masiwa 12.01.09, 18:21 dzisiaj wyszło, ze odpowiadając na ankiete gazety.pl wysyłamy maile do wszystkich posiadaczy poczty gazety, ja własnie odebrałam ich prawie 100 !!!!!!!!!!! oj, komuś się oberwie i oby !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuphar Re: spamy pocztowe 12.01.09, 19:15 dziewczyny sprawdzcie poczte ja też mam tego dużo ubawiłam się czytając niektóre kurcze czytuję najlepsze jurek.powiatowy-"Wiola! Kocham Cię! Niech wszyscy się o tym dowiedzą wreszcie" "Szukam dobrze obdarzonego mężczyznę z Kutna na dzisiejszy wieczór. Ktoś zainteresowany?" "wyłączcie to cholerstwo!Pozdrawiam za nieudolność! Niech ktoś coś z tym zrobi, bo mnie już szlak trafia!" "Nowy rekord (45 wiadomości w ciągu 3 minut)" i etc ubawiłam się :) takie spamy na poprawe humoru naprawde niektóre są śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: spamy pocztowe 12.01.09, 19:17 śmieszne śmieszne, ale do czasu , az ktoś skorzysta i porozsyła nowe bakterie, a na dodatek mam zawalone dwie skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: spamy pocztowe 12.01.09, 19:30 ja ostatni spam dostałam po 15 więc chyba już nic nie przyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: spamy pocztowe 12.01.09, 21:35 oj dziś był zwariowany dzień, sis dostała jakies 150 maili a ja jeszcze nie odwiedziłam skrzynki, ciekawe co na niej zastane.... Odpowiedz Link Zgłoś