1_leo 21.03.09, 22:42 Temat mówi sam za siebie. Niech dobre serwisy się rozwijają i zarabiają kasę. Wpisujcie miejsca gdzie można z pełnym zaufaniem oddać 2oo do przeglądu lub naprawy :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: SERWISY I WARSZTATY GODNE POLECENIA 22.03.09, 12:55 od 2004 r motocykle mojego domowego MC serwisuje TomekMotor z Katowic, w jego ręce powierzam z zaufaniem nie tylko same sprzęty, ale pośrednio również zdrowie i życie moich najbliższych. wiadomo, ze prowadząc warsztat nigdy nie będzie się miało 100% zadowolonych klientów, ale ponieważ przez tyle lat x 3 motocykle zawsze wszystko było OK - polecam jako fachowca godnego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
meridiana7 Re: SERWISY I WARSZTATY GODNE No to ja zaPOLECENIA 22.03.09, 13:13 No to ja zacznę: Nigdy nie serwisowaliśmy naszych motocykli poza ASO, więc tylko o ASO mogę coś powiedzieć. Dla marki Honda - polecam Hondę Kawaler (kiedyś w Katowicach, teraz nie wiem gdzie). "Przeglądaliśmy" tam CRR 1100 XX. Był to tzw. przegląd "120 punktów" robiony w trakcie zakupu motocykla używanego. Pozytyw za to, że mechanik oddelegowany do obsługi naszego Iksa zarezerwował na nasz motocykl prawie cały dzień, po sprawdzeniu stanu zrobił nam ponad godzinną prezentację z wyników. Prezentacja znacznie wybiegała poza te 120 punktów. Sporo doradził od siebie i bez naciągania ocenił stan zużycia poszczególnych elementów. Potem życie pokazało, że jego ocena była trafna. Na koniec panowie mechanicy wciągnęli nam moto na przyczepkę i je zamocowali do transportu. Dla marki Yamaha - Yamaha przy ul. Połczyńskiej w Warszawie. Co prawda mój motocykl nie wymagał żadnych napraw, tylko wymiany oleju, więc panowie mechanicy nie mieli za dużego pola do popisu, ale pozytywną ocenę wystawiam za rzetelność, terminowość, kulturę osobistą, dobry kontakt z klientem. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: SERWISY I WARSZTATY GODNE No to ja zaPOLECENI 22.03.09, 13:58 A ja tutaj serwisuję, od roku dopiero, ale chyba nie będę zmieniał. Ktoś kto robi takie cuda musi być solidny. www.stajniamustangow.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-motor Re: SERWISY I WARSZTATY GODNE POLECENIA 27.03.09, 19:12 dzieki Gocha,ale zepsuć też potrafimy...w tym roku zepsuluśmy zupełnie dobre varadero aby potem trzy dni je naprawiać,przynajmniej Bartek miał zajęcie...a tak na marginesie ,pamietajcie jak ktoś komuś podpadnie to zaraz wie o tym 50 osób,ale jak jest dobry to dowiedzą sie trzy lub cztery,pozdrawiam wszystkich ,którym nic nie zepsułem i przepraszam tych odmiennego zdania ps to było moje varadero... Odpowiedz Link Zgłoś