Dodaj do ulubionych

chcę i mogę...

20.07.08, 00:50
login "roxis" jest "bezpłciowy", stąd też zaznaczam, iż nie wskazuje on
jednoznacznie na płeć autora wątku... bo ze mnie taki chłopak na opak :) nie
martwcie się... nie mam problemów z jednoznaczną identyfikacją płciową...
kocham być męski...ale kto powiedział, że to kobieta nie powinna zrobić
pierwszego kroku i zacząć uwodzić? ;)
Obserwuj wątek
    • kilbu Re: chcę i mogę... 20.07.08, 01:53
      KOBIETY ZAWSZE UWODZA I WY FACECI BARDZO DOBRZE ZDAJECIE SOBIE Z TEGO
      SPRAWE.WASZA NATURA JEST POLOWANIE I ZDOBYWANIE, A MY SLABE ISTOTY POZWALAMY WAM
      WIERZYC ZE WPADLYSMY W WASZE SIDLA...
    • 444a Re: chcę i mogę... 20.07.08, 20:15
      Hahha, mój ulubiony temat.
      Kobiety w Polsce wcale nie uwodzą, tylko podkreślają swoją atrakcyjność.
      Większość facetów marzy, żeby kobieta zrobiła "pierwszy krok", tylko, że one
      przez "pierwszy krok" rozumieją powłóczyste spojrzenie, przy maksymalnej odwadze
      spytanie o godzinę.
      Partnerstwa u nas nie ma i długo nie będzie. Polki wolą się pokroić niż podejść
      i uwodzić.
      A co do stereotypów, że to mężczyzna jest łowcą, to natura tego nie potwierdza.
      Samice różnych gatunków robią "pierwsze kroki". Dzieci przy zawieraniu
      znajomości nie mają takich oporów jak dorośli ludzie.
      • cruelladefacto Re: chcę i mogę... 20.07.08, 20:48
        no niby mężczyźni chcą, by kobieta zrobiła ten pierwszy krok, ale jak już zrobi,
        to się płoszą strasznie( bo chyba po prostu nie potrafią odnaleźć się w takiej
        sytuacji)
        chłopcy, nie płoszcie się tak
        • 444a Re: chcę i mogę... 21.07.08, 01:09
          Co masz na myśli jako "pierwszy krok"?
          • cruelladefacto Re: chcę i mogę... 21.07.08, 19:14
            np. kiedy podchodzę do kolesia w klubie i chcę mu postawić drinka następuje
            wielka konsternacja (a robię to jedynie w sytuacji, kiedy mam pewność, że jest
            mną zainteresowany), zrobiłam kiedyś wywiad wśród kumpli i wielu deklarowało, że
            byliby zachwyceni, gdyby laska im drinka postawiła. Gadać se mogą:)
            Także gdy proponuję spotkanie chłopcy się oczywiście zgadzają, ale też są spłoszeni.
            Na wszelki wypadek od razu odpieram pierwszy cisnący się na usta argument: nie,
            nie jestem pasztetem i to nie dlatego chłopcy się płoszą.
            Jestem raczej atrakcyjna i na brak powodzenia nie narzekam, po prostu lubię
            łamać schematy
            • 444a Re: chcę i mogę... 23.07.08, 17:46
              > np. kiedy podchodzę do kolesia w klubie i chcę mu postawić drinka następuje
              > wielka konsternacja

Hmmm, skąd masz pewność, że jest zainteresowany? Po tym, że wcześniej podrywał?
              Dziwisz się? Konsternacja nie znaczy jeszcze, że nie chce. Po prostu cuda się
              nie zdarzają...

Widzę często zainteresowanie kobiet, ale ich reakcja sprowadza się najczęściej
              do udawania braku zainteresowania:P Jeśli spotkam taką, która postawi mi drinka
              to chyba mnie zatka. Moja miłość szybko zapłonie i będę się bać żeby nie wyjść
              na takiego co sobie za dużo pomyślał...

> Także gdy proponuję spotkanie chłopcy się oczywiście zgadzają, ale też są spłos
              > zeni.

Czyli jednak chcą. Pojawia się tu sprawa roli. W końcu skoro sama podchodzi to
              znaczy, że może mieć wielu facetów...... Skoro jest aktywna to może i
              kastrująca? Trzeba się będzie ciągle spierać...

Skoro istnieją (ale nie powinno tak być) tylko 2 postawy - aktywna-męska i
              bierna-kobieca to jak zachować męskość w nowej roli?
              Partnerstwo to rzadkość, w dodatku każdy interpretuje to inaczej.

Zobacz, czy kobiety do których podchodzą mężczyźni nie reagują podobnie -
              podobnie! - jak twoi mężczyźni:)

po prostu lubię
              > łamać schematy

Mam nadzieję, że robisz to z miłości do chłopców, a nie do łamania schematów:)
    • hrabina_feu Re: chcę i mogę... 27.07.08, 20:08
      Hmm, im wiecej wysiłku tym nagroda lepsza...
      • 444a Re: chcę i mogę... 28.07.08, 13:57
        > Hmm, im wiecej wysiłku tym nagroda lepsza...

Tylko, że najczęściej ta nagroda to tylko demo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka