edzioszka 27.10.03, 10:16 nawet włos całkiem potemu odpowiedni wyrósł, a i nagromadzona kin-energy, tylko sieczkę z magnetu trza wydusić ;) PS. to będzie mój debiucik ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Popogujemy? 27.10.03, 11:46 dolacze sie i troszka poskacze z Toba :) choc juz nie ten rodzaj musyki mi odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Popogujemy? 27.10.03, 12:35 nawet skikać nie trza, wystarczającem podprogowy bodziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Popogujemy? 27.10.03, 12:35 jejku takie wygibasy na stare lata...ale co tam, tylko mnie nie uszkodzcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Popogujemy? 27.10.03, 12:36 Będziemy uważać, jak ... słonie w składzie porcelany :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Popogujemy? 27.10.03, 12:43 oj popogowałbym sobie szczególnie ze mi już włosy nieco odrosły:) ale kiedyś z moimi hairami to się pogowało wymiatanie na maximum---podłoga była niemalże zamieciona..... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Popogujemy? 27.10.03, 12:50 pogowanie to zdajesię w moim przypadeczku wyłącznie słowne, somatyka - raczej wyhodowana troskliwie na wieczorkach emeryckiech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Popogujemy? 27.10.03, 14:15 ostatnimi czasy to na glowie wloskow malo wiec machanie herami odpada :( a skikanie podprogowe to tak bardzo wirtualnie jakos mi sie kojarzy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Popogujemy? 27.10.03, 16:04 ale to jest całkiem realne doznanie, choć niezbyt przyjazne dla psyche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Popogujemy? 27.10.03, 17:26 eh ludzie ludziska na parkiecik do Parku i pogować a jak już zmęczenie przjdzie można uskuteczniać meandry mózgowego przeskakiwania z tematu na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś