gregorz 21.07.08, 13:27 Ze taka cisza! JA w zwiazku z urlopem prawie nic nie ogladalem, moze teraz sie cos nadrobi jak dziecko pozwoli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_muza Re: Telewizory wam padly? 21.07.08, 14:50 mnie ostatnio w oczy rzuciła się taka reklama, mam od niej dość mocny wkurw oraz odruch wymiotny, to jest reklama jakiegoś proszku, dwa złośliwe bahory działając wspólnie i w porozumieniu brudzą żółtą koszulkę ziemią ogrodową i czymś tam jeszcze, na koniec wcierając w nią pomidora. następnie plama przy pomocy cudownego proszku spiera się - jakżeby inaczej - bez śladu. otóż ja proponuję alternatywne zakończenie tej reklamy. ch... z koszulką. a dzieciarom taki wpierdol, żeby do końca życia trzymały się z daleka od pomidorów, ziemi i koszulek w kolorach pastelowych. Kto wymyśla takie reklamy? też powinien dostać wpierdol. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Telewizory wam padly? 21.07.08, 14:55 Oj, Muza, bo to rozpuszczone dzieciaki som :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Telewizory wam padly? 21.07.08, 15:19 gdyby one rozpuszczone były, to wcierały by łososia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 09:20 nie rozpuszczone tylko wychowane bezstresowo ;) A mnie w...pienia Raczek z Kondratem, żeszszsz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 09:53 To to jest reklama? Heh, bo ja na to kiedyś trafiłam i przeskoczyłam od razu na coś innego, ale myślałam, że to jakiś program :) Co do telewizorni - w poniedziałki bodajże jest cykl komedii, pokazali już "Pół żartem, pół serio", które udało mi się obejrzeć, a także "Rzymskie wakacje" i coś tam jeszcze, oczywiście juz nie pamiętam. Ale niektóre rzeczy, jak widać, warto sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 13:31 Za kazdym razem jak widze te dwa parszwyce z reklamy to mam ochote ujebac im lby przy kolanach. Nie ma co ogladac, same powtorki i w dodatku nie najciekawsze, ja sie skupiam na Housie, Chirurgach i seksie w wielkim miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 14:44 Co to jest konkretnie za reklama? Czego? Vanisha? Wszyscy o niej pisza, a mnie "padl telewizor":) Nie doslownie padl, ale nie ogladam. Chcialam natomiast te slynna reklame - co wszystkich wkurwia - obejrzec na YouTube moze, albo... gdzies..? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 15:00 vanisha stoja takie dwa parszywce i w koszulke wcieraja ziemie, trawe, polewaja woda a na koniec wgniataja pomidora i ciesza sie ze mama tego nigdy nie dopierze. co to w ogole za pomysl, ze dwa smarkacze w dupie maja prace matki i to ze ciezko pracuje zeby im bluzeczki kupowac? matka jak widzi te plamy to zamiast łomot spuscic na gole dupska, jeno rece zalamuje w gescie rozpaczy i wtedy niczym dzin z butelki pojawia sie vanishowa wrozka i mowi : nic sie nie martw dobra kobieta jeno patrz co mam w mojej magicznej sakiewce (albo jakos tak) i wyciaga vanish, ktory oczywiscie dopiera zafajdana bluzeczke, mamusia suszy zeby a parszywe bachory jecza, ze sie nie udalo. w domysle: ida do kata i kombinuja co by tu jeszcze spierdolic Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 15:10 Chodzi zapewne o to, zeby pokazac idee "bachory sa wredne i bezmyslne", jednak NAWET z takimi poradzi sobie superVanish? Rozumiem, ze jak ktos ma dzieci, to go irytuje, ze to swietny instruktaz. > co to w ogole za pomysl, ze dwa smarkacze w dupie maja prace matki i > to ze ciezko pracuje zeby im bluzeczki kupowac? A to dzieci tak nie miewaja? Niestety chyba tak. Ale ktos sprobuje w realnie zaistnialej sytuacji rodem z filmu instruktazowego NIE WYPROBOWAC Vanisha? Ja bym sprobowala, a to znaczy, ze reklama dziala. Ze nie wspomne o tym, ze ja, nie posiadajac dzieci, nie ogoladajac telewizji, wiem ze byla taka szalenie irytujaca reklama Vanisha. Udane posuniecie, az sie nie chce wierzyc, ze tak udane. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 15:12 Vanish mial juz kiedys jedna boska reklame, przypomnialam sobie, jak napisalas o sakiewce. Byly otoz dwie panie domu na koncercie flamenco i zachwycaly sie czernia ubrania tancerza. I jedna z nich miala PRZY SOBIE Vanish!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 15:27 nie, miala perwoll to idea reklamy perwollu od stu lat, ze zawsze ktos zza pazuchy wyciaga butle a ja vanisha po trupach nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Telewizory wam padly? 22.07.08, 16:48 aa, perwoll. az tak nie odrozniam Odpowiedz Link Zgłoś