dj 17.01.02, 00:43 Możecie mi _spokojnie_ wyjaśnić o co ta cała awantura na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czort Re: Co się stało? IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 00:51 spokojne wyjasnienie. pewnego popoludnia 16 stycznia 2002 w moje urodziny, zona moja, samanta dostala banera na wypowiadanie sie na forum. bez zadnego ostrzezenia, bez podania powodu!!!! a w zwiazku z tym, ze samanta jest jedna z najdluzej udzielajacych sie osob na forum, (prosze policzyc glosy), protestujemy!!!!!, by dla widzimisie jednorazowych przybyszow - ta kochana osoba byla tak pokrzywdzona! i ja, czort, wiecej razy klelam, obrazalam, wyzywalam wrecz innych wspolforumowiczow. prosimy o wyjasnienie, bo to jezs po raz pierwszy wykluczenie z towarzyskiego! a jesli ktos kogos nie lubi, to wystarczy, ze pojde do zaprzyjaznionej firmy, zalofguje sie, podam falszywe dane - i wszystkich stad wyrzuce!!! - zwroce sie tylko do admina! takze, moi mili, pamietajcie, kazdego z nas moze to spotkac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresale! Cartmanna z South Parku wyrzucili? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 01:07 1.Dobrze, że admin nie jest rosjaninem, mógłby zabronić cytować "Dziady" 2.Niedawno ukazał się w Wyborczej dodatek jak wyglądałyby jej texty z cenzurą. 3.[...] Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Cartmanna z South Parku wyrzucili? 17.01.02, 01:24 zaraz zabronia nam tutaj bywac bez swiadectwa chrztu. Ad Rem: 1. Admin. Prosze w imieniu Samanty o podanie do jej wiadomosci nazwiska i nicka donosicela- ma do tego swiete prawo, no chyba, ze oparliscie sie na anonimie. 2. Prosze o dokladne sprecyzowanie powodu usuniecia Samanty o podanie tego do publicznej wiadomosci. mamy prawo wiedzec za co bedziemy mogli byc usunieci z forum. 3. Prosze o odpowiedz na pytanie: co to jest wolnosc slowa, co to cenzura i w jakim zakresie jest to stosowane na Forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Co się stało? dj 17.01.02, 02:26 DJ - poproś panów techników z cenzury, żeby wstawili spowrotem tutaj mój post do Ciebie opisujący całą sytuację - wpisałem go tutaj, ajk skonczylismy rozmawiać na czacie i jeszcze niedawno był. Naprawde był bardzo grzeczny - dlaczego zniknał ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Co się stało? 17.01.02, 09:53 dj napisał(a): > Możecie mi _spokojnie_ wyjaśnić o co ta cała awantura na tym forum? Doszło do wymiany zdań między mną a Samatną. Są posty, można poczytać i zobaczyć. Samanta dostała nerwa i ... teksty wiszą. Okazuje się, że ją zbanowaliście, a skoro ze mną się pokłóciła to niektórzy przypisują mi winę, a najgorsze, że sądzą, żem na nią doniósł. Odwieście ją proszę i zapomnijmy o wszystkim, bo choć pewnie już sobie z nią nie pogadam to mogą odejść stąd inni ludzie, których polubiłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś