wodnik74 14.11.03, 08:39 ale biało dziś rano było :)) i na lądzie i w powietrzu nie wiem jak na wodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: trochę śniegu 14.11.03, 09:29 wodnik74 napisała: > ale biało dziś rano było :)) > i na lądzie i w powietrzu > nie wiem jak na wodzie w mojej wannie na wodzie było niebiesko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak a feeee 14.11.03, 10:10 gph napisał: > w mojej wannie > na wodzie > było niebiesko znow sikales do wanny ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a feeee 14.11.03, 10:20 czy giepeh sika na niebiesko? czyżby byl bękitnym ptakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gph jeszcze nie. 14.11.03, 10:25 wodnik74 napisała: > czy giepeh sika na niebiesko? czyżby byl bękitnym ptakiem? ale zapewne niedługo ostanę bohaterem znanej za prlu piosenki "niebieskie ptaszki, bracia od menażki.." ;) ale to będzie w przyszłym roku juz hue hue.. a Macrelusowi się kolory pomyliły.. on nie powinien samochodem jeździć, bo zawsze jak światło zmienia się na żółte, mówi: "o, niebieskie, zaraz będzie pomarańczowe i jedziemy..." Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 11:20 oszronione wszystko pięknie, nawet chwasty na sąsiednich działkach wyglądają bajkowo... i ta mgiełka aż do lotniska, a nawet jeszcze dalej... a powietrze faktycznie jakieś... białe. Pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 11:37 bluetab70 napisała: > oszronione wszystko pięknie, nawet chwasty na sąsiednich działkach wyglądają > bajkowo... > i ta mgiełka aż do lotniska, a nawet jeszcze dalej... > a powietrze faktycznie jakieś... białe. > Pozdr. zara przeleci wojskowy samulot to stopi wszystkie białości i siem szaro zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 12:14 ej, nie pesymizuj - myślę, że na tej wsi to wyglądało jeszcze lepiej niz z 13 piętra... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 12:20 wodnik74 napisała: > ej, nie pesymizuj - myślę, że na tej wsi to wyglądało jeszcze lepiej niz z 13 > piętra... no, a na pewno ciszej... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 12:35 na trzynaste nie dociera zbyt wiele hałasu ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 13:32 wodnik74 napisała: > na trzynaste nie dociera zbyt wiele hałasu ... :)) no, chyba że z góry. samoloty lepiej słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a u mnie 'na wsi" 14.11.03, 14:20 e tam, cichy pomruk :)) a jak widać! Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: trochę śniegu 14.11.03, 14:15 a ja dzis...jak zle nakrecony zageraek, na spowolnionych obrotach. Sprezyny jakos slabo naciagniete:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: trochę śniegu 14.11.03, 14:19 Oj, ja też, ale to jest spowodowane wysokim nateżeniem nudy w tekście, który robię ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph a skrzypią 14.11.03, 14:21 te sprężyny? może naoliwić trzeba a nie naciągać nad miarę.. ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a skrzypią 14.11.03, 14:30 kurcze, u nas strajk, ogolne podniecenie, niepewnosc i akcjonizmus. Wiec powinnam na barykady isc zamiast do pracy. W pracy sie okazuje ze najlepiej bedzie jak przyjde za tydzien. A demonstarcja zapowiedziana w Wiesbaden na wtorek, cala Hesja uniwersytecja ma sie zjechac. NIe ma czasu byc ani przecieganieta ani zflaczala sprezyna... Ale nie ma narzekania. Zaraz prysznic, herbatka i do roboty! Aha, sniegu u nas niet ale niesamowicie malownicza mgla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a skrzypią 14.11.03, 14:39 no właśnie ta mgłą u nas też już od kilku dni, cało biało a pamiętacie takie opowiadanie Borisa Viana o mgle? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a skrzypią 14.11.03, 15:11 wodnik74 napisała: > no właśnie ta mgłą u nas też już od kilku dni, cało biało > a pamiętacie takie opowiadanie Borisa Viana o mgle? :)) taktaktak tylko tam chyba takiego zimna nie było... Odpowiedz Link Zgłoś