catalina1 19.11.03, 07:48 Pada, wiaje ale ciepło jeszcze. A ja i tak mam całkiem przyzwoity humor ;-)) PS. Kamisia masz wczorajsze nagranie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:07 Dzień dobry! catalina1 napisała: > Pada, wiaje ale ciepło jeszcze. Jeszcze? Coraz cieplej. Niby 11 st. C zapowiadali, ale 10 było, jak do firmy wchodziłem. > A ja i tak mam całkiem przyzwoity humor ;-)) A no pewnie, że przyzwoity. A nawet b. dobry, ogólnie rzecz biorąc. > PS. Kamisia masz wczorajsze nagranie??? A odezwała się do Was z moim pomysłem? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:15 > Jeszcze? Coraz cieplej. Niby 11 st. C zapowiadali, ale 10 było, jak do firmy > wchodziłem. U nas jest 13, ale dość mocno wieje i pada. Generalisze jest przyjemni. > A no pewnie, że przyzwoity. A nawet b. dobry, ogólnie rzecz biorąc. Ja zaczynam mieć ździebko lepszy. Chociaż... nie mam podstaw ku temu. > A odezwała się do Was z moim pomysłem? Nie. A sam się nie możesz odezwać? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:21 the_dzidka napisała: > U nas jest 13, ale dość mocno wieje i pada. Generalisze jest przyjemni. U nas jest 10, ale wilgotność dochodzi do 200% :-# > Ja zaczynam mieć ździebko lepszy. Chociaż... nie mam podstaw ku temu. U mnie to się okaże. Hm. > Nie. A sam się nie możesz odezwać? :-D Nie, bo ja miałam to zrobić :-D To pomysł stricte warszawski jest... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:23 the_kami napisała: > U nas jest 10, ale wilgotność dochodzi do 200% :-# No właśnie to co pda to pod parasolke wchodziło i mi cała fryzura spdła ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:32 catalina1 napisała: > No właśnie to co pda to pod parasolke wchodziło i mi cała fryzura spdła ;-( LOL... Podoba mi się to, co napisałaś :-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:21 konradbryw napisał: > Jeszcze? Coraz cieplej. Niby 11 st. C zapowiadali, ale 10 było, jak do firmy > wchodziłem. No jeszcze, bo za tydzień może być zima. > > A odezwała się do Was z moim pomysłem? Nie odezwała się. I gdyby nie Dzidzia to bym nic a nic o tym programie nie wiedziała. ;-) Tylko musiałyśmy najpierw ustalić częstotliwośc, bo jak się okazalo to na 89,1 (poznańskie I PR) to u nas jest radio M. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:27 catalina1 napisała: > No jeszcze, bo za tydzień może być zima. Jak nie będzie takiej chlapy to zima nie będzie zła. Przypomnijcie mi o tym, jak zacznę narzekać na mróz :-D > Nie odezwała się. Już się odezwała, tak? :-P > I gdyby nie Dzidzia to bym nic a nic o tym programie nie > wiedziała. ;-) No wiesz, ja sama się dowiedziałam z 1,5 godzinki wcześniej, jak Ojciec powiedział, że wychodzi na nagranie :-D > Tylko musiałyśmy najpierw ustalić częstotliwośc, bo jak się > okazalo to na 89,1 (poznańskie I PR) to u nas jest radio M. ;-)) www.radio.com.pl :-PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:53 the_kami napisała: > Już się odezwała, tak? :-P No tak ;-) > www.radio.com.pl :-PPPPPPPPPPPPPP Na modemie w trzy sekundy?? nie ma szans ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:29 catalina1 napisała: > > A odezwała się do Was z moim pomysłem? > > Nie odezwała się. I gdyby nie Dzidzia to bym nic a nic o tym programie nie > wiedziała. ;-) hę? Chyba o czym inszym mofamy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:33 konradbryw napisał: > hę? Chyba o czym inszym mofamy. :P Dwa w jednym. Już się odezwałam w sprawie GP. A Cat przy okazji o tym reportażu o Romku, co to Ci wczoraj mofałam... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:42 > Już się odezwałam w sprawie GP. Hę? Ja nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:47 the_dzidka napisała: > > Już się odezwałam w sprawie GP. > > Hę? Ja nic nie rozumiem. I nie musisz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:50 > I nie musisz. :P Przepraszam, jesli się wtrącam w nieswoje sprawy, ale sadziłam, że ciągle mówimy o tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:53 the_dzidka napisała: > Przepraszam, jesli się wtrącam w nieswoje sprawy, ale sadziłam, że ciągle > mówimy o tym samym. O pomyśle wyjścia w sobotę do Gniazda Piratów. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 09:38 konradbryw napisał: > O pomyśle wyjścia w sobotę do Gniazda Piratów. ;> Ja proponuje nie sobote, a jutro, nie GP a "U Pana Michała" na Starowce. W sobote nie wiem kto w GP gra to raz, dwa, jutro w Michalku gra Romek. Trzy, w Michalku maja rewelacyjnego grzanca i szarlotke na cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 10:10 tomjakub napisał: > Trzy, w > Michalku maja rewelacyjnego grzanca i szarlotke na cieplo. > I sernik na ciepło z wiśniami ;-) Szarlotka jest z bitą śmietaną i czekoladą i lodami. Ślinka mi juz cieknie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 11:29 tomjakub napisał: > Ja proponuje nie sobote, a jutro, nie GP a "U Pana Michała" na Starowce. hmm... no jest to do przemyślenia, acz w przeciwieństwie do niedzieli, w piątek niektórzy pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 11:35 konradbryw napisał: > hmm... no jest to do przemyślenia, acz w przeciwieństwie do niedzieli, w piątek > > niektórzy pracują... Że tak powiem - w niedziele niektórzy idą do szkoły i nie robi im to ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 11:43 konradbryw napisał: > hmm... no jest to do przemyślenia, acz w przeciwieństwie do niedzieli, w > piątek niektórzy pracują... Wyobraś sobie, że co po niektórzy też. Ale jeśli mam perspektywę pójścia do GP w sobotę, czy do Michałka w czwartek, zawsze wybiorę Michałka. :-) Proponuję podjąć decyzję szybko, to może uda mi się zająć stolik po znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:08 Jak oni sie umieja urzadzic, w tej Warszawie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:16 brezly napisał: > Jak oni sie umieja urzadzic, w tej Warszawie? :-) Iiii tam, nawet gupi stolik trzeba po znajomości... R Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:27 raduch napisał: > Iiii tam, nawet gupi stolik trzeba po znajomości... Problem polega na tym, ze jak sie rezerwuje stolik, to trzeba wypic, zjesc za conajmniej 20 zl od osoby, a tak, po znajomosci nie ma tego obowiazku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:34 tomjakub napisał: > Problem polega na tym, ze jak sie rezerwuje stolik, to trzeba wypic, zjesc za > conajmniej 20 zl od osoby, a tak, po znajomosci nie ma tego obowiazku :-) > Ło Jezu, to mi przypomina dawne "alkohol podajemy wyłącznie z konsumpcją". :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:35 > Ło Jezu, to mi przypomina dawne "alkohol podajemy wyłącznie z konsumpcją". :-D Z ust mi to wyjąłeś. "Konsumpcja 50 zł" - ech, ta stolyca! A co sądzisz n/t fuzji Laskowik-Sikora? :) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:37 the_dzidka napisała: > A co sądzisz n/t fuzji Laskowik-Sikora? :) Z tego musi wyjść coś dobrego. Byle tylko Pan Władek czasem się wyrwał z Poznania na stare śmieci. ;-) > Dzi R Skoro już odchodzi prywata, na Jasien zerknij. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 13:03 raduch napisał: > Ło Jezu, to mi przypomina dawne "alkohol podajemy wyłącznie z konsumpcją". :-D Polecam Alter Pub w Wwie. "Herbata tylko do konsumpcji". :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Widzisz Dzidka? 