konradbryw 24.09.03, 20:43 Może nim Dzidka do Warszawy zawita, uda nam się wymyślić jakiś plan spotkania? AFAIK - Cat nie pasuje sobota, zostaje więc niedziela do g. 18.30, kiedy Dzidka ma IIRC pociąg nach Posen. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 07:37 Nam sobota pasuje ale dopiero po 21, wcześniej mamy impreze rodzinną integracyjną ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:09 a co do lokalizacji spotkania. Kamisiu jak tam poddasze się czuje???? Możliwe przy okazji do nawiedzenia, czy spotkamy sie na mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:15 catalina1 napisała: > a co do lokalizacji spotkania. Kamisiu jak tam poddasze się czuje???? Możliwe > przy okazji do nawiedzenia, czy spotkamy sie na mieście??? Poddasze... warunki byłyby BARDZO polowe. Tam jeszcze nic nie ma. Tak naprawdę nic. Opruję za miastem. I to wcale nie musi być sobota. Co z niedzielnym dniem? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:19 the_kami napisała: > I to wcale nie musi być sobota. Co z niedzielnym dniem? Niedzielny dzień od świtu do nocy ;-))) Coś się ciekawego dizeje w niedzielę w Wawie??? Wiem, że na Starówce w jednej knajpie powinni już podawać grzane piwo i wino ;- )) i szarlotke i sernik na ciepło ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:28 catalina1 napisała: > Niedzielny dzień od świtu do nocy ;-))) No, powiedzmy do 18:30 :-D > Coś się ciekawego dizeje w niedzielę w Wawie??? Nie wiem... Ale zapytam mojej koleżanki, co to jest 'trendy' :-D > Wiem, że na Starówce w jednej knajpie powinni już podawać grzane piwo i > wino ;-)) i szarlotke i sernik na ciepło ;-)) 'Pan Michał'? Czy jak tam się to zwie? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:32 the_kami napisała: > No, powiedzmy do 18:30 :-D No pójdziemy z Nią na dworzec i będziemy machać chusteczkami, sztucznymi kwiatkami i będziemy pochlipywać ;-)) > Nie wiem... Ale zapytam mojej koleżanki, co to jest 'trendy' :-D No zapytaj ;-)) > 'Pan Michał'? Czy jak tam się to zwie? Tak Piwnica u Pana Michała ;-)) Chyba, że znacie coś klimatycznego z jakimiś dobrymi napitakmi. ;-) Konrad gdzie się teraz chodiz pić?? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:37 catalina1 napisała: > No pójdziemy z Nią na dworzec i będziemy machać chusteczkami, sztucznymi > kwiatkami i będziemy pochlipywać ;-)) LOL! > Chyba, że znacie coś klimatycznego z jakimiś dobrymi napitakmi. ;-) > Konrad gdzie się teraz chodiz pić?? Ale jakie napitki? Bo zwykle gdzie indziej herbatka, gdzie indziej kawka, gdzie indziej grane wino, a jeszcze gdzie indziej burbon z lodem. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:41 konradbryw napisał: > Ale jakie napitki? Bo zwykle gdzie indziej herbatka, gdzie indziej kawka, gdzie > indziej grane wino, a jeszcze gdzie indziej burbon z lodem. :P > A to gdzie kawe a gdzie alkohol. Podaj jakieś namaiary ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:56 catalina1 napisała: > A to gdzie kawe a gdzie alkohol. Kawa/herbata mogą być (jeśli mówimy o Starym Mieście) np. w Samych Fusach albo w Leżakach (tzn. byłem tylko na rynku w ogródku, ale w środku podobno też okay). Jak żarełko i/lub piwo, to może Kompania Podwale? K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 09:15 konradbryw napisał: > Kawa/herbata mogą być (jeśli mówimy o Starym Mieście) np. w Samych Fusach albo > w Leżakach (tzn. byłem tylko na rynku w ogródku, ale w środku podobno też > okay). Jak żarełko i/lub piwo, to może Kompania Podwale? > Same Fusy znam i popieram a Kompania Piwna też ma wśród moich znajomych dobrą opinię ;-)) A co tam dają do żarełka?? Naleśniki??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 09:31 catalina1 napisała: > Same Fusy znam i popieram a Kompania Piwna też ma wśród moich znajomych dobrą > opinię ;-)) > A co tam dają do żarełka?? Naleśniki??? ;-)) Kuchnia stylizowana na Austro-Węgry. Duże porcje (choć dopychane kapustą i inszym zielskiem). ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:39 catalina1 napisała: > No pójdziemy z Nią na dworzec i będziemy machać chusteczkami, sztucznymi > kwiatkami i będziemy pochlipywać ;-)) A wiesz, że to jest pomysł <Kami_z_szatańskim_uśmiechem> > No zapytaj ;-)) Ale wiesz, Ewa nam może zaproponować na przykład knajpę na strychu na Inżynierskiej, prowadzoną przed parę lesbijek (nie, zebym coś miała do mniejszości seksualnych!), gdzie pije się siedząc na cegłach... :-D > Tak Piwnica u Pana Michała ;-)) Wiedziałam :-) > Chyba, że znacie coś klimatycznego z jakimiś dobrymi napitakmi. ;-) Nie znamy. My nie pijemy... > Konrad gdzie się teraz chodiz pić?? Konrad też Ci raczej o naleśnikach opowie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:42 the_kami napisała: > A wiesz, że to jest pomysł <Kami_z_szatańskim_uśmiechem> Ja tam nie widzę przeszkód. > Konrad też Ci raczej o naleśnikach opowie :-P Tak w sumie, dobra naleśnikarnia nie jest zła ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 09:33 catalina1 napisała: > > Konrad też Ci raczej o naleśnikach opowie :-P > > Tak w sumie, dobra naleśnikarnia nie jest zła ;-)) Naleśniki: Muza na Chmilnej, Manufaktura na Bednarskiej. Polecam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:30 catalina1 napisała: > > I to wcale nie musi być sobota. Co z niedzielnym dniem? > > Niedzielny dzień od świtu do nocy ;-))) Z tą nocą, to nie bądź taka hop do przodu, bo Dzidka coś o 18.30 ma pociunk. ;> > Coś się ciekawego dizeje w niedzielę w Wawie??? "Co jest grane" wychodzi jutro. :P > Wiem, że na Starówce w jednej knajpie powinni już podawać grzane piwo i > wino ;-)) i szarlotke i sernik na ciepło ;-)) To jest jakiś pomysł. Może by tak godzinę jakowąś ktoś rzucił? Ja chętnie raczej wcześniej, niż po południu, a i da to więcej czasu, przed Dzidki wyjazdem. K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:34 A Wy dzieci drogie to czytacie sobie w myślach, że piszecei to samo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:36 catalina1 napisała: > A Wy dzieci drogie to czytacie sobie w myślach, że piszecei to samo ;-)) csiiii, bo się wyda. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 08:41 catalina1 napisała: > A Wy dzieci drogie to czytacie sobie w myślach, że piszecei to samo ;-)) Ja tam nawet nie próbuję się zagłębiać w ten gąszcz... :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 09:19 No więc tak. Jak już Cat pisała to albo niedziela, albo sobota po 21. Raczej z preferencją na niedzielę. A co do miejsca, to chyba lepiej by było się spotkać u kogoś - taniej ;-) Szczerze mówiąc to wpadłem teraz na pomysł co by to zrobić u mnie, czyli na Woli, niedaleko Kamisi. Babcie jutro wywożę do sanatorium, więc chata będzie wolna. Co Wy na to?? A napoje poza herbata należałoby przynieść samemu :-) Jakieś sprzeciwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 13:12 tomjakub napisał: > u kogoś - taniej ;-) Szczerze mówiąc to wpadłem teraz na pomysł co by to > zrobić u mnie, czyli na Woli, niedaleko Kamisi. Babcie jutro wywożę do > sanatorium, więc chata będzie wolna. Co Wy na to?? A napoje poza herbata > należałoby przynieść samemu :-) Jakieś sprzeciwy?? Osobiście wolałbym na mieście... K. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 13:43 konradbryw napisał: > Osobiście wolałbym na mieście... No właśnie dlatego proponuje zrobić głosowanie, bo jak dla mnie to jest za drogo i ja wole u kogoś, nawet proponuje lokum. Więc w głosach jak na razie 1:1. Kto głosuje dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 13:57 tomjakub napisał: > No właśnie dlatego proponuje zrobić głosowanie, bo jak dla mnie to jest za > drogo i ja wole u kogoś, nawet proponuje lokum. Więc w głosach jak na razie > 1:1. Kto głosuje dalej?? Hm. A co ze mną, skoro ja nie mam preferencji? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 14:01 to tak samo jak ja ;-)) czyli mamy 1:1 i 2 wstrzymujące się ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 14:04 catalina1 napisała: > to tak samo jak ja ;-)) czyli mamy 1:1 i 2 wstrzymujące się ;-)) A wiecie co? Mnie też wszystko jedno. R Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 14:05 raduch napisał: > A wiecie co? Mnie też wszystko jedno. > A może i Wy przyjedziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: weekend - Dzidka w Wwie 25.09.03, 14:10 catalina1 napisała: > A może i Wy przyjedziecie?? Zdecydowanie nie. Miłej zabawy życzę. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw koniec żartów, czas na ustalenia 25.09.03, 21:55 Okay, mamy propozycję Jakubkową spotkania się u ~niego. Przy braku innych konstruktywnych, załóżmy, że tam się spotykamy. Ja dorzucam propopozycję godzinyc - 12-13? Co Wy na to? K. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: koniec żartów, czas na ustalenia 25.09.03, 22:34 konradbryw napisał: > Okay, mamy propozycję Jakubkową spotkania się u ~niego. Przy braku innych > konstruktywnych, załóżmy, że tam się spotykamy. Ja dorzucam propopozycję > godzinyc - 12-13? Co Wy na to? Ja jestem za, po jakims czasie mozemy sie gdzies przeniesc, co by np glodni mogli cos zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 07:50 A przy okazji. Agorz tu ostatnio nie zagląda. Ktoś mu mówił o przyjeździe Dzidzi?? Czy mam dać mu znaki dymne w tej kwestii?? I czy Artur nawiedzi Wawę przy okazji w ten weekend?? I Robgobliny. Ktos ma z nimi kontakt??? A Marcin, gdzie jest teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 08:10 catalina1 napisała: > Ktos ma z nimi kontakt??? Chyba Kami wczoraj próbowała się z kimś kontaktować, ale bezskutecznie. Jak się pojawi, to pewnie powie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 13:37 Dzwoniłam do Goblinów, ale jedynie ze szwagierką Drzewka Pigwy pogadałam - Gobliny są na urlopie, wracają jutro w nocy, nie wiadomo, czy się obudzą na spotkanie. Zostawię im wiadomość w każdym razie. O! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 08:13 catalina1 napisała: > Agorz tu ostatnio nie zagląda. Ktoś mu mówił o przyjeździe Dzidzi?? Czy mam > dać mu znaki dymne w tej kwestii?? Dać (bo moje zignorował :-P). > I czy Artur nawiedzi Wawę przy okazji w ten weekend?? Nie. > I Robgobliny. Ktos ma z nimi kontakt??? Wczoraj SMS-iłam. Dziś zadzwonię. > A Marcin, gdzie jest teraz??? Na urlopie. Od 12 września na dwa tygodnie zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 11:26 Jestem i jestem całe dwa dni do Waszej dyspozycji... A czy w "knajpie" czy u kogoś w domku to raczej obojętne... chociaż wolałbym tam gdzie taniej... Dzidka ma pecha przyjechać do Nas tuż przed pierwszym... Agorz (mocno pod kreską) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: koniec żartów, czas na ustalenia 26.09.03, 11:48 O to nie musze już Cię ścigać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś