Dodaj do ulubionych

Znaki zodiaku

04.11.03, 11:12
Spod jakich znakow jestescie? I czy lubicie wlasny znak?
Ja jestem waga. Typowa. Niezdecydowana, i troche nieprzytomna. W sumie nawet
lubie wagi, ale czasem wolalabym byc jakims bardziej konkretnym znakiem.
Obserwuj wątek
    • malen_a Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 12:49
      ja jestem panienka, niestety rowniez mam wszystkie przywary tego znaku
    • sunny24 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:16
      Ja też Panna.
      Tylko do pedantyzmu mi baaardzo daleko..:)
      • wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:23
        Mam najlepszy znak pod sloncem, bardzo sie ciesze i jestem z tego dumny:)
        Uwielbiam swoj znak i tez jestem typowym jego przedstawicielem. Wiecie juz
        jaki?? BLIZNIACZEK oczywiscie, a dzis mam imieniny, a w Danii nikt tego nie
        obchodzi i malo kto pamieta, ale swieci slonce, wiec jest OK:)
        Pozdrawiam wszystkich, a najbardziej Bliznieta!!!!!
        • kyoko Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:34
          Wakarpl, ale my obchodzimy i pamiętamy:-)! Dlatego też składam Ci serdeczne
          życzonka imieninowe i sciskam mocno w pasie:-), zabaw się dziś dobrze- mam
          nadzieję, że ta kość już Cię nie boli!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Ps, a
          może zdradzisz tajemnicę, skoro juz wiemy, że masz dziś imieniny i napiszesz
          jak się nazywasz:-))
        • mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 14:52
          W takim razie Karolku Wszystkiego Najlepszego , Spełnienia marzeń szczególnie
          tych najskrytszych !!!!!!!! buziaki
        • mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 14:59
          Ja jestem panną , kiedyś wydawało mi się , że mam niewiele wspólnego z tym
          znakiem zodiaku :) teraz jednak z każdym rokiem odkrywam , w sobie jego
          cechy ...Wiem tylko , że nie jestem taka rozsądna i pedantyczna. Jestem raczej
          panna z głowa w chmurach :)
        • kiki78 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 22:46
          Trochę spóźnione, ale i ja się przyłączam do życzeń wszystkiego naj naj i
          spełnienia wszystkich marzeń i małych i dużych pozdrowionka:)
        • pireneje Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 10:06
          Ja też jestem zodiakalnym Blizniakiem i choć nie bardzo wierzę w horoskopy
          musze przyznć, że jestem typowym przedstawicielem tego znaku :-) Pozdrawiam
          wszystkich serdecznie :-)
      • malen_a Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:28
        sunny24 napisała:

> Ja też Panna.
        > Tylko do pedantyzmu mi baaardzo daleko..:)

a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-)
        • mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:34
          ja jestem z 17 września a wy ?
          > a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-)
          >
          >
          • ariel23 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:42
            Ja chociaz juz waga, tez jestem z wrzesnia. a z ktorego to widac w moim nicku.
            w tym roku jednak mam o rok wiecej, czyli 24. no i sie zastanawiam czy nie
            powinnam zmnienic nicka na ariel24...

mocca2003 napisała:

> ja jestem z 17 września a wy ?
            > > a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-)
            > >
            > >
          • sunny24 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 11:40
            Ja o jeden dzień wcześniej - 16 września.
            Szkoda, bo fajnie byłoby poznac swoją "bliźniaczkę" :)
            Ale i tak blisko..
            pozdrawiam
            • malen_a Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:37
              sunny24 napisała:

