samanta1 12.01.02, 21:10 spadnijmy w dol objeci w pol uwijmy sobie gniazdo wsrod chmur... Wlasnie leciala ta piosenka w radio . Ladne to nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 naprawde ladne.......... 12.01.02, 21:12 i lubie, jak sie czysta polszczyzna poslugujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: naprawde ladne.......... 12.01.02, 21:14 Ta przeca cytowalam nii ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 21:22 to spiewa sep milosci, co? samcia, zono moja, wlasnie bede ci zapodawac, co obiecalam, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Spadnijmy 12.01.02, 21:25 jo,moj zakolczykowany idol;))))))))) Oki,mezu,dlugo Cie nie bylo.Pracowalas? Juz myslalam ze poszlas zdemolowac pare knajp:))) A pamietasz com Ci godola ze sie sypie..?jednok miala ja racje.Kij z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 21:31 a skad wiesz? jezdes pewna? dziadowalas? gadalas? czy intuicja? bo ja akurat dziadowalam, a u ciem zajete bylo!!! masz jeszcze zubrowke? zarozki wysylam, juzem na poczcie jezd i wyszukuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Spadnijmy 12.01.02, 21:34 nie wchodze na czat. Jak sie sypie ..to sie wie... Tak bywa..... To jo czekam na przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 21:54 poszly trzy wiadomosci, juz zapodalam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 22:02 ja tez swojom odebralam - wszelkie szykany lo pani, zono kochano :-***)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Spadnijmy 12.01.02, 22:05 Kurde,Lezio chyba padl i nie napisal III czesci .Mialabym sie chociaz z czego posmiac. Mowim Ci mezu ,wszystko to gowno,ale ja juz przywyklam! Zadne szkany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 22:10 na moj nos, to pisze wlasnie!!!!! ale moze sie myle? a wlasnie gowno, bo siem nigdy! nie mylem!!!! dostaniesz ksiege trzeciom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Spadnijmy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 22:12 Skrobnij cos wyrazniej na ten temat na skrzynke,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 22:21 oki juz pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 22:24 juz napisalam, poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!! sruuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Spadnijmy 12.01.02, 22:32 ja nie lubie spadac, boje sie tego........ mnie musi ktos bardzo mocno trzymac i mowic ze nie spadne........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Spadnijmy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 22:41 a ja tam spadam juz chyba..z przyzwyczajenia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Spadnijmy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 22:44 czas bylo przywyknac? to terozki na odwyk!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Spadnijmy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 22:50 nie zartuj,cos nastepnego znajde;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Spadnijmy 12.01.02, 22:45 mnie sie czasami snia takie sny, ze jestem nad przepascia - lezio cos takiego napisal o zyciu nad przepascia - albo ze spadam i trace kontole nad soba....... czuje sie po tym straaaaaasznie.......... o wiele bardziej kocham sny kiedy latam, raz dolecialam do tak cudnej krainy ze czesto o niej mysle......... ale ona nie istnieje.............. :((( Odpowiedz Link Zgłoś