Dodaj do ulubionych

mam pare fotek

06.11.03, 10:47
prawdziwych przystojniakow! ktora z Pan reflektuje?

ps. Tygrys, obiecuje, w przyszlym roku Ciebie tez sfotografujemy, no chyba ze
znowu obiektyw peknie....
Obserwuj wątek
    • ka_27 mam pare fotek 06.11.03, 10:49
      Ale tam mojej brakuje :-PPPP

witaj Szaki :-)
    • szkodnik1 pituś, skąd masz moją fotkę....aaaaaa ?????? n/t 06.11.03, 10:50
      • ka_27 pituś, skąd masz moją fotkę....aaaaaa ?????? 06.11.03, 10:51
        Szkodnik, Szaki zawsze ma fotki przystojniaków :-)))
        • saqqara czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 10:55
          no chyba ze macie ochote popatrzec na umiesnione brzuszki na widok ktorych sie
          ciezko oddycha;)))
          • ka_27 czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:02
            Ochotę popatrzeć to może i mamy, ale raczej na co innego ... :-PPPP
            • saqqara Re: czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:08
              zdjec golych pan nie posiadam:)
              • ka_27 czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:11
                Szaki :-)

a kto tu mówi o ... liczbie mnogiej? :-PPPPPP
          • makary0 Re: czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:12
            najciężej sie oddycha jak dziewczyna mówi chłapakowi " wciąg brzuch" a on już
            wciągnął
            • ka_27 czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:17
              Zoabcz, jak się poświęcamy, a im ciągle za mało ... :-PPPP
              • makary0 Re: czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:20
                Maksymalistki jedne ;))
                • ka_27 czy ja nie mowilam ze to zdjecia dla Pan?? 06.11.03, 11:27
                  A nie pomyliło Ci się z innym określeeniem na eM ? :-PPPP
                  • saqqara nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 11:35
                    my chcemy tylko plaskie brzuszki dajac Wam czulosc, cieplo,...jezu, jak ja nie
                    trawie tych slow, brrrr!!!!

Ka,
                    ja nie mam golych zdjec:)
                    • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 11:38
                      Ależ skądże znowu! :-P
                      My narzekamy?
                      No coś Ty Szaki :-))))))

Wy chcecie starsznie dużo :-PPPPP

A kto mówił o ... zdjęciach? :-PPPPP
                      • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 11:43
                        bez przesady, to Wam sie ciagle marza matki zony i kochanki:P

to o czym mowilismy?;)
                      • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 11:43
                        Maksymalistki eMpiryczne, czy to cos złego ;))
                        • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 11:56
                          Mówimy o ... eM ? :-PPPP
                          • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:00
                            tak mi sie zdaje ;))
                            • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:03
                              Ech te eM, tfu! kobiety ... :-PPPPP

eMancypantki :-PPPP
                              • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:05
                                mieliśmy rozmawiać o kobietach ;))
                                • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:22
                                  Rozmawiamy o kobietach :-))))

W końcktoś nam musi podnosić poziom adrenaliny :-PPPP
                                  • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:24
                                    krotka seria po nogach tez Wam podniesie... adrenaline;)))
                                    • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:27
                                      Jeżu Wampi, co Ty?? no chyba, że całkiem niziutko ;))
                                      • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 12:42
                                        Tak dba o nasz poziom pe-ha :-PPPPP
                                        • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:01
                                          niziutko to bedzie potem, zaczne od pasa w dol:)
                                          peha? to sie chyba 'pecha' powinno pisac;))))
                                          • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:11

jak typowa kobieta, tylko straszysz ... :-PPPP

A pe-ha piszę się inaczej, niż pecha :-PPPPPP
                                            • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:17
                                              A tu się mylisz, podczas szkolenia zawsze mówiono, że jeśli w grupie
                                              terrorystów jest kobieta to w pierwszym działaniu należy ją unieszkodliwić
                                              jeśli się chce przeżyć, głupie to nie ;((
                                              • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:20
                                                Ciekawe, czy prawdziwe? :-PPPP

Ale pomyśl sam - życie bez codziennej dawki adrenaliny? ;-PPPP
                                              • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:20
                                                hehehehe, Makary wie co mowi, nie widzialam gorszego poplochu wsrod moich
                                                kolegow jak sie okazalo ze na paintball'u beda mieli w swojej grupie tylko
                                                jedna kobiete-mnie. szybko sie to zmienilo kiedy sie okazalo ze mam najlepiej
                                                naladowany karabinek i nie zawsze celuje (skutecznie) w pien drzewa:))))
                                                • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:24

czyli jak ze sławetnym wjeżdżaniem do garażu, a dojrzeniem jasnego włosa na
                                                  jego jasnej marynarce? :-PPPPPP
                                                  • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:37
                                                    ja parkuje bardzo dobrze a moj Ukochany nie nosi jasnych marynarek wiec widze
                                                    kazda blondi ktora sie kleila, potem to juz tylko namierzyc cel.. i do piachu!
                                                  • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:38
                                                    to kto tak furę poobijał, ufoludek ;((
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:39

no ja nie wiem ... :-PPPP

To masz już kawał cmentarza do oblatania w listopadzie ? :-PPPP
                                                  • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:45
                                                    fure nie ja, ale to garaz sie ustawic nie potrafil:)

hehehehe, Ka, juz sie 2 calkiem ladne cmentarze uzbieraly:)))
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:50

no popatrz, jakie te garaże dzisiaj "wąskie" robią :-PPPPPP

To Ty masz ... "talent" :-PPPP
                                                  • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:54
                                                    a jakie ruchliwe ;))
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:56
                                                    Wszędzie ich pełno? :-PPPP
                                                  • makary0 Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:58
                                                    trudno w nie trafić ;))
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 14:59
                                                    Ale jak się trafi nie tam, gdzie by się chciało ... :-PPPP
                                                  • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 15:03
                                                    rozmawiamy caly czas o garazach, prawda?;)
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 15:07

oooczywiście :-PPPPP
                                                  • saqqara Re: nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 15:32
                                                    zbyt okragle te ooooooooo Ci wyszlo;))))
                                                  • ka_27 nie narzekac mi tu!!! 06.11.03, 15:43

okrągłe co nieco jest całkiem, całkiem ... :-)))))
    • harriet_makepeace Re: mam pare fotek 06.11.03, 12:03
      jako znana kolekcjonerka pieknych fotografii z radoscia przyjme ten uprzejmy
      dar :))) bo jakos w okolicy w realu posucha na przystojnych :(
      • saqqara Re: mam pare fotek 06.11.03, 12:10
        poszlo:)
        • harriet_makepeace Re: mam pare fotek 06.11.03, 12:23
          dzieki mniammmmmmmm
          • saqqara Re: mam pare fotek 06.11.03, 12:25
            hihi, nie oblizuj monitora, bo tak jak ja bedziesz musiala czyscic klawiature:)
            • harriet_makepeace Re: mam pare fotek 06.11.03, 12:26
              za pozno :))))))
              • saqqara Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:00
                hehehehehehehe, nastepnym razem do przesylki dolacze sliniaczek:)

fajni sa, prawda? ktory the best?
                • harriet_makepeace Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:04
                  ten od magnetowidu co sie potem jeszcze raz pojawia.. mmmm podwójna
                  przyjemność, ale murzynek też jest słodki :)))))))
                  • saqqara Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:11
                    aha, pan od pilota jest oki....fajne wyglada w pozycji horyzontalnej:)

ale ten od slimaka tez jest mmmmmm.... ciekawe czy zawsze jest taki
                    slimakowaty;)))
                    • chris_45 Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:28
                      a, to tutaj sie bawicie... :)
                      pozdrowienia przelotem przesyłam... :)
                      • saqqara Czesc Kris 06.11.03, 14:33
                        gosciu plazowy:)
                        tez pozdrawiam:)
                        • chris_45 Re: Czesc Kris 06.11.03, 14:35
                          cieszę się ze spotkania tak nagłego i niespodziewanego zarazem
                          baw się dalej dobrze
                          lecę dalej
                          mam dziś dzień oblatywania całego forum :)
                          papa !
                          • saqqara Re: Czesc Kris 06.11.03, 14:36
                            tylko pamietaj ze piloci oblatywacze nie zawsze laduja:))
                            buzka
                    • harriet_makepeace Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:30
                      ladni byli ale osobiscie wole b. meski typ urody, facet musi byc facetem np.
                      cholernie mi sie podobal harrison ford z czasow Indiany Jonesa...
                      • saqqara Re: mam pare fotek 06.11.03, 14:35
                        oooo tak... harrison..ufff....:))stare dobre czasy
                        dorzucam michaela madsena...mam nadzieje ze bedzie go troche wiecej w II czesci
                        kill bill!
    • czort anu dawaj :))) 06.11.03, 14:40
      natentychmiast
      • ka_27 anu dawaj :))) 06.11.03, 14:41
        Czort :-)

co Ci tak ... diabelnie spieszno? :-P
      • saqqara Re: anu dawaj :))) 06.11.03, 14:44
        polazlo:)_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka