chudyy 25.01.02, 16:55 coś mi się zdaje, że pojawiło się następne wcielenie Oxymorona życzę miłego surfowania, a więc: Exymoron - ingor, Messja - ignor buziaczki :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: MESSJA atakuje 25.01.02, 16:57 Chudy, bo tym razem dostaniesz ode mnie ignora ! prawdziwego :))) Przeciez podobno gentelmen z Ciebie, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: MESSJA dziekuje:)) 25.01.02, 17:04 men_ napisał(a): > Chudy, bo tym razem dostaniesz ode mnie ignora ! prawdziwego :))) > Przeciez podobno gentelmen z Ciebie, hę ?:)) dzieki men. mily czlowiek z ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MESSJA dziekuje:)) 25.01.02, 17:10 O.K. - wiem o tym :)) troszke luzu, plizzzz :))i humoru Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: MESSJA atakuje 25.01.02, 17:03 chudyy napisał(a): > coś mi się zdaje, że pojawiło się następne wcielenie Oxymorona > życzę miłego surfowania, > > a więc: > Exymoron - ingor, > Messja - ignor > > buziaczki :)))))))))))) nie uzywaj mojego imienia nadaremno:)) wara! dobro osobiste!:)) a reszta calkiem smieszna:))) przy okazji pozdrawiam Oxymorona (ta wypowiedz w ktorej mowisz, jak to twoj synek okresla swojego... byla przesmieszna) Odpowiedz Link Zgłoś