> Ja o jeden dzień wcześniej - 16 września.
              > Szkoda, bo fajnie byłoby poznac swoją "bliźniaczkę" :)
              > Ale i tak blisko..
              > pozdrawiam

szkoda, bo ja jeszcze z sierpnia jestem :-( nie mam zodiakalnej blizniaczki buuu
              • wakarpl Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:41
                Moj brat jest z 16 wrzesnia, woiec masz Blizniaka:)
    • egon.olsen Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:34
      a ja jestem wodniczek :))
      • klara_klara Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 20:17
        Wszystkiego najlepszego dla Karola blizniaka od
        Karoliny-blizniaczki:)))
    • anielka_m Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 14:01
      a ja jestem lewciuś :) mrrrrrrrrrr
    • mka16 Re: ja tez waga 04.11.03, 15:07
      Hm... nie wiem tylko czy lubie ten znak, bo to niezdecydowanie czasami jest
      meczace i dla mnie i dla otoczenia. Poza tym nie wszystko sie zgadza, bo ponoc
      maja z nas byc doskonale gospodynie, a to sie w moim przypadku absolutnie nie
      zgadza. Ale ogolnie nie jest zle
    • minnie Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 15:26
      A ja jestem baranek:) Uparty, krnabrny,czasem zlosliwy...a czasem spokojna,
      lagodna owieczka...:)))
    • ann.k Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 16:37
      Kozucha, czyli żeńska odmiana Koziorożca.

Co mam ze swojego znaku? Upór. Wredność. Opanowanie w emocjach (to akurat do
      czasu). Zdolności przywódcze i zamiłowanie do rządzenia.
      • miziek Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 18:21
        A ja skorpion :)
        • wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 20:24
          Dziekuje wszystkim za zyczonka.
          Naprawde sprawily mi wiele radosci, na szczescie sa jeszcze w Polsce osoby,
          ktore o mnie pamietaly:)
          Zgadza sie mam na imie Karol, jestem Blizniaczkiem, hmmmm... Karolince tez
          dziekuje, bo to niezla mieszanka, ma taki fajny znak zodiaku i takie fajne
          imie:)
          Wszystkich serdecznie pozdrawiam, czekam na Lige Mistrzow, kosc ogonowa mnie
          jeszcze boli, a Mocca - dzieki za oryginalny pomysl:)
          Uwielbiam WAS!:)
          • monisb Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:22
            Rzadko się wypowiadam, ale wiernie czytam ;-) Nie bede oryginalna -
            najfajniejsze forum jakie znam, głownie dzieki ludziom. Postaram sie nadrobić
            zaległosci w wypowiedziach
            Przechodzac do zasadniczego tematu - jestem Bliźniakiem i to stuprocentowym.
            Gadulstwo - niekiedy meczące dla otoczenia, zmienność nastrojów - od euforii po
            niemalże depresje itd. Wakarpl i Karolinka będą wiedzial o czym mówię ;-)
            Karol - wszystkiego naj z okazji imienin. Niech Ci sie spelnią wszystkie
            marzenia.
            Pozdrawiam ciepło,
            Blizniaczka Monia
            • wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:58
              Wyglada na to, ze Bliznieta opanowaly forum, hahahahhaah
              Super...jakie jeszcze mamy cechy?? Gadulstwo, chce poznawania nowego, szybko
              sie nudzimy (dlatego nei szukam dziewczyny, zeby nikogo nie ranic), wiemy
              wszystko, hahahahahaha, jestemy dusza towarzystwa:), lubimy podroze - to
              najwazniejsze, bo ze jestesmy skromni i THE BEST, to wszyscy wiedza, hahahaha
              pozdrawiam
              .S
              Monisab, jesli jestes gadula-blizniakiem, to nadrabiaj zaleglosci:)
              • klara_klara Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:21
                Male sprostowanie- my tylko sprawiamy wrazenie, ze wszystko wiemy wakarpl:))) A
                poza tym latwo przystosowujemy sie do nowych warunkow, wszedzie nas pelno, a w
                tym poznawaniu nowego jestesmy ( no dobra, ja jestem przyznam sie;-)
                powierzchowni. Ale to pewnie wynika z tego, ze sie szybko nudzimy. Byle do
                przodu==========>:)))
              • monisb Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:30
                Wakarpl, jestem pod wrażeniem... to zupełnie jakbym czytała o sobie :-) hahaha
                Żartuje, ale rzeczywiscie coś w tym jest: wieczna gonitwa za czyms nowym,
                nieznanym, zeby za chwilę wydało się to nudne i rutynowe, pobiezne
                zainteresowanie wszystkim, bez jednej określonej "specjalizacji", podróże -
                uwielbiam. Podobnie - nie wiąże sie z nikim na dłużej - bo z jednej strony chcę
                stabilizacji, a z drugiej strony nie potrafię skoncentrowac sie na jednaj
                osobie, po za tym za bardzo lubię swoją niezależność. Jednym słowem Bliżnięta
                górą
                Co do nadrabiania zaległosci w pisaniu...Trochę obawiam sie o forumowiczów. Nie
                potrafię krótko - a nie chce zamęczyć swoimi wywodami. Ale obiecuję, że będę
                pisać, ćwiczac powsciągliwość ;-)
                Pozdrawiam
                M.
                • ariel23 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:39
                  Nie obawiaj sie tylko piszzzzzzzz :))))
                  czekamy.

monisb napisała:

> Co do nadrabiania zaległosci w pisaniu...Trochę obawiam sie o forumowiczów.
                  Nie
                  >
                  > potrafię krótko - a nie chce zamęczyć swoimi wywodami. Ale obiecuję, że będę
                  > pisać, ćwiczac powsciągliwość ;-)
                  > Pozdrawiam
                  > M.
                  • monisb Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:49
                    Dzięki ariel za zachęte. Teraz to już napewno będę ;-) Chociaz raczej
                    wieczorami, bo jak jestem w pracy, to na nic nie mam czasu. Zaglądam tu w
                    ramach odreagowania, ale na odpowiedzi nie starcza czasu. Wieczorami obiecuję
                    nadrabiać zaległości
                    Ściskam i do wieczora ;-)
                    M.
              • kasienka80 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 21:37
                jak to czytam to moze ja sie i ze dwa miesiace za wczesnie urodzilam, bo cechy
                Blizniaka tez mi pasuja hahaha
    • ferla Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:09
      ja jestem ryba, a tu na forum nie ma zadnej rybki :( a moj M. to rak. i wedle
      wszelkich horoskopow swietnie ze soba wspolgramy ( zreszta nie tylko wg
      horoskopow ) :-D

a Wakarplowi tysiac buziakow z okazji Świeta! i spelnienia wszelkich marzen!
      :))
      • underthebridges Lewek 05.11.03, 11:52
        jestem stuprocentowym Lwem, z całym dobrodziejstwem zalet i... paru wad
        niestety, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona ze swojego znaku i nie
        zamieniłabym się na żaden inny, no ostatecznie na skorpiona ale miałabym
        urodziny w brzydkim miesiącu :)
        • wakarpl Bliznieta!!! 05.11.03, 14:16
          klara, Klara, poniewaz jestesmy debesciakami, to napisalem tylko o pozytywach,
          nie musialas dodawac, ze my wiemy wszystko powierzchownie, specjalnie to
          przemyslalem:)
          Ale jestesmy za to cholernie wesolymi ludzmi i wiem baaaardzo duzo o pilce
          noznej.:)
          Podroze, hmmm... no wlasnie nosi mnie, chce pojechac do Hiszpanii...
          A z ta koncentracja, zgadzam sie, rownie ciezko mi jest skoncentrowac sie na
          jednej rzeczy, na jednej osobie, dlatego Bliznieta sa dobrymi Singlami:)
          Caluski
          • klara_klara Re: Bliznieta!!! 05.11.03, 17:04
            wakarpl napisał:

> klara, Klara, poniewaz jestesmy debesciakami, to napisalem tylko o
            pozytywach,
            > nie musialas dodawac, ze my wiemy wszystko powierzchownie, specjalnie to
            > przemyslalem:)
            > Ale jestesmy za to cholernie wesolymi ludzmi i wiem baaaardzo duzo o pilce
            > noznej.:)

hehe, ja nawet wiem co to jest hattrick;-) i ostatnio bylam na meczu

> Podroze, hmmm... no wlasnie nosi mnie, chce pojechac do Hiszpanii...

> A z ta koncentracja, zgadzam sie, rownie ciezko mi jest skoncentrowac sie na
            > jednej rzeczy, na jednej osobie, dlatego Bliznieta sa dobrymi Singlami:)

Blizniak w parze tez dziala, a poniewaz jestesmy towarzyscy to, jako singiel
            czasami sie nudzi. Wakarpl, na serio tak sie dobrze czujesz jako wolny
            elektron? Jakos nie moge uwierzyc:))
            pozdrawiam
            kk
            > Caluski
          • kasienka80 Bliznieta i Ryby 05.11.03, 21:33
            Sa dobrymi singlami ale jeszcze lepszymi partnerami :-))) moj Sebus jest
            Blizniak :-)
            a ja jestem spod Ryb, tylko nie wiem czy tak naprawde sie z nimi powinnam
            identyfikowac, bo mam malo cech charakterystycznych dla tego znaku...jestem
            wczesniakiem i powinnam sie urodzic jako Byk i czasami widze wiecej
            cech "byczych" niz "rybich"
            • chiara76 Ryby 11.11.03, 19:22
              A ja spod Rybek, mam wszelkie cechy, wrażliwość nawet czasem zbytnią, także
              niesamowitą intuicję i emaptię...ale miotają się we mnie dwie sprzeczności.
              Marcowa jestem. A tak w ogóle, to witam po nieobecności:))
        • kiki78 Re: Lewek 11.11.03, 22:51
          O już myślałam że nie ma tu żadnych lewków oprócz mnie hi hi:) ja też jestem
          lewkiem z 29 lipca,a czy 100% to hmm sama nie wiem, ale myślę że raczej nie,
          jedynie co do mnie pasuje spod tego znaku to chyba to że zawsze muszę postawić
          na swoim:)
      • ortygia Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:01
        O,ja też jestem Rybka, a moj R. to Raczek! I właśnie ostatnio przeczytałam w
        horoskopach,że to dobry zestaw! Widzę,że potwierdzasz, więc się cieszę, bo u
        nas to dopiero początki:). Ja z okazji tej, że jestem Rybką, jestem baaardzo
        niezdecydowana i wszystko dokładnie rozpamiętuję. Pozdrawiam!
      • kasienka80 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 21:38
        Ja ja ja !!!!!
        tez Rybka z 17 marca :-)))
        • camina Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 17:37
          ja też rybka
          niezdecydowana
          przewrażliwiona
          pamiętliwa i ciągle się zamarwiająca, ale z 23 lutego
          • wakarpl Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 19:05
            Powiem krotko!
            Kasienko, Sebek jest Blizniakiem, czyli debesciakiem, wiec musi byc najlepszym
            partnerem, hahahahh.
            Klaro (kiedy wracasz z USA?) - jest mi dobrze jako SINGLowi, nie chce nikogo
            skrzywdzic, a wiem, ze predzej, czy pozniej zwiazek mi sie znudzi, wiec wole
            nie zaczynac. WIem, ze w przyszlosci chce miec rodzine, ale poki co jest mi tak
            naprawde dobrze, ale nie zna czlowiek dni i godziny, moze wkrotce sie zakocham,
            ale chyba nie w Danii:)
            P.S
            A co Klaro masz dla mnie jakas kandydatke????
            P.S 2 A wiesz co to jest hattrick klasyczny??:)
            • klara_klara Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 22:41
              Yhm, szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze hatrriick'i dziela sie na klasyczne
              i inne:)) Musze sie dowiedziec jak to z nimi dokladnie jest. Hehe to jest
              wlasnie blizniacza wiedza powierzchowna:))
              Nie mam pojecia, kiedy i czy w ogole wracam ze Stanow. Zaluje, bo z checia
              wyybralabym sie na jakies spotkanie 20/30-latkow.
              Kandydatki nie posiadam, zreszta balabym sie pchnac ja w objecia Blizniaka;-)
              pozdrawiam
              kk
          • oliwkowa Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 10:53
            Ryb, jak widzę, niezbyt wiele, więc dopisuję się, zeby poprawić statystyki :)
            Jestem Rybą z początku marca. Romantyczna, wrażliwa, o zmiennych nastrojach.
            Czasami niezdecydowana, chodzę z głową w chmurach. Potrafię zamartwiać się na
            zapas i chyba czasami brak mi optymizmu, ale walczę z tym dzielnie i widzę już
            pierwsze efekty:)
            A mój kochany też jest Rybą, z końca lutego - i charakter ma pod wieloma
            względami różny od mojego. Horoskopy nie przepowiadają nam wspólnej świetlanej
            przyszłości, ale gwiżdżemy na nie:)
    • anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 11:03
      Ja też jestem Wagą. Podobno wagi to artystyczne dusze (czyli mają niepoukladane
      w głowie) i lubią wyrafinowany seks... Dostałam ostatnio taką kartkę od kolegów
      z pracy z opisem mojego znaku. Chyba opis się zgadza.
      • ariel23 Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 11:56
        anetchen napisała:

