Dodaj do ulubionych

STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!!

IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 20:21
przeczytajcie forum o forum!!!!!!!!

POPIERANIE SWEJ POWAGI SKOMPLIKOWIE GLUPIM SLOWNICTWEM JEST STARYM PRZYWILEJEM
MIALKICH GŁOW, TEPYCH PIOR I NIEUKOW!!!!!!

CHCIALBYS BYC KIMS, NIE REPREZENTUJAC SOBA NIC!!!!!!!!!

i pies z toba tancowal, judaszu!!!!!!!! a ile srebrnikow dzwieczy w twoich
kieszeniach?
jak bedziesz mowil o poslannictwie, to ci sie zasmieje prosto w nos!!!!

wiesz, kiedys szablon sluzyl tylko malarzom!!!!! dzis jest w powszechnym
uzytku!!!! tak szablonowo wszystko opisujesz, tak niby dojrzale, tak niby
uczenie, tak niby madrze!!!!!]
a do dupy z twoja madroscia - kurwa - nie wiesz, co znaczy slowo KOMPROMIS ??!!!

jak nie - to sie naucz - niby demokracja jezd - prawda!!!!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!! 17.01.02, 21:09
      Mister Ed na Forum o Forum napisal:

*****Towarzyskie Forum bylo przedmiotem pewnej osobliwości. Inaczej nazwać tych
      zdarzeń nie sposób. W wielu miejscach, na różnych Forach tematycznych zaczepny
      ton, przekleństwa, język wskazujący na poważne niedomagania czy niedociągniecia
      w wychowaniu wzietym przez licznych uczestników, stał się niestety dość
      powszechnie obecny. To ewidentne wyłomy z przyjętych ram regulaminowych. I to
      przecież się zdarza nie jedynie na tego typu Forach ale i w normalnym życiu.
      Realnym.
      Według mojego przekonania akceptacja, milczące przyzwolenie i tolerowanie tego
      zjawiska jest nieuzasadnione. Dziwnym wydaje się i to że część uczestników
      Forum nie jest skłonna nawet podjąć rozmowy merytorycznej choćby o jakości
      języka, że pominę kwestię treści proponowanych. Nie jest prawdziwym sąd że ,
      czepiam się, że przeciez nic takiego się nie stało. Że to łamanie praw
      demokracji. Że wolność słowa.
      Wolność słowa to nie to samo co wolność dla każdej formy języka. Wolność słowa
      dotyczy sfery - co mówisz. Język to raczej , jak mówisz.
      Przyjąłem, wydaje się słuszna droge rozumowania,że korzystając z Forum Gazety
      jestem GOŚCIEM. Gazeta - GOSPODARZEM. Jednak tak jest. Wszak to pod Gazety
      adresem się spotykamy. Zwykłem używać argumentacji, że jeśli prawo nawet czegoś
      nie zabrania, to dość często zabrania tego poczucie przyzwoitości. Wstyd.
      Chcę nadal być gościem Gazety, i chcę takiego jak Gazeta Gospodarza.
      Może to przesadne, może skutkować taką nobilitacją jak niedawne wprowadzenie
      szefa Samoobrony na salony, ale mam pewien pomysł. Nie nowy. Państwo robicie
      przecież podkategorie na Forach. Czemu nie może byc Forum Towarzyskiego nie o
      charakterze Spotkam, poznam, polubię... ale DLA TOWARZYSKICH INACZEJ. Niechże
      sobie egzystują różnej maści wulgaryści, agresorzy, zjadliwe typy. Czemu nie?
      Jeśli są zdania, że właśnie to jest właściwa forma, to pewnie mają wiadomości
      spprawdzone i są zdania , może słusznego, że trafi tam wielu. I niech sobie
      rozmawiają serwując coraz wymyślniejsze epitety i obelgi.
      Wydaje się, że mogłoby to w jakimś stopniu jeśli nie rozwiązac problem, bo nie
      należy ukrywać, że jest, to pokazać jego skalę.
      Pisałem w ciągu dnia na Forum, zajmując stanowisko określone. Nie wiem czy
      najrozsądniejsze w każdym przypadku, ale wstydzić się nie mam czego. Może ktoś
      kto dba o jakość domu Gospodarza będzie skłonny i do tej mojej propozycji się
      ustosunkować. Nie wiem czy bezwzględnie tak, ale może warto spróbować.
      Z pozdraiwieniami
      starykon********

Jak mozna nazwac "czlowieka" (?) ktory wydaje spod siebie takie gowno? i to
      prosto do gniazda w ktorym ze swoja dupa siedzi, a mentora powaznego grac
      usiluje? Kto mu dal prawo do wystawiania ocen i to tylko na podstawie tekstow
      wypisywanych na forum!
      Gratuluje jeszcze raz wszystkim, ktorzy tak zaciekle bronia Kolka Rozancowego
      ktorego jednym z glownych uczestnikow jest Mister Ed- "Kon Ktory Mowi" Nie
      odbieram bron boze prawa Mister Eda do publikowania swoich gowien gdzie mu sie
      podoba. Zwracam Wam tylko uwage, ze ten kapus wyplywa zawsze jak ekskrement na
      powierzchnie przy okazji podlanczania sie pod czyjs watek, gdzie w stylu
      jezuickim probuje glosic swiatu swoje watpliwe prawdy. Tak naprawde Mister Ed
      jak i inne tego rodzaju indiwidua egzystuje tylko dzieki temu, ze dajemy mu
      powody do jego wystapien! Inaczej nie mialby szans istnienia. Te kilka osob,
      ktore daja sie nabierac na jego kabotynski sposob bycia sa same winne swojej
      glupoty. lub slepe i gluche. On lata wszedzie jak kot z pecherzem strojac sie w
      piorka obroncy moralnosci, a tak naprawde jest integralna i nieodlaczna
      czescia szamba, ktore okresla jego dubeltowa moralnosc!

• kops Re: STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!! 17.01.02, 21:09
      belkoczesz
      • kops Re: STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!! 17.01.02, 21:10
        obydwoje belkoczecie
        zbior slow, brak mysli
        • Gość: mina Re: STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 17.01.02, 21:17
          to ja powiem krotko i tresciwie: nie trawie, kurwa, donosicielstwa i sadow
          kapturowych!!!!!
          • kops Re: STARACHABETA - KAPUS INACZEJ !!!!!! 17.01.02, 21:21
            przynajmniej konkretna wypowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka