azja35 05.12.03, 17:54 sie pokazuję... dla tych co mnie śledzą, godzinę podaję... 17.54 miłego weekendu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azja35 Re: się pokazuję.. 05.12.03, 17:56 ach, zapomniałem... ukryłem forum... kto chciałby wejść - wie co zrobić... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 05.12.03, 17:59 lepiej nie wnikaj, co ja Ci zaraz zrobię, bo musiałabym roztoczyć iście horrorystyczną wizję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 05.12.03, 18:26 dodam dla zachęty, iż na tym ukrytym forum azjowym cenzor chyba przysnął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 05.12.03, 20:33 Cenzor? alez Ty masz zapędy.... no no no.... coś narobiła? szkody wielkie?Oj edi edi, chyba złoże Ci PROPOZYCJĘ....cdn Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 05.12.03, 21:48 nie wiem, czy ciekawość zezwoli mi na sen spokojny i sielsko-anielskie rozmyśliwania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 06.12.03, 11:10 hyhy, dowiemy się pewnikiem w przyszłym tygodniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 06.12.03, 11:29 Tylko nie chowaj jej dla siebie i nie badz taka tajemnicza, jak wtedy, kiedy nie chcialas powiedziec, co Ci Gitman na ucho szeptal. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 06.12.03, 11:47 aj, wiesz, że jestem dyskretna.. mimo psychicznego molestunku nie wyjawiłam Ci najbardziej intrygujących newsów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 06.12.03, 12:24 a gadaj sobie co chcesz i tak Ci nie wyjawię tego, co zainteresowałoby Cię najbardziej! jak widzisz ludzie mają do mnie zaufanie, bo powierzają mi sekreciki, a Tobie nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: się pokazuję.. 06.12.03, 14:14 aha czy juz wiadomo co to za propozycja? bo mi niewygodnie za tym pzepierzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 06.12.03, 14:20 tyż bije się z myślami o tym info, okazja do przećwiczania cierpliwości, Azja się lubi znęcać emocjonalnie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 06.12.03, 16:58 To on oprocz tego ze Azja to jeszcze maczo. No, no Eda! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 06.12.03, 17:42 hyhy, już widzę oczym wyobraźni, jak pan Tuhaj-Poseński po tym poście wzrasta kilka centymetrów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 07.12.03, 12:41 łomaty ale Świntucha! miałam na myśli "wzrost" w dosłownym znaczeniu tegoż słowa, czyli liczbę centymetrów pomiędzy piętą,a czubkiem głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 08.12.03, 13:15 hyhy, zauważam, iż jako jedna z nielicznech w tem gronie, ostałam niczym perła zakonnej niewinności, pasa cnoty swej strzegąca i duchowego sacrum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 08.12.03, 13:25 Wez, z tym pasem mnie nie rosmieszaj. Jeszcze niwinne chlopieta, ktore tu sie zjawiaja gotowe uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: się pokazuję.. 08.12.03, 13:26 eh... feminizacja netu nam tylko szkodzi... niczym arabskie gołobrzuchy snuć się nam przyjdzie wokół każdego męskiego pierwiastka jaki się pojawi ... heh.. zo za wstyd... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 08.12.03, 13:46 A tam, zaraz szkodzi. I tak snuc sie bedziemy wokol tych wybranych, a nie wszystkich, jak leci. I czemu wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 08.12.03, 16:18 miltoniu... ubustwiam Cie za te słowa...no, chyba Cię wpiszę do kolejki do odwiedzin,zebyś mogła bez kolejki.. bo to u mnie jescze komunistyczno - dyktatorskie porządki.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 08.12.03, 16:34 azja35 napisał: > miltoniu... ubustwiam Cie za te słowa...no, chyba Cię wpiszę do kolejki do > odwiedzin,zebyś mogła bez kolejki.. bo to u mnie jescze komunistyczno - > dyktatorskie porządki.... To taka do Ciebie Azja kolejka? No nie wiem, czy powinnam sie godzic, by byc w tlumie, nawet na poczatku. Zastanowie sie, a najlepiej zapytam sie Edy. Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 08.12.03, 16:47 a zastanów się, zastanów moje bustwo.... Jak widzisz w nowoczesnych czasach też mogiem się znaleźć.... mam nawet bus ( nr ) two.. hi hi... dla specgości... własnie wlazłas na listę bez kolejki... kliknij se na linka... A o Edę sie nie martw...bu(Ó)stwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: się pokazuję.. 09.12.03, 14:06 A widzisz miltonia? Jednak nie chcesz się snuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 08.12.03, 16:16 feminizacja... a kto w pierwszych klasach i przedszkolu dzieciaki uczy? baby ( no, kobiety, chcialem.. )a Ty agus o feminizacji... dawniej to tak nie było.... co do gołego brzucha... hm.. kuszące.... Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 08.12.03, 16:49 Widzisz co narobiłaś milt(oni)u? Zez wrażenia mi sie wątki pop...przestawiały.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 08.12.03, 17:50 Azja, a na tym Twoim ukrytym forum to moze ruja i porobstwo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 08.12.03, 18:02 hyhy, jeszcze nie, jest to wizja dalekosiężna aczkolwiek pobrzmiewa proroczo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: się pokazuję.. 08.12.03, 19:17 Eda, to daj cynk, jak juz bedzie, to sie wprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Możesz się wprosić... 09.12.03, 15:51 Już możesz się wprosić....uprzejmie komunikuję Tylko zostaw jakiś ślad, bynajmniej nie :"zostawiam ślad".. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Możesz się wprosić... 09.12.03, 22:02 azja35 napisał: > Już możesz się wprosić....uprzejmie komunikuję > Tylko zostaw jakiś ślad, bynajmniej nie :"zostawiam ślad".. Juz zajrzalam, slad zostawilam,obawiam sie, ze szybko mnie wyrzucisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Możesz się wprosić... 09.12.03, 22:29 hyhy, wpuszczę Cię znowu <drzwi się otwierają od środka, a czegóż się dla sióstr nie robi!>, zamiast muzą azjowych wizji ostałam matką, promocja jaka czy cuś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Możesz się wprosić... 10.12.03, 13:11 hyhy, to obie z hukiem wylecimy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Możesz się wprosić... 10.12.03, 13:26 nie wiem tylko, czy tam obostrzona reguła jest trendy.. maty przełożoną tegoż przybytku być mogę, na siostrzyczkę oddźwierną nie aspiruję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Możesz się wprosić... 10.12.03, 14:39 Eda, co Ty sie tak do wladzy pchasz? Chcesz, zeby przeklely Cie narody? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Możesz się wprosić... 10.12.03, 14:50 hyhy, ja się nie pcham, z właściwą mi skromnością dygam nóżką.. w nienaganny uśmiech przyodziana dziękuję za nominację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: się pokazuję.. 09.12.03, 14:12 Ja właśnie nad feminizacją ubolewam, bo przecież ja niecierpie kobiet ;) sama miałam w szkole tylko męskich wychowawców i to kilku hehehehe aguś???? małą literą??? <foch>! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 09.12.03, 15:49 oj, jakie wy jesteście czasami czepialskie Aguś.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 09.12.03, 17:36 a właśnie! kiedy wspomniałeś o swej PROPOZYCJI - tak się podekscytowałeś, że napisałeś "Edi" z małej <dwa razy nawet>, nieładnie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 11.12.03, 15:42 a nicki przy logowaniu to niby jak sie pisze? se oglądnij swój adres... Za to propozycję chyba przez wielkie "p" napisałem, by podkreslic wagę problemu... hi hi.. Czujesz ten cięzar na Tobie wiszący..? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: się pokazuję.. 11.12.03, 15:44 a jak sobie dodasz, ze rosnę.. hi hi.. oczywiście miltonia zaraz sobie ubzdura ( hi hi, podoba mi sie tok myslenia .. ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: się pokazuję.. 11.12.03, 20:51 mnie nie! godzi w mój nieskalany wizerunek, podważając autorytet moralny :P Odpowiedz Link Zgłoś