josss 22.04.09, 11:14 Szczegóły tu: www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=11717 Zapraszam wszystkich chętnych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josss Maku i Aku to... 22.04.09, 11:35 niesamowite małżeństwo, które śmiga na Intruderze. Każde z nich skończyło siedemdziesiątkę, zarazili wnuczkę pasją motocyklową. W zeszłym roku uczestniczyli m.in. w Rajdzie Katyńskim. W mojej magisterce było ich zdjęcie :) Część MiDówek miała okazję ich poznać. Zawsze mile goszczą u siebie motocyklistów, prawda kochani? :) Odwiedzimy ich w ich leśnej chatce nieopodal Gostynina :) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Maku i Aku to... 22.04.09, 19:37 a nie da się przesunąć ? Diablo jeszcze u lekarza a ja na żaglach wtedy :( Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Maku i Aku to... 22.04.09, 21:26 Qgelku, nie da się. Akurat teraz Maku i Aku są uchwytni, a później zaczną weekendowo wyjeżdżać. Zawsze możesz na plecaka przyjechać :D Odpowiedz Link Zgłoś
jean_nie Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 23.04.09, 12:56 Ja też jadę - tylko że z moją obecną przelotową to albo będę Was gonić, albo wyjadę pół godziny wcześniej ;) Ehh....moto na dotarciu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
josss Przelotowa :D 23.04.09, 16:10 Asia, dasz radę :) Od Arkadii będą nam towarzyszyć chopperki i jeszcze jedna nasza midówka się zapowiada na pierwszą tego dnia dłuższą jazdę na swoim GSie z Bydzi :) To ma być spokojna wycieczka, a nie zapie..nie :D Obiecuję! Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 24.04.09, 09:20 Jos, odpowiem tutaj, bo pytałaś mnie i smsowo - jak pisałam, mam najprawdopodobniej brygadę stoliczną w ten weekend majowy, i to tak można powiedzieć - półsłużbowo poniekąd, nie tylko żeby się nudzić w T, i okolicach, bo są konkretne plany co do pobytu. Bo w innym wypadku, to może udałoby mi się ich zaciągnąć na to spotkanie. W każdym razie tym, co się zastanawiają, a nie poznali Maku i Aku - polecam :D ------- ===R6=== www.motormax.pl gg 1131742 Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 26.04.09, 19:42 Oby tradycji stało się zadośż, my też z Jerzym najprawdopodobniej się wybierzemy. Może zmontujemy jakąś ekipię z W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
lula666 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 27.04.09, 13:15 Ja też chętnie bym pojechała - a najlepiej z kimś z Wawy lub okolic kto już był i zna trasę - są jacyś chętni? Odpowiedz Link Zgłoś
josss Warszawo, proszę się umawiać. Gdzie i o której? 27.04.09, 15:20 Ja będę w Gostyninie, więc nie proponuje konkretów, ale pora żeby w końcu ustalić wyjazd spokojnej, spacerowej grupy ze stolicy. Więc? To ok. 80 km od Wawy. Omijajcie trasę Ożarów-Sochaczew, ponieważ są remonty bardzo spowalniające jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
lula666 Re: Warszawo, proszę się umawiać. Gdzie i o które 27.04.09, 15:31 Ja się piszę na tą spokojną, spacerową grupę z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
josss MAPKA 27.04.09, 15:21 maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=116969999165317437556.0004685d4e750b4155d71& ll=52.596375,19.749298&spn=0.425429,1.230469&z=10 Spotykamy się o godz. 10.30 w Arkadii (pod bramą parku) k. Nieborowa. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen2 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 29.04.09, 10:28 No więc i moze ja sie wybiore o ile choróbsko, które nie chce się ode mnie jak na razie odczepić, nie rozłoży mnie na amen. A własnie, jakie konkretne objawy ma ta świńska grypa ;)?. Mariola, to moze wystartujemy w wawy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 29.04.09, 15:15 Prawdopodobnie dołączymy do Was, w grupce: Porzeczka, Darek-Gixer, Zaciszanka, w Sannikach. O której mniej więcej jest planowany postój w Sannikach ? Zakładam, że taka jest kolejność: Arkadia - Sanniki - Rybka - odwiedziny u Maku i Aku ? Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 29.04.09, 17:19 Kasia, myślę, że w Sannikach będziemy ok. 12.00. Tam nie spędzimy dużo czasu, pół godziny max, a później ładną traską na rybkę. Mój kom macie, więc w razie czego, będziemy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 29.04.09, 20:14 Grupa warszawska: spotykamy się 1 maja o 8,30 przy Mc Donaldzie róg Hynka i Al. Krakowskiej i stamtąd jedziemy do Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 29.04.09, 22:54 o ile uda mi się jeszcze trochę podleczyć do piątku, to się stawię, a jaką przelotową planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 13:58 Godzina zbrodnicza ale będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 14:02 Ja bym dodała, że autorzy tej godziny za dużo naoglądali się horrorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 01:10 bedziemy z Wami duchem i myślą ciepłą. Kasia! serdecznie uściskaj od nas Maku i Aku. Jak sobie przypomnę jak nas podjęli ostatnio, takich z drogi zdjętych bez zapowiedzi pojawiających się, to od razu na sercu cieplej się robi. bezpiecznej drogi kochani. ps. i poproszę na naszą cześć choć kęs rybki wciągnąć. cholera. zaśliniłam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 10:42 Marzenko. dla Ciebie wsztystko Odpowiedz Link Zgłoś
arwen2 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 11:35 Mariola, ta godzina toz to przeciez noc jeszcze... W takim razie ja raczej do Was dojadę - moze tak jak i druga grupa - na jakąś 12.00 do Sannik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 30.04.09, 11:40 Marta - jak ktos wstaje normalnie o 4 jak Mariola, to 8:30 to juz środek dnia, a nie noc jeszcze:)) Szerokiej drogi wszystkim zycze! i wracajcie bezpiecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
josss Ważne info!!! 01.05.09, 00:08 Kochani, w Sannikach jest zaplanowany wjazd główną bramą na teren pałacowy i jak każdy przyjedzie na własną rękę, to z efektu nici... Sam wójt wyraził na to zgodę, więc jeżeli już chcecie sobie Arkadię odpuszczać, to wyjedźcie nam naprzeciw (trasa z Łowicza do Sannik) i razem wjedziemy. A później jest mała niespodzianka. Proszę nie nie spóźniać! O 12 jesteśmy w Sannikach, a o 12.30 mamy niespodziankę. Więc... kto się spóźni, niestety coś przegapi. Pogoda ma być wymarzona, więc, leniuchy jedne, wstawajcie skoro świt! W sobotę będziecie odsypiać, jak deszczyk popada. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Ważne info!!! 01.05.09, 20:30 Melduje powrót z fantastycznych odwiedzin u Maku i Aku, rybka zjedzona, ognisko rozpalone. Super towarzystwo i pokłon dla Joss za organizację. Dziekuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Ważne info!!! 01.05.09, 20:46 Ja też melduję powrót, hayabusy też dotarły. Było wspaniale, kto nie był niech żałuje. Josss wielkie dzięki za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Powroty 01.05.09, 20:45 Odmeldowujemy się... szczęśliwie dotarliśmy do domku... Buziole dla wszystkich - było fantastycznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: Powroty 01.05.09, 21:15 fantastyczny dzień:D Kasia, organizacja super!!! aż się chciało zalec na trawie z zimnym pifffkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jean_nie Re: Powroty 01.05.09, 21:21 Zgadzam się z przedmówczyniami - fantastyczna wycieczka!! Kasia, wielkie dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Powroty 01.05.09, 21:25 Też melduję powrót do domu. Wycieczka i spotkanie w tak dużym gronie - super :) Joss - dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 01.05.09, 22:07 Odmeldowuje się. Super było Was znów zobaczyć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 01.05.09, 22:23 Kochani, dziękuję za cudny moto-dzień :) Największe podziękowania należą się Maku i Aku, którzy nas ugościli w swoich Pagórkowych progach iście po królewsku! :) Dla porządku: Był park angielski w Arkadii, pałac chopinowski w Sannikach, stadnina ogierów w Łącku, rybka "U rybaka", ognisko i gra na trąbce w Pagórku u Maku i Aku, a także przez Gostynin na małe zwiedzanie Płocka i lody plus inne pyszności w "Vis a vis" na płockim rynku. 3 województwa, około 30 motocykli (czyżby więcej dziewczyn?:)) - to się nazywa pospolite ruszenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir56 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 01.05.09, 22:53 Dzięki z wspólny przelot i przedpołudnie- przesyłam kilka fot Szerokości dla wszystkich picasaweb.google.pl/slawomir56/Majowka# Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 02.05.09, 13:46 Kasia, rewelacyjna wycieczka! Dzięki wszystkim za towarzystwo a niektórym za podniesienie mi motocykla ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 04.05.09, 12:27 josss napisała: > Kochani, dziękuję za cudny moto-dzień :) Największe podziękowania > należą się Maku i Aku, którzy nas ugościli w swoich Pagórkowych > progach iście po królewsku! :) > > Dla porządku: > Był park angielski w Arkadii, pałac chopinowski w Sannikach, > stadnina ogierów w Łącku, rybka "U rybaka", ognisko i gra na trąbce > w Pagórku u Maku i Aku, a także przez Gostynin na małe zwiedzanie > Płocka i lody plus inne pyszności w "Vis a vis" na płockim rynku. > > 3 województwa, około 30 motocykli (czyżby więcej dziewczyn?:)) - to > się nazywa pospolite ruszenie :))) Widzę, że to był wspaniałny dzień:-D :-D Swietnie,oby jak najwięcej takich dni:pogodnych,radosnych w doborowym gronie.:-D Może następnym razem uda mi się dołączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lula666 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 04.05.09, 12:43 Ja też dziękuję - rybka pyszności! No i poznałam niesamowitych Aku i Maku. To był naprawdę udany dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 04.05.09, 16:39 Uf, ja tez sie odmeldowuję, dojechałam do domu. Dzięi wszystkim za niesamowity dzień i wrażenia.!!! Choc nie dojechałam do Aku i Maku, ale byłam z wami mentalnie.!!! Dziękuję i piszę się na następny raz.!! Odpowiedz Link Zgłoś
josss Foty 04.05.09, 17:55 picasaweb.google.pl/Artur.Skalski/Akumaku# picasaweb.google.pl/makuiaku/WizytaMotocyklistowUNasWPagorkuWPierwszyMajowyDzien2009Roku?authkey=Gv1sRgCOvZx43zwueA7gE# Oczywiście czekamy na więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: Foty 04.05.09, 18:15 Jak znajdę chwilke to wrzucę ilmik z naszego "kiwania" w Arkadii i kilka zdjęć. Nie są najpiękniejsze, ale zawsze sa wspomnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 05.05.09, 00:08 ech. patrzam na zdjecia i widze, ze superacko bylo. i zal siedzenie sciska, ze my tak daleko. ech. zamowienie na jakis teleporter zaczne chyba tworzyc. moze fundusze unijne pomoga?;) gratulacje z powodu swietnej wycieczki i szczesliwych powrotow. moze kiedys na nasze winkielki sie jaka ekipa skusi. i herbate hassanowa... warto, oj warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 05.05.09, 17:15 Bardzo krótka relacja picasaweb.google.com/Majka1971/MotocyklowePolska#5332351752656417394 Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 05.05.09, 18:31 I jeszcze krótszy filmik. www.youtube.com/watch?v=esnyejI9VbA Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 05.05.09, 22:47 Sorki, że ciekawska jestem, obejrzałam wszystkie foty i nie na temat będzie ;) Jesteś artystycznym geniuszem - zdjęcia z Drohiczyna (i pozostałe) są POWALAJĄCE! Prawdziwa uczta! Takie fotki to materiał na tapetę na pulpit, fototapetę na ścianę i każdą inną tapetę :) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: 1 maja - RYBKA + odwiedziny Maku i Aku :) 05.05.09, 17:45 OOOO na herbate Hassanową to bym się skusiła raz jeszcze:) pychotka:) A winkiwlki u Hassanów faktycznie całkiem przyjemne:) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Foty2 18.05.09, 21:28 picasaweb.google.pl/powell.lukas/RybkaIPagorekMakuAku?authkey=Gv1sRgCOjL_bvUgpyhWA# Fotki małża LukKasi - Powella:) Odpowiedz Link Zgłoś