the_dzidka 23.10.03, 08:07 Jest bue, buu... Jeśli tym razem zima zacznie sie w listopadzie i potrwa do maja, to ja chyba komuś jakąś krzywdę zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:23 the_dzidka napisała: > Jest bue, buu... Nie jest tak źle, tylko się trzeba cieplo ubierać. Mnie wczoraj A. kazała szalik i czapkę założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:30 konradbryw napisał: > Nie jest tak źle, tylko się trzeba cieplo ubierać. Jest źle, jak się wychodzi z mokrymi włosami. Takie sopelki się robią ;-# > Mnie wczoraj A. kazała szalik i czapkę założyć. Mnie nikt nic nie kazał. Bu. Chyba czas poszukać mojego berecika? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:33 the_kami napisała: > Jest źle, jak się wychodzi z mokrymi włosami. A to suszarki na Mokotów nie dotarły? :P > Chyba czas poszukać mojego berecika? Poszukaj. Ja czapeczkę trzymam na podorędziu w plecaku, a jak zimno, to zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:41 konradbryw napisał: > Poszukaj. Ja czapeczkę trzymam na podorędziu w plecaku, a jak zimno, to > zakładam. Ja wczoraj pamiętałam, coby rękawiczek poszukać i co?? i dizś mi ręce zmarzły, a rękawiczki leżą gdzieś na dnie szuflady, tylko gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:46 > Ja wczoraj pamiętałam, coby rękawiczek poszukać i co?? i dizś mi ręce zmarzły, > a rękawiczki leżą gdzieś na dnie szuflady, tylko gdzie. Moje nadal tkwia w kieszeni na drzwiach samochodu. Jedna przydała sie dzisiaj przy skrobaniu szybek. Ale tak w ogóle, kto by tam nosił jakieś czapki czy rękawiczki... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:50 the_dzidka napisała: > Moje nadal tkwia w kieszeni na drzwiach samochodu. Jedna przydała sie dzisiaj > przy skrobaniu szybek. Ale tak w ogóle, kto by tam nosił jakieś czapki czy > rękawiczki... Wiesz, jak się jeździ samochodem... :-PPP Ja wczoraj też nie czułam potrzeby :-D Ale dziś to i owszem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:53 > Wiesz, jak się jeździ samochodem... :-PPP Nie mów tak. Nie noszę czapki od lat (chyba że jest bardzo mroźno), niezależnie od tego, czy akurat jeżdżę samochodem, czy nie. Po prostu nie noszę, bo nie lubię i posiadanie samochodu nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 09:00 the_dzidka napisała: > Nie mów tak. Nie noszę czapki od lat (chyba że jest bardzo mroźno), > niezależnie od tego, czy akurat jeżdżę samochodem, czy nie. Po prostu nie > noszę, bo nie lubię i posiadanie samochodu nie ma tu nic do rzeczy. Eeee... no trochę ma. To znaczy nakrycia głowy to i ja unikam. Nie przepadam. Ale jak jest bardzo mroźnie, to zakładam. Natomiast nie da się ukryć, że bardziej da się bez ochraniaczy chodzić jeśli się jeździ własnym samochodzikiem niż jak się stoi np.: 15 minut na przystanku. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 09:05 > Natomiast nie da się ukryć, że bardziej da się bez ochraniaczy chodzić jeśli > się jeździ własnym samochodzikiem niż jak się stoi np.: 15 minut na przystanku. > Prawda? Ani nie przytaknę, ani nie zaprzeczę. Kiedy chodziłam na piechotę (czyli jeździłam autobusem), nie przeszkadzał mi brak czapki, mimo że zdarzało mi się stać na przystanku po 15 czy więcej minut. Złamałam się dopiero przy chyba minus dwunastu z silnym wiatrem i zamiast na zajęcia poszłam na bazarek kupić sobie czapkę. KUPIĆ, bo nawet nie posiadałam jakiejś w miarę porządnej. Natomiast faktem jest, że się starzeję i nie wiem, jak będę znosić kolejne mrozy. Póki co jednak tak strasznie nie lubię pętów na głowie, że nie noszę i nosić nie chcę. Dlatego mówię, że - przynajmniej w moim przypadku - posiadanie samochodu nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 11:38 the_dzidka napisała: > Ani nie przytaknę, ani nie zaprzeczę. Kiedy chodziłam na piechotę (czyli > jeździłam autobusem), nie przeszkadzał mi brak czapki heh, kiedyś też tak miałem. Teraz przeważnie używam tylko cienkiej bawełnianej czapeczki, która zmięta mieści się w każdą kieszeń, nie grzeje nadto i jest ogólnie okay. Szkoda uszu i zatok. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 11:52 > heh, kiedyś też tak miałem. Teraz przeważnie używam tylko cienkiej bawełnianej > czapeczki, która zmięta mieści się w każdą kieszeń, nie grzeje nadto i jest > ogólnie okay. Tylko wiesz, jak ja w czymś takim wyglądam?! Z moją twarzą wielkości patelni i kłębem włosia odgórnie?! > Szkoda uszu i zatok. Gdzieś juz to słyszałam :-PPP Jak jeszcze dodasz, że 90% ciepla ucieka przez glowę, to nie będę musiała przez dwa tygodnie odwiedzać domu rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 12:01 the_dzidka napisała: > Tylko wiesz, jak ja w czymś takim wyglądam?! Z moją twarzą wielkości patelni > i kłębem włosia odgórnie?! Dobrze, że nie oddolnie... :-P > Gdzieś juz to słyszałam :-PPP Jak jeszcze dodasz, że 90% ciepla ucieka przez > glowę, to nie będę musiała przez dwa tygodnie odwiedzać domu rodzinnego. Widzisz, jaką atmosferę Ci tu zapewniamy? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 12:12 > Dobrze, że nie oddolnie... :-P Ekhm, masz na myśli brodę? Taka jak miały kobiety obwożone po jarmarkach? Prawda, że to mialaś na mysli? > Widzisz, jaką atmosferę Ci tu zapewniamy? ;-D No, muszę być szczęśliwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 12:43 the_dzidka napisała: > Ekhm, masz na myśli brodę? Taka jak miały kobiety obwożone po jarmarkach? > Prawda, że to mialaś na mysli? Owszem. Bo to owłosienie oddolne, o ktorym Ty pomyślałaś, kobiety naprawdę rzadko eksponują zimą w naszym klimacie :-DDD > No, muszę być szczęśliwa :P No, musisz! :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 12:45 > Bo to owłosienie oddolne, o ktorym Ty pomyślałaś, A skąd Ty wiesz, o czym ja pomyslałam? > kobiety naprawdę rzadko > eksponują zimą w naszym klimacie :-DDD Aha. Rozumiem, że latem robią to często? ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad Mamusia :-P 23.10.03, 13:03 the_dzidka napisała: > A skąd Ty wiesz, o czym ja pomyslałam? A nie pomyślałaś o tym? :-PPP > Aha. Rozumiem, że latem robią to często? ;-PPPP Zdarza im się :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 08:49 konradbryw napisał: > A to suszarki na Mokotów nie dotarły? :P A dotarły. Ale jak się wstaje o 7:15 to nie ma czasu ich użyć :-D > Poszukaj. Ja czapeczkę trzymam na podorędziu w plecaku, a jak zimno, to > zakładam. Tak poczynię. Skoro noszę 3 pary kluczy, kosmetyczkę, miarkę (tak tak, taką 3-metrową :-D), dwa telefony, tudzież kilka innych rzeczy, to berecik też wejdzie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 11:39 the_kami napisała: > A dotarły. > Ale jak się wstaje o 7:15 to nie ma czasu ich użyć :-D Mówiłem - wstawać trza wcześniej. O 7.15 to ja przejecinam Al. Jerozolimskie w kierunku południowym. :P > Tak poczynię. > Skoro noszę 3 pary kluczy, kosmetyczkę, miarkę (tak tak, taką 3-metrową :-D), > dwa telefony, tudzież kilka innych rzeczy, to berecik też wejdzie ;-)))) Tylko antenkę trzeba złożyć, żeby nie haczyła. Rozsuniesz, jak założysz na czerepik. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 11:58 konradbryw napisał: > Mówiłem - wstawać trza wcześniej. Doprawdy?! :-PPP > O 7.15 to ja przejecinam Al. Jerozolimskie w kierunku południowym. :P Eeeee...? Jaką Ty trasą jeździsz? <Kami_zagubiona> A o zboczeniach nie będę nic mówić... :-P > Tylko antenkę trzeba złożyć, żeby nie haczyła. Rozsuniesz, jak założysz na > czerepik. ;) ROTFL Od pilotuj się od mojego berecika :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 12:18 > Eeeee...? Jaką Ty trasą jeździsz? <Kami_zagubiona> > A o zboczeniach nie będę nic mówić... :-P Mnie bardziej interesuje, co on robi tym Alejom :-PPPPPPP > Od pilotuj się od mojego berecika :-PPPPP Skoro ma antenkę, to pewnie jest na pilota. PS. Z tym sosem Tabasco to prawda, nie dowcip :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:20 the_dzidka napisała: > Mnie bardziej interesuje, co on robi tym Alejom :-PPPPPPP Jakąś perwersyjną krzywdę, nie? :-PPP > Skoro ma antenkę, to pewnie jest na pilota. Tia :-D Wysokiego takiego :-DDD > PS. Z tym sosem Tabasco to prawda, nie dowcip :) Eeeeeeeeeeeeeeeeee? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:44 > Jakąś perwersyjną krzywdę, nie? :-PPP Ażem siem bojem pomysleć... > > PS. Z tym sosem Tabasco to prawda, nie dowcip :) > > Eeeeeeeeeeeeeeeeee? No toć Ci wysłalam ciekawostke o reklamie sosu Tabasco, Cepinio Sklerotyzowna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:46 the_dzidka napisała: > Ażem siem bojem pomysleć... Dlaczego? Alejom może się podobać :-D > No toć Ci wysłalam ciekawostke o reklamie sosu Tabasco, Cepinio > Sklerotyzowna!!! Ale wiem przecie, tylko się zastanawiam... może dlatego, że nie jadam tego sosu :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:49 > Alejom może się podobać :-D A na czym polega "przejacinanie" Alej? :-DDDDDD > Ale wiem przecie, tylko się zastanawiam... może dlatego, że nie jadam tego > sosu :-DDD O :P Już wiem, jak Ci go zareklamować ;->>>> Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:01 the_dzidka napisała: > > Ale wiem przecie, tylko się zastanawiam... może dlatego, że nie jadam tego > > sosu :-DDD > > O :P Już wiem, jak Ci go zareklamować ;->>>> Bloody Mary? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:47 the_dzidka napisała: > > Jakąś perwersyjną krzywdę, nie? :-PPP > > Ażem siem bojem pomysleć... Za kogo Wy mnie macie? Perwersje z ulicą? Ja wiem, że całkiem normalny nie jestem, ale bez przesadyzmów proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:59 konradbryw napisał: > Za kogo Wy mnie macie? Perwersje z ulicą? Ja wiem, że całkiem normalny nie > jestem, ale bez przesadyzmów proszę. Sadyzm?! No o _to_ Cię nie podejrzewałam :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:10 the_kami napisała: Sadyzm?! > No o _to_ Cię nie podejrzewałam :-DDDDDDDDD TY!!! Bo coś wymyślę!! :PPP /a o _co_?/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:40 konradbryw napisał: > TY!!! Bo coś wymyślę!! :PPP Ależ ja szczekam ścierpliwie... :-D > /a o _co_?/ O przejeścinanie Alej? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:44 the_kami napisała: > > TY!!! Bo coś wymyślę!! :PPP > > Ależ ja szczekam ścierpliwie... :-D Hau hau? > O przejeścinanie Alej? :-PPP Paluszki się poplątały i tyla. A Wy mi tu od perwertów wymawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Apropos poplątywania paluszków.. 23.10.03, 14:54 Przejacinanie (nie przejeścinanie, Kamisiu!!) to jeszcze nic. Nadmiar pracy z komputerem rzuca mi się na synapsy. Przed chwilą stworzyłam nowe, bardzo piękne słowo. Zapisałam je na karteczce, co by nie zapomnieć: "STANDOPARTWE" Ponieważ trudno pokojarzyć, od razu wyjaśniam, że miało być "standartowe". Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Apropos poplątywania paluszków.. 