onlyania 24.01.02, 09:37 ze dzisiaj jest piatek!!!!! a jutro sobota i spanie do poludnia, albo i dluzej........... oj, jak to bedzie fajnie......... spac, spac, spac......... :o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:40 zapomnij...dzsiaj jest czwartek.Obrzydliwy,dlugi,pracowity czwartek:( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 09:42 nie oszukuj mnie, bo dzisiaj jest piatek, buuuuuuuuuuu........ Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 09:49 Oczywiście , że dziś PIĄTEK!!! Jutro też . I to jest pewien problem. Ale dziś PIĄTEK jest całą gębą! Zgadzam się. Wiem to napewno , bo zawsze w piątek piję rano kawę. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:51 zawsze w czwartek boli mnie glowa.Wlasnie dzisiaj mnie boli a to jest dowod ,ze jest czwartek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 09:55 Ból głowy , błędnie kojarzony u Ciebie z dniem tygodnia, ma podłoże właśnie w kalendarzowym rozkojarzeniu. Najprostsza terapia polega na użyciu środków uśmierzających ból i znoszących możność obserwacji kalendarza. Także leczenie klimatyczne. Mały koniak i juz masz piatek! Duży koniak może gwałtownie prowadzić do niedzieli więc zaleca się ostrożność! starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:57 To ja strzele sredniaka i kicne do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 09:58 Samanta napij się i zostaw trochę miejsca , bo dziś BAL. A propos, widzisz? Bal, czyli musi być piątek! starykon Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: NIKT MNIE NIE PRZEKONAL...... 24.01.02, 10:47 ZE DZISIAJ PIATEK, WIEC JUTRO ZALEJE SOBIE MIESZKANIE, TAK JAK W PONIEDZIALEK, I NIE POJDE KURNA DO ZADNEJ ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!! BLE BLE BLE........... no, a teraz juz ide, z przekonaniem ze to czwartek, kurna, co za dzien, juz sie czlowiek cieszyc powinnien, a tu jeszcze nie moze...... co za zycie...... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: NIKT MNIE NIE PRZEKONAL...... 24.01.02, 10:49 Moim zdaniem niewłaściwie dobrałaś dawkę zalecanego preparatu. A co do tego ,że dziś piatek , to nikt poza Toba nie ma wątpliwości. Ale jeśli wolisz stawiać na swoim , to Twój problem starykon Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 10:49 .. piatek bedzie za mala godzinke i tyle !!! .. po 1200 naszego czasu .. gdzies na Pacyfiku bedzie juz piatek!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CZY KTOS MNIE PRZEKONA...... 24.01.02, 11:19 huuuuraaaaaaa!!!!!!! czyli duzo sie nie pomylilam, he he he....... Odpowiedz Link Zgłoś