Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:21 Czy ja snie czy ktos zwariowal? niech jeszcze ktos powie kiedys ze mam fisia! Chudy ,pogielo Cie chlopie ,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: Czy Minka zbadala juz Chudego?????? 15.01.02, 17:26 I zostawic dzieciom forum na jeden dzień bez opieki dorosłego .... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Samanto 15.01.02, 17:30 no dobrze o Tobie w Vikingu mówili, nawet kultem darzyli, ale może nie boczysz się bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:35 Jezu!Chudy!ja tam nie wiem ,moze zapasc miales dzisiaj ale men przy Tobie to bardzo grzeczny chlopczyk! Gdzie jest moj i Bizona watek kurwa mac,he? Mam teraz go wygrzebywac spod tych zwalow watkow wyprodukowanych przez Ciebie? Czy ten kapusniak byl nafaszerowany narkotykami? fajny chlop z Ciebie ale prosze,nie rob wiecej takiego burdelu. Pliiizzzz! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Samanto 15.01.02, 17:41 Samanto, jak to mówi moje dziecko "samosię", tak wyszło, eksperymentowałem jak by tu wklepać nadłuższy tytuł i się zrobiło ;-), ale jaki ludzie mieli ubaw, no szkoda, że Cię tu nie było, no bo teraz to wpadasz na chatę po imprezie, pety w sałatce, hafty na ścianie, to się nie dziwię żeś wkurzona, że impra Cię minęła. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:45 No mowie,Chudy byl na haju!:) Ciekawe czy tylko ja taka malkontentka dzisiaj czy inni tez Cie zj..za te experymenty!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Samanto 15.01.02, 17:51 Gość portalu: samanta napisał(a): > No mowie,Chudy byl na haju!:) Ciekawe czy tylko ja taka malkontentka dzisiaj cz > y inni tez Cie zj..za te nie no, pełen entuzjam był, ludzie się wciągnęli na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:55 To znaczy ze ja tylko lewa noga wstalam Ale nic to....troche Ci nawrzucalam i juz mi lepiej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Samanto 15.01.02, 17:56 Gość portalu: samanta napisał(a): > To znaczy ze ja tylko lewa noga wstalam Ale nic to....troche Ci nawrzucalam i j > uz mi lepiej:)))) nie, typowe, jak wpadasz na chatę po imprezie to się nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto 15.01.02, 18:09 niech Ci bedzie!:)))))) Tylkokurwaproszenadrugiraznierobicbezemnieimprez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Samanto IP: *.turboline.skynet.be 15.01.02, 18:34 a co, chudyy zachorowal na watkokroliczenie? to baby mu trza, baby! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto 15.01.02, 18:37 Ano!jak nie ma kogo lac to bedziem Chudego!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Samanto IP: *.turboline.skynet.be 15.01.02, 18:38 chudyy rozbieraj siem! bedziem cie bic, bic, bic! Odpowiedz Link Zgłoś