mathildae 23.01.02, 15:32 czyli wszystko (czasem) nuzy. pora odpoczac. slonca coraz wiecej... ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starykon Re: tout lasse 23.01.02, 15:34 A taki koń to chlebuś może każdego dnia. I nie nudzi mu się. Chlebuś dla konia widać nie nużący. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
seratina Re: tout lasse 23.01.02, 15:43 Zgadzam sie co do slonca - musi byc! Co do reszty - sa rzeczy, które nigdy (nie tylko czasem)nie nudza. Taki na przykład chleb dnia powszedniego... i wiele, wiele innych. Gdy slonko zaswieci swiat sie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: tout lasse 23.01.02, 16:25 widac kon posiadl te madrosc zyciowa i potrafi zaakceptowac rzeczy, ktory zmienic nie moze. moze ja jeszcze opieram sie czyli mowiac jezykiem konia - staje deba. a zycie lapie mnie krotko przy mordce i prrr wola. ale pomalu i przyjdzie wiosna i nie tylko stary chleb dla konia, ale i marchewka i mloda trawa, niedojrzale zielona. i to slonce. choc mi ciagle jeszcze sniegu zal... Odpowiedz Link Zgłoś