starykon 28.01.02, 14:08 Wszystko dobrze, ale gdzie się podział WIELKI AKT EREKCYJNY?????????????????? I WIELKI EREKTOR, oczywiście też gdzie się podział. starykon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:10 no to Koniu jak Ty zawarłeś tę umowę, że mamy pomniki bez aktów??? jako rekompensatę musisz zgłosić teraz swój autorski projekt uzupełłłniający braki... starykon napisał(a): > Wszystko dobrze, ale gdzie się podział > WIELKI AKT EREKCYJNY?????????????????? > I WIELKI EREKTOR, oczywiście też gdzie się podział. > starykon Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:15 I mnie to martwi Magnolio. Bardzo mnie martwi. Pamiętałem o czym tylko można było i nawet akt brałem pod uwagę i erekcję równiez, jednak jakoś nie zadbałem o ich wmurowanie wspólne. A to ważna sprawa. Cóż przywrócimy może wspólnymi siłami stan rzeczy poprzedzajacy zaniedbanie. Jedna erekcja wiecej , jeden akt to przeciez nie jest jeszcze jakas niezwykle wyuzdana ekstrawagancja, prawda? A czy Wrocław gotowy na BAL? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:17 Koniu, nie wiem czy Wrocław gotowy, ale Madnolia tak, przeczesze jeszcze włosy, włoży pończoszki, suknię, szminkę na usta, ulubione perfumy i możesz...podjechać karetą... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:21 To śmigam migiem, bo i perfumy ulubione rzeczywiście i ta szminka i pończoszki ze swoja niebywałą przewaga nad rajstopkami.....ooooooooooo, to koń co koń wyskoczy , wyskoczy i może juz podczas drogi o tych aktach itd. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:23 Koniu nie tak prędko, bo zmrok jeszcze nie zapada, zatem do balu jeszcze chyba daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Budowy i pomniki 28.01.02, 14:25 Okolica piękna ale dziura straszna! starykon Odpowiedz Link Zgłoś