edzioszka 12.10.03, 18:15 upraszam o niedopisywanie się do tegoż, to jedynie subtelna prowokacja, w zamyśle autorki przeznaczona do kasacji ;) PS. w końcu jak długo jeszcze będę wykorzystywana merytorycznie, się buntuję!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:27 Jako zawodowy prowokator ścielę sobie w kąciku i ogłaszam strajk bezterminowy ;-)) nie dam sie usunąć nawet siłą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:32 acha, postanowiłeś użyć przemocy względem niewinnej białogłowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:38 Więc niech moc będzie z Toba Edzioszko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:42 ja już osłabłam całkiem, coś niecoś zmniejszyła się siła mej perswazji, jak widać przyjdzie mi pełnić dozgonną funkcję lektora na łamach tej forumki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:48 Więc bądź :-))) to jest jedno z najprzyjemniejszych miejsc na portalu,, lubię tu zaglądać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:53 nie wiem, czy mogłabym dla się wymyśleć sroższy wymiar kary od netowego dożywocia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:10 Ze wszystkich kwiatów świata chciałbym zerwać słońce i dać je potem Edzioszce takie żłociste i gorące... by w jego promieniach nad kolorową tęczą rysującą się na błękicie nieba... mogła tańczyć z wiatrem w takt szeleszczących liści... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:13 słońca najwięcej jest w słonecznikach, tela, iż one już przekwitły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:18 No tak teraz to tylko pozostaje mi ciachnąć sobie paluszek jak ten od słoneczników, pewnie się poparzył od tego słońca ...i postanowił pozbyć się oparzenia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:26 wyczuwam w tej wypowiedzi szczyptę szaleństwa, zupełnie jako u marszanda Van Gogha, który malarstwo ukochał ponad wszytko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:39 Można też malować słowami :)) Nad łąką będę płynął niczym mgła opuszkami palców dotknę Cię wreszcie... Cóż kiedy przyszedł dzień i tło rozbielił, A malarza ze swym dziełem na zawsze rozdzielił :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:53 słowa nie są w stanie wyrazić - nie będą nigdy odzwierciedleniem tego co czujemy, jedynie pomagają w rozumieniu, odczytywaniu, interpretowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:59 Masz rację słowa jedynie pomagają nam się komunikować. Jednak są potrzebne, przecież tak czesto chcemy usłyszeć ...że...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 23:07 najusilniej się w nas odzywa tęskność jaka za tem co trudnodostępne, unikatowe niemalże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 23:42 Przyjdź i wejdź do snu mego By budzić mnie szeptem z rana Żeby się ziścił zapach mych myśli... " Przyszłaś do mnie w tej białej hortensjami tkanej sukience Jak kwiat ubrany w uśmiech Z namalowanym rumieńcem " dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 13.10.03, 00:19 zbyt późne wremiona już nawet na delektację kolacją, serwowaną na srebrnej tacy księżyca...;) PS. dobrej nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 02:07 theseus napisał: > Przyszłaś do mnie w tej białej > hortensjami tkanej sukience yyyyyy, Edi, jak zauwazylam nie nosi bialych sukieniek, a do tego w hortensjowy rzucik. Tak bardziej punkowo sie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 08:43 hyhy...zwłaszcza fryzurę mam w wymienionem przez Cię stylu <raczej mimowolny tapir po wstaniu z łoża, któren jeszcze z grzebieniem się był nie kontaktował> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 19.10.03, 08:09 a tech-no slucha ,czy yes? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 19.10.03, 14:53 tak tak słucham, znaczy się rozlubowałam w melodyjkach komórkowech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 22:32 aaaaa poddaję się <znaczy się zważywszy na wątkową tematykę>... :( Odpowiedz Link Zgłoś