Gość: czort IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 22:41 kurde felek - i wierz tu chlopom!!!!!! na kolory dales siem nabrac?????? ze z papugom - to bym zrozumiala i wybaczyla - ale z ta zdzira??????? nie, nie rob tego, calkowicie sie zeszmacisz!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: rayoff - zdrajca jezdes!!!!!! 13.01.02, 22:42 kurwa, dowiem ja sie czegos wiecej w koncu czy ma mnie ciekawosc zezrec z koscmi i wlosami???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rayoff - zdrajca jezdes!!!!!! 13.01.02, 22:43 co ten szczeniak znowu nawywijał???? Gość portalu: czort napisał(a): > kurde felek - i wierz tu chlopom!!!!!! > na kolory dales siem nabrac?????? > ze z papugom - to bym zrozumiala i wybaczyla - ale z ta zdzira??????? > nie, nie rob tego, calkowicie sie zeszmacisz!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: rayoff - zdrajca jezdes!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:44 Właśnie - co ten szczeniak znowu nawywijał??? Sam nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi rej..... 13.01.02, 22:45 ...no Ty mnie juz nie kochasz!!!!! :(((((( Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Właśnie - co ten szczeniak znowu nawywijał??? Sam nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: rej..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:50 chiba Ty mnie prędzej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rej..... 13.01.02, 22:50 eeeeeeeeee...... o juz wiem wiem!!!! : nieprawda ;) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > chiba Ty mnie prędzej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: rej..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:52 Poddaje się pod naporem Twoich argumentów. Normalnie musisz mieć rację. Nie ma inaczej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rej..... 13.01.02, 22:54 jestes słodziutki! a juz zwlaszcza jak sms-y wysylasz mi pod stolem :)))))))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Poddaje się pod naporem Twoich argumentów. Normalnie musisz mieć rację. Nie ma > inaczej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: rej..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:56 wez bo sobie ludzie pomysla, ze moze niekoniecznie mesy wysylalem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rej..... 13.01.02, 22:57 daleko siedziales - nic sobie nie pomysla ;) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > wez bo sobie ludzie pomysla, ze moze niekoniecznie mesy wysylalem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: rej..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:58 zalezy za daleko czego mialem siedziec... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rej..... 13.01.02, 22:59 no od kaloryfera to na pewno nie! pewnie stad ten rumieniec ;) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > zalezy za daleko czego mialem siedziec... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: rayoff - zdrajca jezdes!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 22:45 jesli to nie ty - to sorki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Zdecydowanie nie ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:48 To nie ja zdecydowanie. Ale napiszesz mi co w ogóle? Szczękę będę trochę z ziemi zbierał, więc chetnie w międzyczasie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Zdecydowanie nie ja IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 22:59 to przez taki sam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Zdecydowanie nie ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 23:02 IP takie samo znaczy? Się zacząłem zastanawiać co nabałaganiłem, ale się cieszę, że to jednak nie ja byłem. Ufff... Na rejofie jak na Zawiszy! :) Buziaki! D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Zdecydowanie nie ja IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 23:06 buziaki przyjmujem z zadowoleniem - inaczej - po naszemu - z udowolstwem. i wice wersal :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś