Gość: tomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 00:32 Chciałbym poznać kobietę(30-40 lat),z którą stwożymy związek oparty na miłości,zaufaniu i partnerstwie.Czy są jakies szanse aby kogoś tu znaleść?Mam 32 lata, jestem z Poznania:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regina351 Re: szukam kobiety:) 30.09.03, 00:56 Witaj-Słonko! Pozdrawiam,i uwazam ze masz szanse!-czemu-nie! TY-szukasz=kobiety! A ja-szukam-Fajnego-faceta!--moze stworzymy duet????? TYLKO--BEZ-ZObOWIAZAN????co-TY-na--to????cmok....NAPISZ! regina351@gazeta.pl<renata>-Krakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: szukam kobiety:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 07:06 do Regina Dlaczego nie,myślę,że zawsze mozna się poznać:)Napisz skąd jesteś i tak wogóle troszkę o sobie:)Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone no nie wiem dlaczego ale jak widze 30.09.03, 10:28 ... ze facet strzela bledy ortograficzne w Takim Ogloszeniu to mnie tez az strzela! Litosci litosci bo potem bedzie spujż jaki ksienrzyc hyba ciem koham? Totalna niedbalosc i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a skad wiesz, ze tomus stawia na wyedukowane...... 30.09.03, 10:32 polki, jest troche kobiet na swiecie, ktore az tak polska ortografia sie, nie przejmuja, a wogole to witaj mila:)* Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a skad wiesz, ze tomus stawia na wyedukowane. 30.09.03, 10:38 ech w sumie co za roznica :( Tak jakos chcialam sie czepic, to sie czeplam, nie? ;) kitek1 napisał: > polki, > jest troche kobiet na swiecie, > ktore az tak polska ortografia sie, > nie przejmuja, > a wogole to witaj mila:)* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wiem, bo to moja szkola...................... 30.09.03, 10:41 tez nie trawie slodkiej sielanki, tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wiem, bo to moja szkola...................... 30.09.03, 10:41 ja trawie sielanke, ale stara juz jestem wiec nie do konca :) kitek1 napisał: > tez nie trawie slodkiej sielanki, > tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no to fajnie, ze stara jestes.................... 30.09.03, 10:44 moze w koncu, juz mnie, zechcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: no to fajnie, ze stara jestes................ 30.09.03, 10:46 jeszcze troszke kiteczku bardziej mnie docenisz taka ze zmarszczkami :) kitek1 napisał: > moze w koncu, > juz mnie, > zechcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 poczekam, poczekam................. 30.09.03, 11:02 az tak bardzo to mi sie nie spieszy, ale zaraz tomus harmonijka, zacznie piskac, ze mu amorowy watek, swoja miloscia, paskudzimy, Odpowiedz Link Zgłoś