23.10.03, 15:06 the_dzidka napisała: > "STANDOPARTWE" slyczne Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:12 > Sadyzm?! PRE-sadyzm :-DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 12:50 the_kami napisała: > > Mówiłem - wstawać trza wcześniej. > > Doprawdy?! :-PPP Doprawdy! :P > > O 7.15 to ja przejecinam Al. Jerozolimskie w kierunku południowym. :P > > Eeeee...? Jaką Ty trasą jeździsz? <Kami_zagubiona> Mickiewicza, Andersa, Marszałkowska do pl. Konstytucji. Przesiadka. Waryńskigo, Trasa Ł, Ostrobramska. A co? ;> > A o zboczeniach nie będę nic mówić... :-P Nie mów? > Od pilotuj się od mojego berecika :-PPPPP Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:14 konradbryw napisał: > > Doprawdy?! :-PPP > > Doprawdy! :P Kamisie nie wstają wcześniej. Kamisie wstają później. O! > Mickiewicza, Andersa, Marszałkowska do pl. Konstytucji. Przesiadka. > Waryńskigo, Trasa Ł, Ostrobramska. A co? ;> To długa trasa... Biednyś. Ja też taką będa miała. Też biednam. Bu. > > A o zboczeniach nie będę nic mówić... :-P > > Nie mów? Nie mofam :-D > > Od pilotuj się od mojego berecika :-PPPPP > > Bo co? Bo coś wymyślę? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:16 > Kamisie nie wstają wcześniej. Kamisie wstają później. O! Kamisie nie wstają później. Kamisie są wywlekane z betów rozstawnymi końmi :-P OT: przesłuchałam "London.doc" i dopiero wtedy zrozumiałam, po co oni to zrobili :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:18 the_dzidka napisała: > Kamisie nie wstają później. Kamisie są wywlekane z betów rozstawnymi końmi :-P Nie. Czasem (na przykład na Ponderosie) Kamisie wstają relatywnie wcześnie. Same. Ale czasem nie wstają. Czasem do Kamiś o 7:15 wchodzi Tatuś Kamisi i pyta, o której Kamisia idzie do pracy :-DDD > OT: przesłuchałam "London.doc" i dopiero wtedy zrozumiałam, po co oni to > zrobili :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fajne, nie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:21 > Nie. Czasem (na przykład na Ponderosie) Kamisie wstają relatywnie wcześnie. Że co proszę?! Na Ponderosie? Kamisie? Wstają? Relatywnie wczesnie? Bo raz się zdarzyło w tym roku?! Be-u-ceha-a-ceha-a!!!!!!!!! > Fajne, nie :-D Miodzio. Przewróciłam się :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:30 the_dzidka napisała: > Że co proszę?! Na Ponderosie? Kamisie? Wstają? Relatywnie wczesnie? > Bo raz się zdarzyło w tym roku?! > Be-u-ceha-a-ceha-a!!!!!!!!! Wiesz, nie mogę Was do tego przyzwyczaić :-PPP > Miodzio. Przewróciłam się :-D :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 13:44 the_kami napisała: > Kamisie nie wstają wcześniej. Kamisie wstają później. O! Doprecyzowując - Kamisie są zwierzątkami dnia krótkiego czy dnia długiego? > To długa trasa... Biednyś. Ja też taką będa miała. Też biednam. Bu. Etam. 40 minut rano. Gorsze powroty. > Bo coś wymyślę? :-PPP Tak się tylko droczysz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:00 konradbryw napisał: > Doprecyzowując - Kamisie są zwierzątkami dnia krótkiego czy dnia długiego? Kamisie są zwierzątkami południowymi :-D > Etam. 40 minut rano. Gorsze powroty. E? Przed powrotem do domu zawsze można iść się... zabawić :-D > Tak się tylko droczysz. :P Się jeszcze zdziwisz :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Mróz, mróz, mróz!! 23.10.03, 14:12 the_kami napisała: > > Doprecyzowując - Kamisie są zwierzątkami dnia krótkiego czy dnia długiego? > > Kamisie są zwierzątkami południowymi :-D Nie ma takiej opcji. :P > > Etam. 40 minut rano. Gorsze powroty. > > E? Przed powrotem do domu zawsze można iść się... zabawić :-D A owszem. Pisałem jeno o powrocie bezpośrednim. Który jest zdecydowanie dłuższy, niż jazda w tamtę stronę. Ciężko zejść poniżej 50 min. > > Tak się tylko droczysz. :P > > Się jeszcze zdziwisz :-P hmm :P Odpowiedz Link Zgłoś