Dodaj do ulubionych

Czorcie...doszly!!!!!:))))))))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:26
Ja chce wiecej!!!!!!:)))))))))))))))) Teraz mozesz mnie spokojnie tymi zdjeciami szantazowac!;)))))) To
na kolankach jest zajebiste!!!!!:)))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 15:30
      dzisiaj nie bede, ale jutro - nie wiadomo ....!!!
      babo, wiesz, na dzisiaj dosyc, jutro jeszcze trzy przysle, a w nastepnych
      dniach kolejne, ale ich jezd juz nie za wiele!!!!!
      mnie sie najbardziej podobalo to z akcesoriami.
      a z kulturalnym podpalaniem? czyz nie jezd slodkie?
      zapodaj crimenowi!!!!!
      aha, a on dlaczego nam nie przyslal swoich?
      • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:33
        Crimen jezd trup! Ten dupek przy sciaganiu filmu zerwal go i przeswitlil! Mowil,ze moze da sie czesc
        uratowac,ale jego juz nic nie uratuje jak go dopadne!:) Masz racje..z papieroskiem tez jest boskie,tyle
        ze ja na nim juz taka niedzisiejsza;))) To Twoje tyz fajne:)))
        • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 15:36
          a dziwka portowa? czyz nie zajebista jezd?
          • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:42
            Szczerze mowiac to kolanka lepsze.chociaz dziwka tyz niezla;)))))
            • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 15:51
              to terozki decyduj, co komu masz zapodac!!!!
              te na kolankach - szczegolnie!!!!!
              • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:54
                Wyslalam Crimenowi I Marysiowi ,chyba moglam nie?Acha!bo musze Ci powiedziec ze nie potrafie
                wyslac pojedynczo ,jakos mi hurtem poszlo:) Jesli Minusia bedzie chciala i Lezio to tez moge wyslac.
                • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 15:55
                  zapisz na dysku pojedynczo, a potem mozesz pojedynczo wysylac!!!
                  • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:59
                    Wiem,tez o tym pomyslalam:) W zasadzie to Macius powinien dostac TO zdjecie ,w koncu to on mnie
                    wykreowal;))))))))))
                    • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 16:19
                      ano!!!!
                      • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 16:22
                        Minusi puscilam wszystkie a Leziowi tylko" Dziwke portowa przy pracy" ;))))))
    • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 17:25
      samcia, ja do domciu juz popierdalam, za godzinke sie spotkamy. sciagaj to
      gowno, jak mozesz!!!
      • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:40
        oki:)
        • Gość: czort Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: 10.0.0.* 22.01.02, 17:49
          ja juz w pracy zainstalowalam - terozki wale do domu, zainstaluje i ci na prive
          dam znac, ze juz mozemy i jaki to nr jezd!!!
          • Gość: samanta Re: Czorcie...doszly!!!!!:)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:50
            wlasnie sciagam z netu te wersje ,ktora mowilas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka