umathurman 07.08.08, 07:44 kupię motocykl, używany, ale stan techniczny musi być bez zarzutu, przymknę oko na zadrapania, obtarcia itp. max 200 km od 3city :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yacey Re: kupię 250 07.08.08, 11:06 Pogadaj z Blackgodiva, ma Honde 250, a wlasnie kupila nastepny i chyba jeszcze jej nie sprzedala. Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: kupię 250 07.08.08, 11:57 Taaaa....Tylko ile kaemów dzieli 3miasto od Dusznik??? A właściwie jaka wielokrotność max 200??? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: kupię 250 07.08.08, 13:37 Tylko na wycieczke to moze i nie warto jechac dalej niz 200 km, ale po cos konkretnego to czemu by nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: kupię 250 07.08.08, 17:50 uuu... nie no to by była moja pierwsza podróż motocyklowa, daleko nie pojade, bo umre ze strachu ;/ a może ktoś ma pikapa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: kupię 250 07.08.08, 21:53 moto.allegro.pl/item410409857_aprilia_leonardo_125.html co prawda nie jest to 250, i kawałek, bo do Słupska trzeba by było jechac, ale tani, w miare świeży, wygodny i z automatem do miasta w sam raz! :D Pozdrawiam Yamasz Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: kupię 250 08.08.08, 07:10 umathurman napisała: daleko nie pojade, bo umre ze strachu ;/ ... trochę nie na temat, ale czy zauważyliście taką prawidłowość, że gdy się szuka sprzętu, to wszystkie fajne motocykle są zwykle do kupienia na drugim końcu Polski? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cbol37 Re: kupię 250 07.08.08, 22:40 Po przelocie Duszniki / 3miasto mozesz od razu 1000 kupic po przybyciu do domu : ) Taki przyspiezony kurs : )) Nie powinno byc problemu znalezienie takie wehikułu lokalnie. Masz jakiś szczególny model na oku ? Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: kupię 250 08.08.08, 08:00 umathurman napisała: > kupię motocykl, używany, ale stan techniczny musi być bez zarzutu, > przymknę oko na zadrapania, obtarcia itp. > > max 200 km od 3city :) > Trochę mało informacji na początek. Określ się jakiego typu motocykle podobają Ci się najbardziej (bo mniemam, że są i takie do których wolałabyś się nie przymierzać) i jaką kwotę jesteś gotowa na ten cel przeznaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: kupię 250 08.08.08, 14:48 interesuje mnie niewielki i lekki cruiser plastiki raczej odpadają... skutery też cena... no nie wiem, max 8/9 tys zł. więcej grzechów nie pamiętam, w sumie nie mam szczególnych wymagań, chcę się na czymś pouczyć jeżdzić. już wcześniej pisałam, że mam hondę CM400T, ale za ciężka dla mnie (180 kg)... Odpowiedz Link Zgłoś
belgu1 Re: kupię 250 08.08.08, 17:52 Za te pieniadze to kupisz Yamahe Virago 535 albo Honde Shadow VT 600. Oba niskie i latwe w prowadzeniu. Malo pala. Tanie sa w utrzymaniu (czesci itp). Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: kupię 250 09.08.08, 00:33 Jak byś się uparła na hondę z Dusznik to biorąc pod uwagę , że opanowałyśmy całą Polskę mogłybyśmy zrobić sztafetę motocyklową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: kupię 250 09.08.08, 09:57 roomyanek napisała: > Jak byś się uparła na hondę z Dusznik to biorąc pod uwagę , że > opanowałyśmy całą Polskę mogłybyśmy zrobić sztafetę motocyklową :))) ... całkiem fajny (i wykonalny) pomysł ;D ... w sumie widzę tylko jedną słabą stronę tego "planu", a mianowicie, jak dotąd Aneta nie napisała, że jej Hondzinka jest gotowa do zmiany właścicielki :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: kupię 250 09.08.08, 12:19 W pewnym sensie to napisałam: "A stara poczciwa Hondzinka w garażu czeka na nowego właściciela, jednak..." Trudno mi się pogodzić z tą myślą, bo jak napisała Goha, wiele razem z Hondzią przeżyłyśmy - nasze pierwsze wzloty i upadki, ale ze względów praktycznych (brak miejsca w garażu głównie) postanowiłam pchnąć Hondzinkę dalej... Cieszę się, że od niej zaczynałam jazdę, bo motocykl lekki i sympatyczny w prowadzeniu. Dzięki temu nie zraziłam się do jazdy a wręcz przeciwnie - połknęłam bakcyla i wiem, że z czasem czeka mnie jeszcze więcej doznań na kolejnych motocyklach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagdam Re: kupię 250 14.08.08, 21:25 Agata z Wrocławia ma do sprzedania kilkuletnie moto, 250 właśnie, a zamierza się na bandziorka. Moto było na babozlocie w kletnie - więc jest na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: kupię 250 15.08.08, 09:23 wrocław odpada z powodów logistycznych. nie no w sumie stracilam juz nadzieje, ze pojezdze w tym roku. btw gdzie mozna te foty poogladac? gdzie jest ten blog o ktorym wszyscy mowia? Odpowiedz Link Zgłoś