mag_nolia 25.01.02, 15:17 Chudy, no powiedz , no co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: a co ugotować jutro na obiad??? 25.01.02, 15:39 czarne kluski i niebieska kapuste :) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy schab pieczony 25.01.02, 15:47 bujałem się chwilkę tu i ówdzie, już jestem, jedzenie mniam mniam, ja zamierzam coś prostego, po prostu schab pieczony, bez kości ma się rozumieć, wystarczy go natrzeć przyprawami ulubionymi i wpakować na ok. godzinę do piekarnika, nautalnie tłuszczem polawszy uprzednio, pyszny jest i z ziemniakami i mizerią, jak również jako wędlina na zimno, dużo lepszy niż te cholerne wędliny, w których więcej wody z fosforanami jest niż mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a co ugotować jutro na obiad??? 25.01.02, 15:51 Cielęcinkę w zielonych jabłuszkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: a co ugotować jutro na obiad??? IP: 195.205.73.* 28.01.02, 13:36 men_ napisał(a): miałam piersi drobiowe, a na następną sobotę zamawiam-tę właśnie cielęcinkę, men będzie gotował... ...men nie martw się będę podawać przyprawy... > Cielęcinkę w zielonych jabłuszkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś