Dodaj do ulubionych

meska edukacja

15.07.08, 17:22
Mezczyzni ,p

powiedzcie! ile zajmuje wyedukowanie Waszego egzemplarza
z poziomu zlobka do zdecydowanie zaawansowanego
w zakresie relacji z Kobieta ,pp

i czy to w ogole wypali..?

pytam, bo poznalam chlopaka, ktory jest na poziomie zlobka.
ale jest taki slodki, ze trudno mi tak wzruszeniem ramion spuscic go na drzewo.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: meska edukacja 15.07.08, 19:00
      Mężczyzna jest jak wino. Dłuuuugo dojrzewa:)))
      • europa.1 Re: meska edukacja 15.07.08, 21:26
        Czasem się to udaje, o ile... nie sfermenuje :DDD
        • crimen Re: meska edukacja 15.07.08, 22:25
          Od czuwania na prawidłowością procesu mamy kobiety:)))
          • europa.1 Re: meska edukacja 15.07.08, 23:39
            Bardzo prawidłowy tok myślenia kolega wykazuje:-)))
            • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 13:42
              Oczywiście, bo nie ma takiej kobiety, która nie potrafiłaby siebie
              przekonać, że zawsze ma rację. Nam pozostaje jedynie utwierdzać was
              w tym przekonaniu. Dzięki temu uzyskujemy święty spokój:)))
              • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 15:11
                Cos mi to tlumaczenie bardzo pokretnie brzmi, zwlaszcza w czesci
                dotyczacej samoprzekonywania sie kobiet co do wlasnych racji. Smiem
                twierdzic, ze niektorzy mezczyzni uprawiaja identyczny proceder, i
                nie daj Boze wykazac im, ze te ich racje takie nie bardzo
                sa...racjonalne ;)
                • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 15:40
                  Kochanie, jak zwykle masz rację;)))
                  • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 16:22
                    Objasnienie do wypowiedzi Crimena.
                    "Zwykle" = wtedy, kiedy ja nie mam racji.
                    ;))

Doprawdy, czy rzeczywiscie jest sens wyklocac sie o jakies racje?
                    Pierniczyc te racje!
                    :)

crimen napisał:
                    > Kochanie, jak zwykle masz rację;)))

• crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 18:32
                      Na szczęście w Wojnie Światów nie chodzi o udowodnienie swoich
                      racji. Chodzi jedynie o to, aby gonić króliczka;)
                      • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 19:30
                        I tylko o to chodzi? A jak on będzie za szybko uciekał, to co wtedy?

• crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 19:35
                          To będzie znaczyło jedynie, że znowu nie ten gołąb przyleciał;)
                          • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 19:44
                            Znów dochodzimy do wniosku, że trudno jest być mężczyzną ? :)
                            • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 19:46
                              Jak to znowu??? Ja zawsze tak twierdziłem:)))
                              • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 19:52
                                Zawsze, zawsze! A ja twierdzę, że często mężczyzna ma łatwiej niż kobieta, o!
                                Zwłaszcza, kiedy bierze się za udawanie nieświadomego :)
                                • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 19:59
                                  No przecież właśnie to stwierdziłem w moim wcześniejszym wystąpieniu
                                  i właśnie to zostało zakwestionowane;)
                                  • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 20:24
                                    Przecież nie mogę tak ciągle zgadzać się z Tobą, bo to by podważyło Twoją teorię ;)
                                    • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 20:44
                                      Jedną by podważyło, inną potwierdziło. Mam ich kilka na każdą
                                      okazję:)
                                      • debi_bebi Re: meska edukacja 16.07.08, 20:51
                                        Oooo, jaki Ty słodki jesteś, i milusi. Kompletnie mnie rozbroiłeś tym wyznaniem,
                                        wiesz? :))
                                        • crimen Re: meska edukacja 16.07.08, 21:26
                                          I znowu jestem bezradny w zderzeniu z damskim światem, bo do głowy
                                          by mi nie wpadło, że elastyczność wobec damskiej logiki może
                                          rozbroić kobietę;)))
                                • quien fakt, mezczyzni, jak juz graja, 08.01.09, 20:06
                                  bija kobiety
                                  na glowe!!

pewnie dlatego, ze , no przeciez po nich, kto sie gierki spodziewa..
                                  oni tacy bezposredni i prosci sa, jak twierdza.........

debi_bebi napisała:

> Zawsze, zawsze! A ja twierdzę, że często mężczyzna ma łatwiej niż kobieta, o!
                                  > Zwłaszcza, kiedy bierze się za udawanie nieświadomego :)
                                  • polam5 Re: fakt, mezczyzni, jak juz graja, 08.01.09, 20:54
                                    Bo chybas w sumie sa prosci ale Wy ich najczesciej widzicie nie takich jakimi sa
                                    ale jakimi byscie chialy aby byli

Pamietaj ze:
                                    - Jak ktos Ci mowi albo pokazuje jakim jest - wierz mu i nie proboj sie
                                    doszukiwac ze to nie prawda
                                    - kiedy mezczyzna i kobieta zakladaja zwiazek to ona ma nadzieje ze on sie
                                    zuplenie zmieni a on ma nadzieje ze ona sie nigdy nie zmieni. Po latach sie
                                    okazjue ze oboje byli w bledzie.
                                  • crimen Re: fakt, mezczyzni, jak juz graja, 09.01.09, 15:24
                                    Gdy próbujemy "na biednego misia", to też dostajecie szału :)
    • polam5 Re: meska edukacja 15.07.08, 19:29
      Zalezy od egzemplarza ale srednio to chyba Ok 100 lat..

Zreszta my sie rozwijamy w dwoch fazach - najpierw dorastamy do poziomu chlopca
      w ok 10 lat(kiedy przestajmey robic w pieluchy i sami jemy oraz pijemy - co nie
      znaczy ze sami na to zarabiamy) a potem zaczyna sie faza powolnego "dojrzewania"
      i ta trawa dluzej - jak kazde dojrzewanie zalezy od warunkow "klimatycznych"

Just like in this:
      - What is the difference between men and government bonds?
      - it is big difference because government bonds do mature
    • konto_online Re: meska edukacja 16.07.08, 00:36
      a ileż może Ci zająć nauczenie go trzech zdań?:
      "masz rację, kochanie"
      "co tylko zechcesz, kochanie"
      oraz - najważniejsze:
      "kochanie, uwielbiam kuchnię Twojej Matki"

ot i partner idealny

• poczytamtu Re: meska edukacja 16.07.08, 06:33
        czas zależy od inteligencji egzemplarza i chęci wchłaniania wiedzy.
        czasami jest to baardzo długo i wtedy należy zmienić egzemplarz ,bo
        to marnowanie naszego czasu.
      • natkak Re: meska edukacja 16.07.08, 12:01
        O kochanie te "proste" rzeczy graniczą często z cudem ale nie poddawaj się:-)A`propos tych obiadków.....ciężko to widzę!
    • natkak Re: meska edukacja 16.07.08, 11:56
      oj to ciężki proces, w dodatku nie zawsze owocny i nie gwaarantuje osiągnięcia satysfakcji.myślałeś może o szlifowaniu tych umiejętności u płatnej "specjalistki"?Napewno podpowie nad czym jeszcze należałoby popracować.To długi proces w toku socjalizacji, bądż jednak dzielny i otwarty.Przed Tobą lata praktyki.Nie ma gotowej recepty tym milej się odkrywa arkana tej trudnej ale jakże pięknej sztuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka