barthezz 24.01.02, 15:48 z klasa i temperamentem - P O Z N A M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 15:51 aaaa...... chodzi Ci o nauczycielke plastyki, tak???? ale terpentyna cuchnie straszliwie! barthezz napisał(a): > z klasa i temperamentem - P O Z N A M Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 15:52 aa...aaa...przepraszam...ze spytam ,lecz czy szanowny pan szuka chetnej do pracy w zwiazku kynologicznym ?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Znaczy jakie? 24.01.02, 15:52 Rasowe znaczy się jakie? Jakieś standardy muszą spełniać? Byś podał bo się Panie zlecą, a potem się okaże, że Ci nie odpowiadają. I po co ludziom przykrość robić? (ej, a z Jasmina się rozwiodłeś, czy śpi akurat?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 15:53 jak z klasa i temperamentem to chyba o klacz czystej krwi angielskiej chodzi. hmmm, moze starykon pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 15:58 no co wy?!nic nie rozumiecie?! On szuka takiej z Tempercostam . Pewnie do uTemperowania! Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 15:58 o jaka rasę chodzi bo może to właśnie ja ale już idę do domu (znaczy wcale nie do domu) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 16:00 Dixi, a jakiej jesteś rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 16:03 białej co dość pospolite tu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 16:05 To tak jak ja.... Mamy coś wspólnego... Mmmm... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 16:11 mmmm??? to do ponidziałku najprędzej Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Rasowe kobiety z calej Polski 24.01.02, 16:14 Tak, tak, jak najprędzej, jak najprędzej... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:00 ... tak sobie to napisalem bo mi sie nudzi:) a byc moze trafi sie jakas naiwna "potencjalna ofiara" do zbajerowania i zdemoralizowania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:04 TU???? do zdemoralizowania???o jezuuu..zartow Ci sie zachciewa? do tego szesnastej?...eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:12 Nieznana, ja Cie nieznam, chyba ze sie klonujesz? Jestes rasowa? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:19 Rzeczywiscie-wyobraz sobie -ja nie znam tu nikogo i nikt mnie. Dlatego tez nawet nie smialabym powiedziec ,iz jestem "rasowa forumowiczka ":-) ale ..ale...wszystko ,jak mniemam ,mam przed soba... Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:23 kurcze!tak teraz pomyslalam ,ze nie spytalam ...o cos okropnie waznego. Czy moze Swiadectwo Pochodzenia powinnam przedstawic ,zanim sie odezwalam?? Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:32 A skad pochodzisz bo niewiem czy tam sa rasowe? nieznana3 napisał(a): > kurcze!tak teraz pomyslalam ,ze nie spytalam ...o cos okropnie waznego. > Czy moze Swiadectwo Pochodzenia powinnam przedstawic ,zanim sie odezwalam?? Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ha, ha, ha.... 24.01.02, 16:27 Nieznana, chociaz sie przedstaw, bo niewiem jak sie do Ciebie zwracac. Fajnie ze masz czym oddychac, naucz sie to wykorzystywac, nabierz duzo powietrza i ujawnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: ha, ha, ha....Wielkie Ujawnienie:-) 24.01.02, 16:33 wiec ...yyy... 1)kobieta jestem 2)mam czym oddychac!(wlasnie sprawdzilam na wszelki wypadek) 3).......(to pole zostawiam wolne ,bys mogl swoja wyobraznie cwiczyc) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ha, ha, ha....Wielkie Ujawnienie:-) 24.01.02, 16:40 Wyobrazni nie cwicze, zyje w swiecie rzeczywistym. Chociaz wyczuwam w Tobie Anke1 lub Magnolie:) A wiesz ze zycie podobno jest jak gra w szachy? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: ha, ha, ha....Wielkie Ujawnienie:-) 24.01.02, 16:48 A nie masz przypadkiem katarku? bo wyraznie cos nie tak ..z Twoim ..hmm...wyczuciem. Nie gram w szachy,ale jak mi opowiesz o tym zyciu ,co jest jako ta gra ..., to moze zrozumiem . W kazdym badz razie -postaram sie skojarzyc zwiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ha, ha, ha....Wielkie Ujawnienie:-) 25.01.02, 01:01 Barthezz powinieneś iść na jakąś wystawę albo aukcje. Tam same rasowe. I pęciny mozna obejrzeć, hihihi Barthezz mówiłeś Poznam czy Poznań? Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Rasowe kobiety z calej Polski 25.01.02, 08:24 Matilda, pełnej krwi angielskiej!!!!!:))) Nie moze być czystej!:))) Załączył mi się wymądrzacz jeździecki... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Rasowe kobiety z calej Polski 25.01.02, 09:08 Ronja, a ja w Tobie z rasowej cos wyczuwam i mam coraz wieksze smaki:))) ronja napisał(a): > Matilda, pełnej krwi angielskiej!!!!!:))) Nie moze być czystej!:))) > Załączył mi się wymądrzacz jeździecki... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Rasowe kobiety z calej Polski 25.01.02, 09:17 no, popatrz a ja zawsze siebie za kundla uważałam:))) - temperantnego jak te gorącej najczystszej krwi, ale i z dozą spokoju, co to tylko u zimnokrwistych wystepuje..:) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Rasowe kobiety z calej Polski 25.01.02, 09:37 Po pierwsze Kobieto, to nie pisz tak o sobie bo mnie zniechecasz. Po drugie Kobieto, to widzialem Cie na zdjeciu i wcale tak nie sadze, a nawet jestem zauroczony:) Po trzecie Kobieto, to porozmawiajmy na forum erotycznym, bo towarzyskie cos mi dzisiaj nawala:) OK? ronja napisał(a): > no, popatrz a ja zawsze siebie za kundla uważałam:))) - temperantnego jak te > gorącej najczystszej krwi, ale i z dozą spokoju, co to tylko u zimnokrwistych > wystepuje..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Rasowe kobiety z calej Polski 25.01.02, 09:53 a moze podyskutujemy? znasz okreslenie polkrewka (czyli niepelnej krwi)? pozdrawiam ronja napisał(a): > Matilda, pełnej krwi angielskiej!!!!!:))) Nie moze być czystej!:))) > Załączył mi się wymądrzacz jeździecki... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ronja 25.01.02, 09:55 sama widze, ze dyskusji nie bedzie, bo sie sama zapetlilam,o! gdzie ta kawa? moze autor watku zaparzylby mi filizanke kawy (z temperamentem) i podal ja (z klasa);-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ronja 25.01.02, 10:22 Półkrew tym bardziej nie może być czystą krwią angielską. Mówisz do speca.:))) Jest pełna krew angielska (xx) i czysta krew arabska (oo) i tyle. Mieszanki oznaczaja utrate słowa pełna lub czysta. Może być jeszcze czysta krew angloarabska z oznaczeniem hodowlanym xxoo. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ronja 25.01.02, 10:26 Wiem, dlatego rzadko mi się coś takiego wysmyka:) Ale uśmiech, gdy ktoś z przekonaniem mówi coś takiego, zawsze wypływa..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ciekawe, ciekawe... 25.01.02, 13:17 i kto by pomyslal ze na towarzyskim dowiem sie tylu ciekawych rzeczy o ...koniach ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ciekawe, ciekawe... 25.01.02, 13:24 Bo to tak w życiu bywa, głównie się o konie;) rozchodzi...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ciekawe, ciekawe... 25.01.02, 13:58 he he ;)) i kto by pomyslal ze zwierzeta hodowlane maja tyle wspolnego z zyciem towarzyskim czlowieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ciekawe, ciekawe... 25.01.02, 14:25 A nawet z gra w szachy!!! Albo posuwasz krolowa, albo bijesz konia:))))) takie jest zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś