ariel23 04.11.03, 11:12 Spod jakich znakow jestescie? I czy lubicie wlasny znak? Ja jestem waga. Typowa. Niezdecydowana, i troche nieprzytomna. W sumie nawet lubie wagi, ale czasem wolalabym byc jakims bardziej konkretnym znakiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 12:49 ja jestem panienka, niestety rowniez mam wszystkie przywary tego znaku Odpowiedz Link Zgłoś
sunny24 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:16 Ja też Panna. Tylko do pedantyzmu mi baaardzo daleko..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:23 Mam najlepszy znak pod sloncem, bardzo sie ciesze i jestem z tego dumny:) Uwielbiam swoj znak i tez jestem typowym jego przedstawicielem. Wiecie juz jaki?? BLIZNIACZEK oczywiscie, a dzis mam imieniny, a w Danii nikt tego nie obchodzi i malo kto pamieta, ale swieci slonce, wiec jest OK:) Pozdrawiam wszystkich, a najbardziej Bliznieta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kyoko Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 13:34 Wakarpl, ale my obchodzimy i pamiętamy:-)! Dlatego też składam Ci serdeczne życzonka imieninowe i sciskam mocno w pasie:-), zabaw się dziś dobrze- mam nadzieję, że ta kość już Cię nie boli!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Ps, a może zdradzisz tajemnicę, skoro juz wiemy, że masz dziś imieniny i napiszesz jak się nazywasz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 14:52 W takim razie Karolku Wszystkiego Najlepszego , Spełnienia marzeń szczególnie tych najskrytszych !!!!!!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 14:59 Ja jestem panną , kiedyś wydawało mi się , że mam niewiele wspólnego z tym znakiem zodiaku :) teraz jednak z każdym rokiem odkrywam , w sobie jego cechy ...Wiem tylko , że nie jestem taka rozsądna i pedantyczna. Jestem raczej panna z głowa w chmurach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 22:46 Trochę spóźnione, ale i ja się przyłączam do życzeń wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich marzeń i małych i dużych pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 10:06 Ja też jestem zodiakalnym Blizniakiem i choć nie bardzo wierzę w horoskopy musze przyznć, że jestem typowym przedstawicielem tego znaku :-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:28 sunny24 napisała: > Ja też Panna. > Tylko do pedantyzmu mi baaardzo daleko..:) a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:34 ja jestem z 17 września a wy ? > a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:42 Ja chociaz juz waga, tez jestem z wrzesnia. a z ktorego to widac w moim nicku. w tym roku jednak mam o rok wiecej, czyli 24. no i sie zastanawiam czy nie powinnam zmnienic nicka na ariel24... mocca2003 napisała: > ja jestem z 17 września a wy ? > > a z ktorego dnia? moze my to blizniaki :-) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sunny24 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 11:40 Ja o jeden dzień wcześniej - 16 września. Szkoda, bo fajnie byłoby poznac swoją "bliźniaczkę" :) Ale i tak blisko.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:37 sunny24 napisała: > Ja o jeden dzień wcześniej - 16 września. > Szkoda, bo fajnie byłoby poznac swoją "bliźniaczkę" :) > Ale i tak blisko.. > pozdrawiam szkoda, bo ja jeszcze z sierpnia jestem :-( nie mam zodiakalnej blizniaczki buuu Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:41 Moj brat jest z 16 wrzesnia, woiec masz Blizniaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 20:17 Wszystkiego najlepszego dla Karola blizniaka od Karoliny-blizniaczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: ja tez waga 04.11.03, 15:07 Hm... nie wiem tylko czy lubie ten znak, bo to niezdecydowanie czasami jest meczace i dla mnie i dla otoczenia. Poza tym nie wszystko sie zgadza, bo ponoc maja z nas byc doskonale gospodynie, a to sie w moim przypadku absolutnie nie zgadza. Ale ogolnie nie jest zle Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 15:26 A ja jestem baranek:) Uparty, krnabrny,czasem zlosliwy...a czasem spokojna, lagodna owieczka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 16:37 Kozucha, czyli żeńska odmiana Koziorożca. Co mam ze swojego znaku? Upór. Wredność. Opanowanie w emocjach (to akurat do czasu). Zdolności przywódcze i zamiłowanie do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 20:24 Dziekuje wszystkim za zyczonka. Naprawde sprawily mi wiele radosci, na szczescie sa jeszcze w Polsce osoby, ktore o mnie pamietaly:) Zgadza sie mam na imie Karol, jestem Blizniaczkiem, hmmmm... Karolince tez dziekuje, bo to niezla mieszanka, ma taki fajny znak zodiaku i takie fajne imie:) Wszystkich serdecznie pozdrawiam, czekam na Lige Mistrzow, kosc ogonowa mnie jeszcze boli, a Mocca - dzieki za oryginalny pomysl:) Uwielbiam WAS!:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:22 Rzadko się wypowiadam, ale wiernie czytam ;-) Nie bede oryginalna - najfajniejsze forum jakie znam, głownie dzieki ludziom. Postaram sie nadrobić zaległosci w wypowiedziach Przechodzac do zasadniczego tematu - jestem Bliźniakiem i to stuprocentowym. Gadulstwo - niekiedy meczące dla otoczenia, zmienność nastrojów - od euforii po niemalże depresje itd. Wakarpl i Karolinka będą wiedzial o czym mówię ;-) Karol - wszystkiego naj z okazji imienin. Niech Ci sie spelnią wszystkie marzenia. Pozdrawiam ciepło, Blizniaczka Monia Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 21:58 Wyglada na to, ze Bliznieta opanowaly forum, hahahahhaah Super...jakie jeszcze mamy cechy?? Gadulstwo, chce poznawania nowego, szybko sie nudzimy (dlatego nei szukam dziewczyny, zeby nikogo nie ranic), wiemy wszystko, hahahahahaha, jestemy dusza towarzystwa:), lubimy podroze - to najwazniejsze, bo ze jestesmy skromni i THE BEST, to wszyscy wiedza, hahahaha pozdrawiam .S Monisab, jesli jestes gadula-blizniakiem, to nadrabiaj zaleglosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:21 Male sprostowanie- my tylko sprawiamy wrazenie, ze wszystko wiemy wakarpl:))) A poza tym latwo przystosowujemy sie do nowych warunkow, wszedzie nas pelno, a w tym poznawaniu nowego jestesmy ( no dobra, ja jestem przyznam sie;-) powierzchowni. Ale to pewnie wynika z tego, ze sie szybko nudzimy. Byle do przodu==========>:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:30 Wakarpl, jestem pod wrażeniem... to zupełnie jakbym czytała o sobie :-) hahaha Żartuje, ale rzeczywiscie coś w tym jest: wieczna gonitwa za czyms nowym, nieznanym, zeby za chwilę wydało się to nudne i rutynowe, pobiezne zainteresowanie wszystkim, bez jednej określonej "specjalizacji", podróże - uwielbiam. Podobnie - nie wiąże sie z nikim na dłużej - bo z jednej strony chcę stabilizacji, a z drugiej strony nie potrafię skoncentrowac sie na jednaj osobie, po za tym za bardzo lubię swoją niezależność. Jednym słowem Bliżnięta górą Co do nadrabiania zaległosci w pisaniu...Trochę obawiam sie o forumowiczów. Nie potrafię krótko - a nie chce zamęczyć swoimi wywodami. Ale obiecuję, że będę pisać, ćwiczac powsciągliwość ;-) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:39 Nie obawiaj sie tylko piszzzzzzzz :)))) czekamy. monisb napisała: > Co do nadrabiania zaległosci w pisaniu...Trochę obawiam sie o forumowiczów. Nie > > potrafię krótko - a nie chce zamęczyć swoimi wywodami. Ale obiecuję, że będę > pisać, ćwiczac powsciągliwość ;-) > Pozdrawiam > M. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 10:49 Dzięki ariel za zachęte. Teraz to już napewno będę ;-) Chociaz raczej wieczorami, bo jak jestem w pracy, to na nic nie mam czasu. Zaglądam tu w ramach odreagowania, ale na odpowiedzi nie starcza czasu. Wieczorami obiecuję nadrabiać zaległości Ściskam i do wieczora ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 21:37 jak to czytam to moze ja sie i ze dwa miesiace za wczesnie urodzilam, bo cechy Blizniaka tez mi pasuja hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: Znaki zodiaku 04.11.03, 22:09 ja jestem ryba, a tu na forum nie ma zadnej rybki :( a moj M. to rak. i wedle wszelkich horoskopow swietnie ze soba wspolgramy ( zreszta nie tylko wg horoskopow ) :-D a Wakarplowi tysiac buziakow z okazji Świeta! i spelnienia wszelkich marzen! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Lewek 05.11.03, 11:52 jestem stuprocentowym Lwem, z całym dobrodziejstwem zalet i... paru wad niestety, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona ze swojego znaku i nie zamieniłabym się na żaden inny, no ostatecznie na skorpiona ale miałabym urodziny w brzydkim miesiącu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Bliznieta!!! 05.11.03, 14:16 klara, Klara, poniewaz jestesmy debesciakami, to napisalem tylko o pozytywach, nie musialas dodawac, ze my wiemy wszystko powierzchownie, specjalnie to przemyslalem:) Ale jestesmy za to cholernie wesolymi ludzmi i wiem baaaardzo duzo o pilce noznej.:) Podroze, hmmm... no wlasnie nosi mnie, chce pojechac do Hiszpanii... A z ta koncentracja, zgadzam sie, rownie ciezko mi jest skoncentrowac sie na jednej rzeczy, na jednej osobie, dlatego Bliznieta sa dobrymi Singlami:) Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: Bliznieta!!! 05.11.03, 17:04 wakarpl napisał: > klara, Klara, poniewaz jestesmy debesciakami, to napisalem tylko o pozytywach, > nie musialas dodawac, ze my wiemy wszystko powierzchownie, specjalnie to > przemyslalem:) > Ale jestesmy za to cholernie wesolymi ludzmi i wiem baaaardzo duzo o pilce > noznej.:) hehe, ja nawet wiem co to jest hattrick;-) i ostatnio bylam na meczu > Podroze, hmmm... no wlasnie nosi mnie, chce pojechac do Hiszpanii... > A z ta koncentracja, zgadzam sie, rownie ciezko mi jest skoncentrowac sie na > jednej rzeczy, na jednej osobie, dlatego Bliznieta sa dobrymi Singlami:) Blizniak w parze tez dziala, a poniewaz jestesmy towarzyscy to, jako singiel czasami sie nudzi. Wakarpl, na serio tak sie dobrze czujesz jako wolny elektron? Jakos nie moge uwierzyc:)) pozdrawiam kk > Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Bliznieta i Ryby 05.11.03, 21:33 Sa dobrymi singlami ale jeszcze lepszymi partnerami :-))) moj Sebus jest Blizniak :-) a ja jestem spod Ryb, tylko nie wiem czy tak naprawde sie z nimi powinnam identyfikowac, bo mam malo cech charakterystycznych dla tego znaku...jestem wczesniakiem i powinnam sie urodzic jako Byk i czasami widze wiecej cech "byczych" niz "rybich" Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Ryby 11.11.03, 19:22 A ja spod Rybek, mam wszelkie cechy, wrażliwość nawet czasem zbytnią, także niesamowitą intuicję i emaptię...ale miotają się we mnie dwie sprzeczności. Marcowa jestem. A tak w ogóle, to witam po nieobecności:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: Lewek 11.11.03, 22:51 O już myślałam że nie ma tu żadnych lewków oprócz mnie hi hi:) ja też jestem lewkiem z 29 lipca,a czy 100% to hmm sama nie wiem, ale myślę że raczej nie, jedynie co do mnie pasuje spod tego znaku to chyba to że zawsze muszę postawić na swoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
ortygia Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 15:01 O,ja też jestem Rybka, a moj R. to Raczek! I właśnie ostatnio przeczytałam w horoskopach,że to dobry zestaw! Widzę,że potwierdzasz, więc się cieszę, bo u nas to dopiero początki:). Ja z okazji tej, że jestem Rybką, jestem baaardzo niezdecydowana i wszystko dokładnie rozpamiętuję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Znaki zodiaku 05.11.03, 21:38 Ja ja ja !!!!! tez Rybka z 17 marca :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 17:37 ja też rybka niezdecydowana przewrażliwiona pamiętliwa i ciągle się zamarwiająca, ale z 23 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 19:05 Powiem krotko! Kasienko, Sebek jest Blizniakiem, czyli debesciakiem, wiec musi byc najlepszym partnerem, hahahahh. Klaro (kiedy wracasz z USA?) - jest mi dobrze jako SINGLowi, nie chce nikogo skrzywdzic, a wiem, ze predzej, czy pozniej zwiazek mi sie znudzi, wiec wole nie zaczynac. WIem, ze w przyszlosci chce miec rodzine, ale poki co jest mi tak naprawde dobrze, ale nie zna czlowiek dni i godziny, moze wkrotce sie zakocham, ale chyba nie w Danii:) P.S A co Klaro masz dla mnie jakas kandydatke???? P.S 2 A wiesz co to jest hattrick klasyczny??:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: Znaki zodiaku 06.11.03, 22:41 Yhm, szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze hatrriick'i dziela sie na klasyczne i inne:)) Musze sie dowiedziec jak to z nimi dokladnie jest. Hehe to jest wlasnie blizniacza wiedza powierzchowna:)) Nie mam pojecia, kiedy i czy w ogole wracam ze Stanow. Zaluje, bo z checia wyybralabym sie na jakies spotkanie 20/30-latkow. Kandydatki nie posiadam, zreszta balabym sie pchnac ja w objecia Blizniaka;-) pozdrawiam kk Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 10:53 Ryb, jak widzę, niezbyt wiele, więc dopisuję się, zeby poprawić statystyki :) Jestem Rybą z początku marca. Romantyczna, wrażliwa, o zmiennych nastrojach. Czasami niezdecydowana, chodzę z głową w chmurach. Potrafię zamartwiać się na zapas i chyba czasami brak mi optymizmu, ale walczę z tym dzielnie i widzę już pierwsze efekty:) A mój kochany też jest Rybą, z końca lutego - i charakter ma pod wieloma względami różny od mojego. Horoskopy nie przepowiadają nam wspólnej świetlanej przyszłości, ale gwiżdżemy na nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 11:03 Ja też jestem Wagą. Podobno wagi to artystyczne dusze (czyli mają niepoukladane w głowie) i lubią wyrafinowany seks... Dostałam ostatnio taką kartkę od kolegów z pracy z opisem mojego znaku. Chyba opis się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 11:56 anetchen napisała: > Ja też jestem Wagą. Podobno wagi to artystyczne dusze (czyli mają niepoukladane > > w głowie) TAKTAKTAK-to o mnie ;) >i lubią wyrafinowany seks... niech to ktos inny oceni ;) Dostałam ostatnio taką kartkę od kolegów > > z pracy z opisem mojego znaku. Chyba opis się zgadza. To mialas niedawno urodzinki :) Stolatstolat! Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 12:07 Dzięki! W sumie urodzinki były troszkę ponad miesiąc temu. Podrawiam wszystkie Wagi świata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 12:20 ariel23 napisała: > A moze 23.wrzesnia? nie 3 października (dlatego np. pamiętam kiedy się Niemcy połączyły...) Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 14:01 Rak,lubię ten znak,żaden inny nie pasowałby do mnie, a ascendent mam w wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 17:33 Klara napisala, ze balaby sie pchnac kandydatke w objecia Blizniaka, to smutne troszke. A moze Blizniak potrzebuje Blizniaczki?? Generalnie ze wszystkimi latwo sie dogaduje, ale z Blizniakami lapiemy wszystko w lot, nawet slowa nie potrzebne. Klaro, wracaj do Polski, szkoda mi, jak ubywa w kraju fajnych Polek:( Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 17:49 Odezwal sie Polak w Danii ;) wakarpl napisał: > Klaro, wracaj do Polski, szkoda mi, jak ubywa w kraju fajnych Polek:( Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 18:55 hahahaah ale ja wroce, na bank!!!! Wracaj Klaro! Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: Znaki zodiaku 07.11.03, 18:57 hmm moze jak sie juz troszeczke osiwieje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 10:28 Ja jestem rybka a moj luby to blizniak. Dwa podwojne znaki! To pewnie jakies szalenstwo ale jak na razie jest super i oby tak dalej. Podobno ryby to osoby jak ich znak podazajace w dwie przeciwne strony rownoczesnie. Mam wrazenie ze to prawda! Jakie sa wasze odczucia na ten temat forumowe rybki?! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 10:31 naprawde ????? to dokladnie tak jak my :-)))) a z jakiego dnia jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 11:19 No to niezle zaskoczenie! Jak widzisz cos musi byc w tych znakach skoro wybralysmy ta sama droge zycia! Ja wlasnie teraz mam tego dola ktorego ty mialas chwile temu. Dzis juz beczalam bo poczulam sie nagle taka nieszczesliwa :o( Ale coz glowa do gory, trzeba zyc dalej. A czy tez masz cos takiego, ze jak jestes we Francji to umierasz z tesknoty za rodzina ale jak jestes w Polsce to marzysz zeby jak najszybciej wrocic. Ja czasem juz nie wiem gdzie jest moje miejsce na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Kurczaczku.... 11.11.03, 19:13 Kurczak jak ja Cie idealnie rozumiem !!! Jestem tu, we francji a myslami i sercem w domu, bylam w domu to myslalam o Sebku, ktory sam siedzi w naszym gniazdku i chcialam byc z nim !!! To czyste szalenstwo!!! Wiesz, mi ten dol minal jak zaczelam cos robic: szkola, goscie, dzisiaj pojechalam do Luksemburga spotkac sie z dawnymi znajomymi z pracy....to mnie trzyma w pionie-atywnosc. caluje Cie bardzo mocno, ty bratnia duszo :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 09:51 To jest niesamowite! Wiedzialam ze sytuacja nas laczy ale nie przypuszczalam ze nawet znaki zodiaku mamy takie same. Widocznie urodzilysmy sie przy tej samej konstelacji wszystkiego co bylo mozliwe i zapisano nam podobny los :o) Bardzo gorace pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 18:37 a jakiego dnia sie urodzilas? ja 17 marca Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Kurczaczku.... 12.11.03, 19:04 Ja 11 to w sumie blisko. Wogole to milo poznac tyle nowych rybek, bo ja zawsze mialam klopot z organizowaniem wspolnych urodzin. W moim otoczeniu ryb bylo jak na lekarstwo ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 21:17 Zgłasza się kolejna Ryba. Coś w tym jest, że czasem czuję dwie natury w sobie. Ale mam też niezwykłą intuicję i bardzo wiele przeczuć, jestem też empatką. Ciągnie mnie też do zmiany miejsca zamieszkania, ale jak się znam, to będąc tam tęskniłabym za tym, od czego teraz tu chcę uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: Znaki zodiaku 11.11.03, 22:25 A ja jestem baranek, ale tak w 60%. Mam barani upór, gwałtowność, ale i potrafię o siebie zadbac i powalczyć. Reszta, te 40%, to chyba od mojego imienia: "Agnieszka" - znaczy czysta, nieskalana. Dlatego też jetem niepoprawną marzycielką i romantyczką, i jestem strasznie wrażliwa. A urodzilam sie w Prima Aprilis, wiec i pozartowac lubie :))) Jednym slowem - wybychowa mieszanka :) Czasem sama ze soba wytrzymac nie moge. A moj luby jest Blizniaczek i jest suuper facetem. Pozdrawiam wszystkie Blizniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 09:57 Czesc Chiara! 76 w nicku sugeruje ze jestesmy w tym samym wieku! Mam dla ciebie rade, jesli czujesz ze cie gdzies ciagnie to jedz nawet w nieznane! Chocby na chwile, inaczej bedziesz zalowac do konca zycia! Mnie tak ciaglo i dalej ciagnie, chociaz teraz sie juz troche uspokoilam :o) Tak jak pisalam widocznie to jest wlasnie natura ryb. Plyna gdzies tam w glebokim oceanie i zeby bylo smieszniej w dwie przeciwne strony... Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: Znaki zodiaku 12.11.03, 15:06 Ja jestem baran z 31.03., o ile uwaznie czytałam to chyba jedyny na tym forum? I oczywiscie mam wszystkie cechy tego znaku tj. uparta jestem jak baran, ambitna, zawzieta, nerwowa strasznie (bez kija nie podchodz) ale też uczuciowa i wrazliwa. Mój chłopak to Rak i mimo ze czytam wszedzie ze nie ma prawa nam się ułozyc, to jak na razie idzie nam świetnie (odpukac). Odpowiedz Link Zgłoś