forumowicz_pospolity 25.06.08, 11:46 zgłaszac sie panie i panowie bo ledwo mają kim grać;) 3 bramkarzowi grozi gra w polu przez ten mega szpital przez to wygrają Niemcy pewnie ale ciężar gatunkowy spotkania spory, społecznie też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 12:32 wstyd sie przyznac ale kibicuje niemcom za czesto jezdze do ich landu zeby moc darzyc chocby minimalna sympatia turkow Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 16:31 Niemce wygrają,to pewne ale Turki skóry tanio nie sprzedadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:03 no jak na takich co nie mają kim grac idzie im nadzwyczaj dobrze ale będą jaja jak Turkiye wyeliminuje Deutchland Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:20 no wlasnie, daj kazdemu taka druzyne, ktora jak nie ma kim grac to gra tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:32 a obstawilam 3:2 dla szkopow, ciekawe czy mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:35 mój typ już sie buja ale trudno nie podziwaic tych kebabów czuję ze dzisiaj wygrają Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:38 e, kebaby do domu wlasnie rozmawialam z moja mama ktora mieszka w szwabolandii, huk taki ze strach. strzelaja, trabia, krzycza - przez telefon slyszalam co sie dzieje na ulicach, niemcy juz wygrali, juz to wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 22:41 ale masz nosa Nioma już masz chyba zwycięstwo w golmanii murowane Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 25.06.08, 23:25 romcia.p napisała: > ale masz nosa Nioma > już masz chyba zwycięstwo w golmanii murowane dopóki nie ma przewagi wiekszej niz max za 2 mecze to nie ma nic pewnego:) ale gratulacje, jestes gdzies na 150 miejscu po odliczeniu róznych zawodowców trzepiacych wyniki na 100 nikach byłabys baardzo wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kadra Turcji potrzebuje graczy 26.06.08, 08:09 dziekuje bardzo po dupci dostalam bo polkaow typowalam patriotycznie a nie rozsadkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś