Gość: Waldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:34 w wzwodzie.mam 34 lata i jeszcze nie mialem dziewczyny.Czy dlugosc fallusa jest naprwade taka wazna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: mam 10 cm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:19 i masz duży problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek naprawde prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:27 Musze wkoncu miec dziewczyne,bo oszaleje. Juz mam problemy z psychika. Musze sie wkoncu wyrzyc na jakies a pozniej bede ja kochal juz naprawde sercem. Nie pozwole odejsc jej ode mnie i bede kazal kochac jej moje 10cm codziennie. Musze isc do lozka-pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: naprawde prosze o pomoc!!! IP: 213.17.128.* 21.10.03, 16:25 a czy myslalem o burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: naprawde prosze o pomoc!!! IP: 213.17.128.* 21.10.03, 16:25 a czy myslales (oczywiscie "s" mialo byc na koncu) o burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: naprawde prosze o pomoc!!! 21.10.03, 21:27 Gość portalu: Waldek napisał(a): > Musze wkoncu miec dziewczyne,bo oszaleje. Juz mam problemy z psychika. Musze > sie wkoncu wyrzyc na jakies a pozniej bede ja kochal juz naprawde sercem. Nie > pozwole odejsc jej ode mnie i bede kazal kochac jej moje 10cm codziennie. Musze > > isc do lozka-pomozcie HA HA Ha to jest post miesiaca :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: naprawde prosze o pomoc!!! 21.10.03, 23:42 A dlaczego się z niego smiejesz?Ciekawe gdybys ty miala taki problem to co bys zrobila? Waldku nie wiem co masz zrobić, ale sprobuje jakies ogloszenia lub agencje towarzyskie poruszyc balbinia napisała: > Gość portalu: Waldek napisał(a): > > > Musze wkoncu miec dziewczyne,bo oszaleje. Juz mam problemy z psychika. Mus > ze > > sie wkoncu wyrzyc na jakies a pozniej bede ja kochal juz naprawde sercem. > Nie > > pozwole odejsc jej ode mnie i bede kazal kochac jej moje 10cm codziennie. > Musze > > > > isc do lozka-pomozcie > > HA HA Ha to jest post miesiaca :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkii Re: mam 10 cm............pomoc IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.10.03, 13:09 jesli ktos ma 14 a ktos 16 to problemu wiekszego nie ma Ale te 10 cm to dla 90% kobiet by był pewnie problem :) Zwłaszcza dla tych co lubią czuć głeboko . Pociesze Cię tym że 3 % facetów ma pewnie podobny problem :) no i może jakieś ćwiczonka na penisa? zobacz na www.penis.film.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: mam 10 cm. IP: 217.98.61.* 22.10.03, 14:52 Jako kobieta moge wyrazic swoje zdanie ze dla mnie nie byłby to problem. Przeciez w sexsie nie tylko o to chodzi prawda? ale powiem szczerze jak chcesz sie wyzyc na pierwszy raz skorzystaj z agencji i mowie serio bez urazy i obrazy pozdrawiam 30-tka Odpowiedz Link Zgłoś
y2k Re: mam 10 cm. 22.10.03, 23:41 po prostu przy pierwszym bliskim spotkaniu nie pozwol jej myslec, ze sam uwazasz, iz 10cm to za malo, bo sama zacznie tak uwazac. jezeli jest doswiadczona, to sama sie zorientuje a wtedy albo pokocha albo nie byla dla ciebie. Najlepsza dziewica, ktora ma male pojecie o rozmiarach, uwierzy we wszystko! Nie przejmuj sie, 10 cm to zawsze cos, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: mam 10 cm. IP: 217.98.61.* 23.10.03, 08:12 Masz racje nie pownien myslec: boze ale ja mam malego bo nic z piękego sexsu nie bedzie a co do dziewicy to sie nie zdadzam bo to nie oznacza ze nie zna sie na rozmiarach. Bez przedady 10 cm jest ok. Kiedys w "Rozmowach w toku" program byl poswiecony kompleksom byl mlody chlopak ktorego ptaszek ma 2 cm to juz jest straszne. Wiec glowa do gory pozdrawiam 30-tka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: mam 10 cm. IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.03, 12:54 Dorotko.Pisze powaznie moj ma 11cm daj namiar chetnie bym sprobowal z taba.Nie mam duzego doswiadczenia z kobietami a pekla mi juz czterdziestka,moze wrescie ty bedziesz ta jedyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mam 10 cm. IP: *.zie.pg.gda.pl 24.10.03, 01:43 Spoko z takim fiutem tez mozna ruchac Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: mam 10 cm. 25.10.03, 07:39 Gość portalu: Waldek napisał(a): > w wzwodzie.mam 34 lata i jeszcze nie mialem dziewczyny.Czy dlugosc fallusa > jest naprwade taka wazna? Jesli wierzyc kobietom, cenia one u mezczyzn przede wszystkim poczucie humoru. Znajdz sobie kobiete z malym biustem. Bedziecie kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: mam 10 cm. IP: *.dmpbk.com.pl 25.10.03, 16:49 Witam Poczuciem humoru !!!!!!!!DOBRE!!!!!!!! Stary z dobrym poczuciem humoru to ty wiesz gdzie możesz być (... bez obrazy ale w cyrku jako klown) Jeżeli nie zadowolisz swojej dziewczyny , to wcześniej czy później i tak Ci o tym powie. "nawet pieprzyć się nie umiesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: mam 10 cm. IP: 212.244.173.* 25.10.03, 19:04 Wielkość nie jest najważniejsza, ale wybierz sobie szczupłą i niewielką kobietkę, one mają ciasne cipeczki. A zacznij od burdelu żeby się przełamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Waldek IP: *.ath.spark.net.gr 25.10.03, 19:23 Waldek ja mam do Ciebie pytanie: dlaczego przez 34 lata nie miales kobiety? Nie wynika to bowiem z Twojego postu. Przeciez nie masz na czole napisane ze masz 10 cm. Czy zatem uciekaly Ci z lozka, czy tez Ty sam nigdy nie zaciagnales dziewczyny do lozka bo uwazasz, ze 10 cm to katastrofa? A jesli tak to z jakiej racji pytasz czy to naprawde taki problem skoro to Ty sam robisz problem. Nie rozumiem jak mozna narzekac nie sprobowawszy w ogole pojsc z dziewczyna do lozka. (bo ja rozumiem, ze tylko sie zamartwiasz, ze nie byles z kobieta i nic nie robisz zeby z jakas byc) Idz wreszcie koniecznie na dobry seks z dziewczyna (z serca odradzam agencje, dlaczego robicie mu takie sugestie, a co to na seks z milosci za darmo go nie stac, ze mialby placic? ludzie !!) bo juz gledziarstwo z Ciebie bije, syndrom starego prawiczka raczej niz malego fallusa. Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: mam 10 cm. 27.10.03, 15:21 A moze Ci urosnie jeszcze?Polecam codzienne masaze,nacieranie... Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: mam 10 cm. 27.10.03, 15:21 A moze Ci urosnie jeszcze?Polecam codzienne masaze,nacieranie... Odpowiedz Link Zgłoś