edzioszka 31.10.03, 15:42 a Ty gdzie zniknąłeś, dawno Cię na forum nie spotkałam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Ceper 02.11.03, 12:42 Ostatnio jestem jak ten Murzyn na przejściu dla pieszych w dowcipie z brodą - pojawiam się i znikam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 15:50 zaobserwowałam forumowe ożywienie - za sprawą pani Wędrowiec i jej znajomych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 15:52 Olgę55 poznałam zdaje się kiedyś na Wróżbiarstwie, kiedy to w zespół dzielnie broniłyśmy honoru panów Bliźniaków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Ceper 03.01.04, 15:55 Na mnie zawsze możesz liczyć. Pisałam w e-mailu do Cepra, że może na mnie liczyć - w razie wystąpienia "złych sił" na forum będę Cię informować (jeśli będziesz bawić gdzie indziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 16:03 Wy dziewczyny takie spokojne - widziałam, iż Ewelina jakieś utarczki miała, nie wiem co było powodem - zawiść?.. mnie na szczęście żaden nie usiłował zaczepiać i lepiej niech nie próbuje.. walkę z wiatrakami trochę mi taka sytuacja przypomina.. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Ceper 03.01.04, 16:01 Dokładniej przeczytałam wpis Edzioszki - znajomi są rzeczywiście moimi znajomymi forumowymi, ale przyszli z własnej inicjatywy - pewnie poczuli wspaniały aromat podawanych herbat:) Odpowiedz Link Zgłoś
olga55 Re: Ceper 04.01.04, 17:15 Bo to już tak jest,jak się 'łazikuje" po róznych forach,to przysiada sie tam gdzie ludkowie są "do rzeczy".O!!! A faktycznie edzioszka broniła bliżniaków jako i ja,ponieważ mój ślubny jest bliźnię i co tu gadać jest fantastyczny!(on tego nie czyta hi hi hi)). Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Ceper 04.01.04, 20:42 Fajnie jest polazikowaci milych znajomych spotkac i nieznajomych/jeszcze/ tez.POzdro ml Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ceper 04.01.04, 21:00 nie narzekam - u nas na OSDS tyż przesympatycznie.. lubię nań pisywać ze znajomkami :) Odpowiedz Link Zgłoś