buka007 19.02.09, 07:28 U mnie znowu pada, mogloby juz przestac. Chce wiosny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Snieg 19.02.09, 08:38 u nas sniegu po kolana i dalej sypie..jak nigdy..ja tez chce wiosny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Snieg 19.02.09, 10:17 a lata przypadkiem nie chcecie? Oddam :) Daje w tym roku do wiwatu, nawet ja, zwierze cieplolubne mam dosc! Juz o 9 rano trzeba klime w aucie uruchamiac. Ale za snieg dziekuje, tego rarytasu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: mysiulek ! 19.02.09, 21:38 zaczęłam byc zadowolona z opadów- w koncu ruszam sie, tracę aklorie i to na świeżym powietrzu. Osniezanie co 3-4 godziny- cudnie bolą miesnie pleców- jak po motylkach na atlasie. Siłownia bez zapachu potu:) i to za freeeeeeeeeeeeeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Snieg 20.02.09, 10:42 Śnieg jest piękny w święta i w górach. Tez mam go już serdecznie dość!!! I tych ubrań I tych kolein i tych poślizgów braku miejsc do parkowania odśnieżania posesji Długo to jeszcze potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Snieg 22.02.09, 23:50 > Długo to jeszcze potrwa?<Nikt tego nie wie.U nas śnieg nie pada ale za to codziennie leje.Nie cierpię deszczu :D Odpowiedz Link Zgłoś