? :) ...ech piekne marzenie, prawda Kiniu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 poprawiam bledy:) 17.06.08, 13:22 "narazie" bo zycie lubi platac figle...juz nie raz to doswiadczylam:))....wiec wszystko jest przed nami:)...moze wreszcie uda mi sie kiedys przyjechac nad Polskie Morze?:) Moja kolezanka (stad) niedawno tam byla i byla bardzo zadowolona:)) .....wiec moze i my sie kiedys spotkamy jak tam przyjade? Wypilybysmy wreszcie nasza realna kawe na jakims molo? :) ...ech piekne marzenie, prawda Kiniu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poprawiam bledy:) 17.06.08, 13:34 Nawet jakbyś zmieniła "ubranko" to poznałabym Cię właśnie po tym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:33 "Góra z górą się nie zejdzie, ale człowiek z człowiekiem zawsze". Będę bezlitosna...każdy, kto przyjeżdża nad polskie morze wraca z niechęcią, ale zadowolony:) Ostatnio mój kolega, który został przeniesiony do Wawki przyznał, że brakuje Mu morza, spacerów brzegiem, wiatru...tego klimatu:)) Z mojej strony możesz być pewna spotkania z Tobą, kiedy tylko byłabyś w pobliżu. Kawa nad morzem, wiatr we włosach, szum fal...smakuje inaczej:)) ...I w moim towarzystwie...Kochana, nic piękniejszego:PP Marzenia należy realizować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:40 To juz sie ciesze, bo marzenia trzeba realizowac, one czasem nas zaskakuja, wlasnie wtedy kiedy sie wydaje, ze juz wszystko utracone. Teraz wierze, ze kiedys napewno tam usiade w Twoim towarzystwie i pogawedzimy sobie za wszystkie czasy:)))) A teraz znowu musze do realnego swiata..;( Ciao, Kiniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 13:49 Życie jest pełne niespodzianek:)) Przyjemnego popołudnia:-** Do "zobaczenia":)) Racja, trzeba troszkę popracować;)) Paa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 16:57 Dziekuje i wzajemnie:))..... pracusiu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 19:20 Trzeba zapracować na samochód:)))) Dziękuję:-* Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 21:19 Masz juz cos na oku?...pochwal sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 18.06.08, 13:26 Mam:))) czekam na dostawe z Twoich stron:))) Opel Corsa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 11:21 Slodko wyglada ten nowy opelek:)) Zycze Ci z nim duzo uciechy i pieknych wycieczek :))) A jaki kolor wybralas? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:22 Ten opelek to nie nowy. Niestety nie miałam wpływu na kolor. Ważniejsze, że pod względem technicznym jest dobry:) A kolor too...zielony metalik:))) Nie do końca to "mój" kolor, ale sprawność techniczna przewyższyła:) Czarny...to byłoby to:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:28 To tez nie jest moj kolor, ale w koncu technika jest wazniejsza, to prawda:) Ja czarnych nie lubie, uff.....nareszcie jestesmy innego zdania:))) Ja lubie metaliki ale tylko wszelke odcienie srebra i zlota:P Oby Ci tylko sprawnie chodzil jak szwajcarski zegarek, bo w koncu jak w nim siedzisz to koloru i tak nie widzisz:P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:40 Prawdziwa kobieta: złoto i srebro:P Wiesz, widziałam srebrne Corsy, ale nie zachwycały mnie. Może akurat ten samochód nie pasuje do tego koloru:P Srebrnym też bym nie pogardziła:) Dziękuję Betty:)) hehe, nawet go jeszcze nie widziałam:P Jak mi się nie spodoba to nie muszę go kupić:) ...bo ja taka czarna czarownica i w czarnym czuję się najlepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:52 Kinia, w czarnym to i ja uwielbiam :)) tylko nie w czarnym aucie! Wybacz, ale mnie sie czarne auto kojarzy z tym ostatecznym:(( ...no nie potrafie sie do czarnej limuzyny przekonac :( ...nawet podarowanego bym nie przyjela.....z dwojga zlego to juz lepiej taki bez zadnego koloru, czyli bialy ale i ten mnie jakos dziwnie odpycha, grr ...moze ja to z ta nieskalana czystoscia kojarze? heheh :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 13:00 Rozumiem.. najważniejsze, by czuć się w nim dobrze:) W końcu samochód po części (pewnie większej) jest odzwierciedleniem właściciela:) dlatego stąd u Ciebie to sreberko:P ale dodatkowo czarne różki;)))) Nieskalana czystość...hahahaha:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 11:28 Kinia znalazlam cos dla Ciebie, jako przedsmaczek :) Nowy Opel Corsa (Der neue Opel Corsa) de.youtube.com/watch?v=kl2SLbmXUz8 Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:26 Gdyby nie napis "CORSA" nie powiedziałabym, że to on. Niepodobny, ale........mrrrrrrrrrrrrrr:DDDD Choć ta doopka troszkę za ścięta;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:29 no bo ja myslalam, ze to tego chcesz sobie kupic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:41 seriooooooooooo???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 12:49 nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 19.06.08, 13:05 Wariatka:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 15:27 Niczego nie ukradłem :P, niczego też nie kopiowałem. Już od dawien dawna mam tę sygnaturkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 15:33 Nie o sygnaturce młodzieńcze mowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: KINIA!!!!!!!!!!!!! mlodzieniec Cie podgladal 17.06.08, 16:53 mlodzieniec88 napisał: > Niczego nie ukradłem :P, niczego też nie kopiowałem. Już od dawien > dawna mam tę sygnaturkę :-) Mlodziencze, tylko mi o fotke chodzilo :))) Odpowiedz Link Zgłoś