> Ja też jestem Wagą. Podobno wagi to artystyczne dusze (czyli mają
        niepoukladane
        >
        > w głowie)

TAKTAKTAK-to o mnie ;)

>i lubią wyrafinowany seks...

niech to ktos inny oceni ;)

Dostałam ostatnio taką kartkę od kolegów
        >
        > z pracy z opisem mojego znaku. Chyba opis się zgadza.

To mialas niedawno urodzinki :) Stolatstolat!
        • anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 12:07
          Dzięki! W sumie urodzinki były troszkę ponad miesiąc temu. Podrawiam wszystkie
          Wagi świata!!!!
          • ariel23 Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 12:17
            A moze 23.wrzesnia?
            • anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 12:20
              ariel23 napisała:

> A moze 23.wrzesnia?

nie 3 października (dlatego np. pamiętam kiedy się Niemcy połączyły...)
    • charlota Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 14:01
      Rak,lubię ten znak,żaden inny nie pasowałby do mnie,
      a ascendent mam w wadze.
      • wakarpl Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 17:33
        Klara napisala, ze balaby sie pchnac kandydatke w objecia Blizniaka, to smutne
        troszke.
        A moze Blizniak potrzebuje Blizniaczki??
        Generalnie ze wszystkimi latwo sie dogaduje, ale z Blizniakami lapiemy wszystko
        w lot, nawet slowa nie potrzebne.
        Klaro, wracaj do Polski, szkoda mi, jak ubywa w kraju fajnych Polek:(
        • ariel23 Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 17:49
          Odezwal sie Polak w Danii ;)

wakarpl napisał:

> Klaro, wracaj do Polski, szkoda mi, jak ubywa w kraju fajnych Polek:(
          • klara_klara Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 18:02
            hihi:)
            • wakarpl Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 18:55
              hahahaah
              ale ja wroce, na bank!!!!
              Wracaj Klaro!
              • klara_klara Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 18:57
                hmm moze jak sie juz troszeczke osiwieje;-)
    • kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 10:28
      Ja jestem rybka a moj luby to blizniak. Dwa podwojne znaki! To pewnie jakies
      szalenstwo ale jak na razie jest super i oby tak dalej.

Podobno ryby to osoby jak ich znak podazajace w dwie przeciwne strony
      rownoczesnie. Mam wrazenie ze to prawda! Jakie sa wasze odczucia na ten temat
      forumowe rybki?!
      • kasienka80 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 10:31
        naprawde ?????
        to dokladnie tak jak my :-))))
        a z jakiego dnia jestes?
        • kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 11:19
          No to niezle zaskoczenie! Jak widzisz cos musi byc w tych znakach skoro
          wybralysmy ta sama droge zycia!

Ja wlasnie teraz mam tego dola ktorego ty mialas chwile temu. Dzis juz
          beczalam bo poczulam sie nagle taka nieszczesliwa :o(
          Ale coz glowa do gory, trzeba zyc dalej.

A czy tez masz cos takiego, ze jak jestes we Francji to umierasz z tesknoty za
          rodzina ale jak jestes w Polsce to marzysz zeby jak najszybciej wrocic. Ja
          czasem juz nie wiem gdzie jest moje miejsce na ziemi...
          • kasienka80 Kurczaczku.... 11.11.03, 19:13
            Kurczak jak ja Cie idealnie rozumiem !!!
            Jestem tu, we francji a myslami i sercem w domu, bylam w domu to myslalam o
            Sebku, ktory sam siedzi w naszym gniazdku i chcialam byc z nim !!!
            To czyste szalenstwo!!!
            Wiesz, mi ten dol minal jak zaczelam cos robic: szkola, goscie, dzisiaj
            pojechalam do Luksemburga spotkac sie z dawnymi znajomymi z pracy....to mnie
            trzyma w pionie-atywnosc.
            caluje Cie bardzo mocno, ty bratnia duszo :-))))
            • kurczak1976 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 09:51
              To jest niesamowite! Wiedzialam ze sytuacja nas laczy ale nie przypuszczalam
              ze nawet znaki zodiaku mamy takie same. Widocznie urodzilysmy sie przy tej
              samej konstelacji wszystkiego co bylo mozliwe i zapisano nam podobny los :o)

Bardzo gorace pozdrowienia Kurczak
              • kasienka80 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 18:37
                a jakiego dnia sie urodzilas?
                ja 17 marca
                • kurczak1976 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 19:04
                  Ja 11 to w sumie blisko.
                  Wogole to milo poznac tyle nowych rybek, bo ja zawsze mialam klopot z
                  organizowaniem wspolnych urodzin. W moim otoczeniu ryb bylo jak na lekarstwo
                  ;o(
          • chiara76 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 21:17
            Zgłasza się kolejna Ryba. Coś w tym jest, że czasem czuję dwie natury w sobie.
            Ale mam też niezwykłą intuicję i bardzo wiele przeczuć, jestem też empatką.
            Ciągnie mnie też do zmiany miejsca zamieszkania, ale jak się znam, to będąc tam
            tęskniłabym za tym, od czego teraz tu chcę uciec...
            • aga-21 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 22:25
              A ja jestem baranek, ale tak w 60%. Mam barani upór, gwałtowność, ale i
              potrafię o siebie zadbac i powalczyć. Reszta, te 40%, to chyba od mojego
              imienia: "Agnieszka" - znaczy czysta, nieskalana. Dlatego też jetem
              niepoprawną marzycielką i romantyczką, i jestem strasznie wrażliwa.
              A urodzilam sie w Prima Aprilis, wiec i pozartowac lubie :)))
              Jednym slowem - wybychowa mieszanka :) Czasem sama ze soba wytrzymac nie moge.
              A moj luby jest Blizniaczek i jest suuper facetem. Pozdrawiam wszystkie
              Blizniaczki.
            • kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 09:57
              Czesc Chiara!

76 w nicku sugeruje ze jestesmy w tym samym wieku!
              Mam dla ciebie rade, jesli czujesz ze cie gdzies ciagnie to jedz nawet w
              nieznane! Chocby na chwile, inaczej bedziesz zalowac do konca zycia!
              Mnie tak ciaglo i dalej ciagnie, chociaz teraz sie juz troche uspokoilam :o)
              Tak jak pisalam widocznie to jest wlasnie natura ryb. Plyna gdzies tam w
              glebokim oceanie i zeby bylo smieszniej w dwie przeciwne strony...
    • kamcia_79 Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 15:06
      Ja jestem baran z 31.03., o ile uwaznie czytałam to chyba jedyny na tym forum?
      I oczywiscie mam wszystkie cechy tego znaku tj. uparta jestem jak baran,
      ambitna, zawzieta, nerwowa strasznie (bez kija nie podchodz) ale też uczuciowa
      i wrazliwa.
      Mój chłopak to Rak i mimo ze czytam wszedzie ze nie ma prawa nam się ułozyc, to
      jak na razie idzie nam świetnie (odpukac).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka