Dodaj do ulubionych

a jesli nie tam, to moze tu....

22.01.02, 19:42
......? gdyby ten czlowiek byl tak plodny w zyciu realnym, jak w plodzeniu
potoku slow na forum,groziloby nam przeludnienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:48
      czy ja wiem...??? Wrew z koniem tak sie jakos lubia....;)))))
      • Gość: parka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 19:51
        moi drodzy, a gdybyśmy tak przez chwilę zajęli się karnawałem?
        • mario2 Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 19:57
          chetnie, ale i tak zostaniesz upomniana, ze po karnawale bedzie post i nalezy
          sie na to przygotowac. Najlepiej wdziac wlosienice i posypyc glowe popiolem juz
          dzisiaj. To taka nowa moda na karnawal, w/g kaznodzieji :o)
          • Gość: parka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 20:01
            walka postu z karnawałem dopiero przed nami. Martwić się będziemy od środy
            popielcowej. Teraz hopla! Jaką (skoczną)muzykę wybieracie na dzisiejszy wieczór?
            • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:10
              Marsza pogrzebowego;)))))))))
              • Gość: parka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 20:11
                ale w rytmie 6/8. A potem?
                • mario2 Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:12
                  "marsz konfidentow" :o))
                  • Gość: parka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 20:16
                    mario2 napisał(a):

> "marsz konfidentow" :o))

nie znam. Zanucisz?
                    • mario2 Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:22
                      owszem do uszka. :o))
                      zaraz mi sie przypomina:
                      kobieta do meza- szepnij mi cos brudnego i odrazajacego do ucha,
                      na co on: kuchnia!!!
            • apf Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:13
              a w środe popielcową najlepsza impreza, można cały wieczór umartwiać się np.
              piwem:)
              • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:18
                wole umartwiac sie zubroweczka:)
                • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:19
                  No to polej kobieto bo ja już świra dostaję. PRAWDZIWEGO.
                  • mario2 Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:23
                    pomcia- trzymaj sie. U mnie tez niewyrobka!

A najlepszy ochlaj zawsze w Wielki Piatek! Do tego szynechka i frankfuterki.
                    Wspaniale!
                    • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:26
                      Ja już bym zeżarła co dobrego... W kuchni mam kisiel i słoik marynowanych
                      buraczków. :(
                      Gdzie ta baba z żubrówką!
                    • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:26
                      Czesc Pomcia:))))))))))))))) Pij kobieto i zapomnij o ksiazkach:))))))))))
                  • apf Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:25
                    a wiecie, że w Warszawie jest Irish Pub, gdzie pijam sobie czerwonego jasia 50
                    ml za .. 9 zł, czyli taniej niż w sklepie !!!
                    • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:26
                      Kradzione nie tuczy, hehe.
                      • apf Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:28
                        kobieto małej wiary, zapraszam, poproszę by przy tobie zerwano banderole i z
                        nowej buteli polano:)
                    • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:27
                      eee tam ..jasie.Najlepsza zubrowka a po niej wscieklaki:))))))
                      • mario2 Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:28
                        apf- czy Ty czasem nie jestes A. :o))) poprzedni nick "warschau"???? :o)))
                        • apf Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:30
                          nie, jestem tu nowy, ale jak mawiam czasem "nie z pierwszej łapanki"
                      • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:30
                        Chyba zaraz zadzwonię do McDonalds`a... Czuję głód a to mnie usprawiedliwia!!!
                        • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:32
                          Znowuuuuuuu?????:)))))))) To moze mala orgia na czacie??;)))))))))))))
                          • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:36
                            Nie gustuję w nieboszczykach o zapachu frytek.:)
                            • Gość: samanta Re: a jesli nie tam, to moze tu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:40
                              do tej pory orgazm lopatowy Ci odpowiadal;))))))))))))
                              • mario2 APF 22.01.02, 20:43
                                kol. Warschau preferuje wlasnie Irish pub, my gustujemy w Vikingu i Lolku :o),
                                ew od czasu, do czasu quchnia artystyczna :o)
                                • apf Re: APF 22.01.02, 20:46
                                  Lolek, Bolek, Cork, Emerald, Magnum, Zielona Gęś, Tramwaj, czy też Santos oto
                                  mój szlak bojowy, lol.
                              • pomeranka Re: a jesli nie tam, to moze tu.... 22.01.02, 20:43
                                Nie wiem co to ale już mi się podoba:)
                                • mario2 APF 22.01.02, 20:51
                                  Przy nastepnej sposobnosci umawiam sie na Przejscie Szlaku Bojowego z
                                  Toba :o))) Ty odwdzieczysz sie bytnoscia w Vikingu. !
                                  • apf Re: APF 22.01.02, 20:54
                                    wódki i pacieża nie odmawiam, więc przyjmuję zaproszenie:)
                                    • men_ Re: APF 22.01.02, 21:15
                                      no to jest nastepny normalny do picia w Vikingu, O !
                                      cześć
                                      • mario2 Re: APF 22.01.02, 21:25
                                        ja sie ciesze. Knajpy zna. Wode chleje! Facetem jest- to i naszym babom powinno
                                        byc to w smak! :o))
                                        • men_ Re: mario 22.01.02, 21:27
                                          Ja też, bo jak Ciebie nie ma, to sam musze stawac w szranki z Czortem i dobrze
                                          na tym tak nie wychodzę (w temacie wścieklaków), O !
                                        • Gość: samanta Re: APF IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:27
                                          jasne,tym bardziej ze nastepnym razem to i ja w Vikingu bede:))))))
                                          • men_ Re: samanta 22.01.02, 21:29
                                            a Czort gadali, że Ty juz przed północa striptiz na stole robisz, hę ?:)))
                                            • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:30
                                              na stole tancze ale ubrana;))))
                                              • men_ Re: samanta 22.01.02, 21:32
                                                phi, tez mi atrakcja :))))

p.s.: to Czort kłamali ?????
                                                • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:33
                                                  a Ty myslales ze bede Ci przy draku tanczyc??;)))))))
                                                  • men_ Re: samanta 22.01.02, 21:35
                                                    Nie, przy wscieklakach :)
                                                  • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:39
                                                    jak jezd muzyka to mnie nosi,fakt:))))))
                                                  • men_ Re: samanta 22.01.02, 21:47
                                                    uff, bo Czorta mam za prawdomówną, jeszcze :))
                                                  • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:42
                                                    chyba wiem co Ci opowiadala;))))))))
                                                  • men_ Re: samanta 22.01.02, 23:00
                                                    no to obydwoje juz wiemy, ale juz nikomu nie powiem, chyba, że na nastepnym
                                                    spotkaniu w Vikingu ..:)))
                                                  • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 00:06
                                                    jak przegne ze wscieklakami to sami zobacza!:))))))))
                                                • phi_ O chwileczkę ! ! ! Co Ty mówisz ??? No nie ! ! ! 23.01.02, 00:03
                                                  men_ napisał(a):

> phi, tez mi atrakcja :))))

Men, nie mogę przejść nad tym do porządku dziennego, jak gdyby nigdy nic... Tak
                                                  czy owak ostrzegam, że ta niedorzeczna kombinacja może kosztować !

Zapewniam Cię, że phi_ to Wielka Atrakcja ! To jasne ( bez ściemniania ! );
                                                  gdybyś mnie ujrzał musiałbyś wytrzeszczyć wszystko, co masz do wytrzeszczenia !
                                                  ;-)))

I proszę nie prowadzić indagacji.

• apf Re: O chwileczkę ! ! ! Co Ty mówisz ??? No nie ! ! ! 23.01.02, 01:51
                                                    to ja też bede wytrzeszczał gały
                                                  • phi_ Re: O chwileczkę ! ! ! Co Ty mówisz ??? No nie ! ! ! 23.01.02, 02:01
                                                    apf napisał(a):

> to ja też bede wytrzeszczał gały

I co? Sparaliżuje Cię z wrażenia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka