IP: 217.98.61.* 09.10.03, 12:01
Mam za soba nieudane malzenstwo, jestem niezalezna wydaje mi sie fajna babka
i zastanawiam sie dlaczego tak trudno znalezc fajnego i do tego uczciwego
faceta.
Czemu mezczyzni szukaja kochanek? nuda? rutyna? Ja tego poprostu pojac nie
moge
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • estoril Re: SZUKANIE 09.10.03, 12:39
      Witaj;

Trudno na podstawie tak skapych informacji podzielic sie opinia. Przyznam ze mi
      osobiscie nasuwaja sie nastepujace mozliwosci:
      - szukasz nie tam gdzie powinnas;
      - spotykasz nie tych, ktorych spotykac (a raczej tego, ktorego spotkac), chcesz.

A co do samego pytania - czemu mezczyzni szukaja kochanek... Moze w sytuacji
      kiedy jestes samotna ale jednak po jakichs przejsciach, stajesz sie w ich
      oczach po prostu "mniej problematyczna".

Nie zrazaj sie jednak. Zeby cos znalezc trzeba po pierwsze szukac.

Pozdrawiam

Marcin
      • Gość: DOROTA Re: SZUKANIE IP: 217.98.61.* 09.10.03, 12:51
        OK ale skoro facet ma zone to po co szuka kochanki? Nie zrazilam sie szukaniem
        chociaz trwa to juz troche, jestem dobrej mysli aczkolwiek nie jest to proste.
        • Gość: leziox Re: SZUKANIE IP: *.arcor-ip.net 09.10.03, 13:11
          Bo z czasem uczucie trochę obojętnieje kiedy się przez lata patrzy na tą samą
          osobę pałętającą się po domu.Nawet seks z nią jest jeszcze przyjemny ale bez
          takiej pikantności jak na początku.Mężczyzna szuka więc odmiany w seksie,aż tak
          bardzo na kochance mu nie zależy,tylko na przypomnieniu sobie,jak było
          wcześniej.Wychodząc od kochanki facet i tak kocha swoją żonę,tylko inaczej.Poza
          tym człowiek wcale nie jest istotą monogamiczną,jak to niektórzy chcieliby
          sądzić,wszak kobiety też zdradzają,tyle że przeważnie robią to bardziej
          inteligentnie i z wyrafinowaniem.
          • Gość: Dorota Re: SZUKANIE IP: 217.98.61.* 09.10.03, 13:26
            Wiadomo z czasem wszysto "wystyga" ale ja nie uwazam aby dobrym sposobem bylo
            szukanie odmiany przy innej kobiecie. Przeciez krzywdzi sie w ten sposob zone
            ktora ten facetiles lat temu byl zafascynowany. A moze poprostu nalezy wiecej
            czasu spedzac razem mam na mysli przyjemnosci wspolna kapiel, sexs w fajnym
            miejscu. Wiem ze w dziesiejszych czasach nie jest to takie proste obowiazki
            dzieci ale mysle ze to lepsze niz skok w bok.
            A kobiety tez to robia masz racje
            • Gość: Anna Re: SZUKANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 18:32
              Szkoda, że faceci wolą skok w bok niż takie metody utrzymania małżeństwa.
    • stonka_ziemniaczana Re: SZUKANIE 10.10.03, 13:45
      Po co chlopowi jest baba jak moze chlop zajac sie poletkiem z ziemniaczkami
      oraz stonka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka