luciella 15.01.02, 09:54 Ach jak miło jest pomyślec... lubię głaskać je po brzuszku, lubię drapać je za uszkiem.... kochane futrzaki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy brawo 15.01.02, 09:57 widzę, że koleżanka nie zraziła się szaleństwem tego zakątka i wróciła, miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a futrzaki 15.01.02, 10:14 oddają co mają najcenniejszego, czyli ciepło i mruczenie Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: a futrzaki 15.01.02, 10:17 wspaniałe milusińskie sierściuchy.miauuuu chudyy napisał(a): > oddają co mają najcenniejszego, czyli ciepło i mruczenie Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ale wczoraj 15.01.02, 10:22 to się obawiałem, żeśmy Cię na dobre wykurzyli Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: ale wczoraj 15.01.02, 10:24 wczoraj? tak, masz rację, ale dziś... chudyy napisał(a): > to się obawiałem, żeśmy Cię na dobre wykurzyli Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a dziś 15.01.02, 10:27 luciella napisał(a): > wczoraj? tak, masz rację, ale dziś... odrodziłaś się jak Feniks z popiołów. To dobrze, bo miałem wyrzuty, bom wczoraj szlał okrutnie, wena, głupawka, dobry humor ... a Ciebie też na kapuśniak zapraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: a dziś 15.01.02, 10:30 czytałam wczoraj. chudyy napisał(a): > luciella napisał(a): > > wczoraj? tak, masz rację, ale dziś... > > odrodziłaś się jak Feniks z popiołów. To dobrze, bo miałem wyrzuty, bom wczoraj > > szlał okrutnie, wena, głupawka, dobry humor ... > a Ciebie też na kapuśniak zapraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy za szybko wyskoczył bratek, jak mysz przed kotem 15.01.02, 11:10 no to jestem w szoku, żem taki charakterystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! IP: *.rsk.pl 15.01.02, 10:01 no i prosze, pierwsze koty za płoty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 10:05 a Tyś chętny jako drugi, pieszczochu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! IP: *.rsk.pl 15.01.02, 10:49 luciella napisał(a): > a Tyś chętny jako drugi, pieszczochu? MIAUUUUUUUUUU;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! 15.01.02, 10:40 A Ty czego tutaj szukasz? zupa gotowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! 15.01.02, 10:42 widzialas kropka jaki z niego cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! 15.01.02, 10:43 zostawił nas,a to łotr jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! 15.01.02, 10:49 udaje ze nas nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! IP: *.rsk.pl 15.01.02, 10:53 kropka! napisał(a): > zostawił nas,a to łotr jeden!!! Cóż to za okreslenie, haha ŁOTR, chyba padło na tym forum poraz pierwszy, czyzby powrót do źródeł? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! CHUDYY!!! 15.01.02, 10:54 a co Ci się nie podoba, mogło być gorzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 11:08 oj my mali mężczyźni Kobiety jesteście wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 11:11 oj , nie mów chudziaczku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 11:14 kropka! napisał(a): > oj , nie mów chudziaczku ;)) ale tak jest, już kolejna mnie rozpoznała, ja tu się czaję, przybieram miny, pozy, przebrania, nicki, a wy Kobiety mnie jak dziecko co się za szafę chowa i woła do tatusia szukaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 11:20 i dostałeś po łapkach za kłamstewka?;)) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > oj , nie mów chudziaczku ;)) > > ale tak jest, już kolejna mnie rozpoznała, ja tu się czaję, przybieram miny, > pozy, przebrania, nicki, a wy Kobiety mnie jak dziecko co się za szafę chowa i > woła do tatusia szukaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 11:39 kropka! napisał(a): > i dostałeś po łapkach za kłamstewka?;)) > nie, bo ja zawsze mówię prawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą chudyy 15.01.02, 12:00 oooo, miło mi to słyszeć! Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:00 PRACOWAĆ!!!!!!))) a nie flirtować!))) p.s. masz wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:08 nic nie mam, puść jeszcze raz widmo ty moje! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:11 kropka! napisał(a): > nic nie mam, puść jeszcze raz widmo ty moje! no, bo Ona do mnie pisała, widzisz znów Ci piszę prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:46 fajna jest ta ONA? chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > nic nie mam, puść jeszcze raz widmo ty moje! > > no, bo Ona do mnie pisała, > widzisz znów Ci piszę prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:50 kropka! napisał(a): > fajna jest ta ONA? fajnie się z nią pisze, mamy podobne korzenie i doświadczenia, ale mieszka b. daleko więc jej nie uwiodę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 12:52 za siódmą wodą..., ale czego sie nie robi dla miłości? w uczuciach odległość nie zna granic... chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > fajna jest ta ONA? > > fajnie się z nią pisze, mamy podobne korzenie i doświadczenia, > ale mieszka b. daleko więc jej nie uwiodę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudyy Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą IP: 157.25.130.* 15.01.02, 13:50 kropka! napisał(a): > za siódmą wodą..., ale czego sie nie robi dla miłości? ale dlaczego uwodzenie z miłością wiążesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kobiety to wszystko i tak wiedzą 15.01.02, 13:57 nie, nie wiążę, tak mi się tylko napisało;) Gość portalu: Chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > za siódmą wodą..., ale czego sie nie robi dla miłości? > > ale dlaczego uwodzenie z miłością wiążesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.01.02, 10:47 luciella napisał(a): > Ach jak miło jest pomyślec... > lubię głaskać je po brzuszku, > lubię drapać je za uszkiem.... > kochane futrzaki... Mrrrr..... mam dwa burasy więc głaskanie i drapanie jest w stereo. Odpowiedz Link Zgłoś
ella_d Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 12:23 tak tu miło i uroczo dzisiaj, jak rzadko... aż ochota mnie naszła, coby też wyrazić swą sympatię do koteczków nie tylko forumowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy witaj kocico 15.01.02, 12:32 ella_d napisał(a): > tak tu miło i uroczo dzisiaj, jak rzadko... aż ochota mnie naszła, coby też > wyrazić swą sympatię do koteczków nie tylko forumowych ... prężące się koty, wygrzewające na słońcu, alem zatęsknił za wiosną, wiosny mi dajcie, choć ociupinkę Odpowiedz Link Zgłoś
ella_d Re: witaj kocico 15.01.02, 12:39 przyjdzie już niedługo wiosna wytęskniona, a wtedy to wszystkie koty oszaleją z radości zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 12:55 mruuuu, ach, jak ja to uwielbiam :))) luciella napisał(a): > Ach jak miło jest pomyślec... > lubię głaskać je po brzuszku, > lubię drapać je za uszkiem.... > kochane futrzaki... Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 13:03 a Ty jesteś kocur mruczek, czy zwykły dachowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 13:14 Dwa w jednym ! Lubię leżeć na kolankach, byc przytulanym do piersi ..:) I lubie tez poszwendać się po piwnicach i dachach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.01.02, 13:38 kocur1 napisał(a): > Dwa w jednym ! > Lubię leżeć na kolankach, byc przytulanym do piersi ..:) > I lubie tez poszwendać się po piwnicach i dachach ... No tak typowy facet....... Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 13:45 hmmmmm, jakiego jesteś koloru, kociaku? kocur1 napisał(a): > Dwa w jednym ! > Lubię leżeć na kolankach, byc przytulanym do piersi ..:) > I lubie tez poszwendać się po piwnicach i dachach ... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 13:50 To też dwa w jednym :) Inna sierść, inne wąsy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 16:26 a czy nie jestes przypadkiem wyliniały? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 17:13 Ja Ci dam wylniałego !:) Za karę nie będę sie przytulać do Ciebie, hę :) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Uwielbiam bure koty !!!!!!!! 15.01.02, 17:31 kocur1 napisał(a): > Ja Ci dam wylniałego !:) > Za karę nie będę sie przytulać do Ciebie, hę :) A to nie wiesz kolego drogi, że przytulanie to najlepszy sposób na dobry włos? Od ciepełka rośnie Odpowiedz Link Zgłoś