19.11.03, 12:32 brezly napisał: > Jak oni sie umieja urzadzic, w tej Warszawie? :-) PHI :P Już "oni" wiedzą, że grunt to organizacja. Doświadczają tego na spotkaniach z _moim_ udziałem :-) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 12:13 tomjakub napisał: > Wyobraś sobie, że co po niektórzy też. Ale jeśli mam perspektywę pójścia do > GP w sobotę, czy do Michałka w czwartek, zawsze wybiorę Michałka. :-) No, ja u Michałka nie byłem wieki. Tzn. ostatnio moja pani tam z WC korzystała, to wszystko, więc nie bardzo mam porównanie. Acz perspektywa występu Romka jest kusząca nad wyraz. Teoretycznie jutro nie mam na to czasu, a praktycznie mogę pomyśleć. Niech jeszcze Kamisia się wypowie w kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 12:43 konradbryw napisał: > Niech jeszcze Kamisia się wypowie w kwestii. > Kamisia była chyba za ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:08 catalina1 napisała: > konradbryw napisał: > > > Niech jeszcze Kamisia się wypowie w kwestii. > > > Kamisia była chyba za ;-) To niech nakrzyka publicznie. :P /albo na priv/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:35 konradbryw napisał: [...] > Niech jeszcze Kamisia się wypowie w kwestii. Kamisia mówi banko... tfu! pocztyl... tfu! Kamisia mówi, że może być ;-) Wiecie, że ja muszę _firmowo_ jajca używać?! Co to jest w ogóle za komunikator?! Wr. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:40 the_kami napisała: > Kamisia mówi banko... tfu! pocztyl... tfu! Kamisia mówi, że może być ;-) A o której? > Wiecie, że ja muszę _firmowo_ jajca używać?! Co to jest w ogóle za > komunikator?! Wr. Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:51 konradbryw napisał: > A o której? No, do 16 to ja working-working. > Nie znam. A ja już znam, oj znam :-D Cała poczta jest podłączona :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:54 the_kami napisała: > > A o której? > > No, do 16 to ja working-working. Tyle to ja wiem. Ale o której się Romek zaczyna produkować? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 14:09 konradbryw napisał: > Tyle to ja wiem. Ale o której się Romek zaczyna produkować? Kole 19, a ja proponuje zajac stolik na 19:30 badz 20. Jakies przeciw?? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 14:21 tomjakub napisał: > Kole 19, a ja proponuje zajac stolik na 19:30 badz 20. Jakies przeciw?? Możet byt'. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 15:32 konradbryw napisał: > Możet byt'. Stolik mamy na 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:56 No to pytanie Konrad do Ciebie, bo rozumiem ze My i Kami chcemy spotykac sie jutro. Rezerwowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 13:57 tomjakub napisał: > No to pytanie Konrad do Ciebie, bo rozumiem ze My i Kami chcemy spotykac sie > jutro. Rezerwowac?? Raczej tak, tylko daj znać, o której. W ostateczności sam przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 08:20 catalina1 napisała: > Pada, wiaje ale ciepło jeszcze. Fuj, plucha... :-/ > A ja i tak mam całkiem przyzwoity humor ;-)) Mój to się okaże. Koszulki policzyłam, wszystko mnie boli. > PS. Kamisia masz wczorajsze nagranie??? Częściowo. To znaczy Tata zdobył nagranie-matkę, ale dziś musi oddać. Przegra mi ;-) A ja przegram dalej i roześlę za pośrednictwem Poczty Polskiej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 10:20 the_kami napisała: > Mój to się okaże. Koszulki policzyłam, wszystko mnie boli. Znowu liczyłaś? Mieliście tornado? ;-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 10:27 bain_de_sang napisał: > Znowu liczyłaś? Mieliście tornado? ;-P Podenerwuj mnie? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: ups jesiennie się zrobiło 19.11.03, 10:29 the_kami napisała: > Podenerwuj mnie? :-P Wolę nie, bo jeszcze zapomnisz wynika :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś