marekww 09.12.03, 23:09 a nie jest to latwe zadanie , juz raz probowalem . Probuje drugi raz . Po co poznac ? Dla wielu radosci ! i kilku zwierzen . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: poznam kobiete IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 23:48 to w koncu kobiety szukasz czy psychoterapeuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: poznam kobiete IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:16 On po prostu szuka kobiety do pogadania, nie ma nic nad to, jak porządnie się zwierzyć jakiejś kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: poznam kobiete IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:44 Dokładnie, najpierw się w piersi wypłakać a następnie spocząć na jej łonie. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: poznam kobiete 10.12.03, 11:06 To jakby typowy przykład scenariusza "o pocieszaniu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: poznam kobiete IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 11:20 No jakby na to nie spojrzeć, scenariusz rzeczywiście jest dosyć typowy,a tytuł sztuki mógłby brzmieć "Zwierzenia Marka Fujarka na memłonie" Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: poznam kobiete 10.12.03, 11:43 Hmm, ja bym dała raczej bardziej ogólny tytuł "Zwierzenia na jej łonie". Nie wciągajmy w to Marka, bo przeciez nie chodzi nam o osobiste wycieczki do kogoś, o kim nic nie wiemy. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: poznam kobiete IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 12:02 No bo jak się nic nie odzywa to jak go mamy zapoznać? Ale niech będzie po Twojemu Debi - skoro taka poprawna jezdeś.A swoją szosą tośmy od tematu daleko uciekli, autor wątku po raz drugi odnotuje niepowodzenie, chyba trzeba mu uświadomić, że na forum hulają same maszkary i kaszaloty:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 10.12.03, 18:22 W to nie wierze , w kaszaloty i maszkary . Nie ma tu kobiet ? Cieplych , kochajacych , milych i inteligentnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: poznam kobiete 10.12.03, 22:26 No, jeśli są, to już samo w sobie jest to ciekawe zagadnienie dla niedowiarków. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: poznam kobiete 10.12.03, 18:35 no jasne ze są. A swoją drogą to Brytfanna S. jest maszkara i kaszalot ale ona nie odwiedza tego forum(z całym szacunkiem dla fanów Britney Spears) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albicocca Re: poznam kobiete 10.12.03, 20:11 Oczywiście, że są takie kobiety jak wymieniłeś tylko trzeba uważnie czytać co piszą i od razu analizować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poznam kobiete IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 22:16 i tu pomylka.czytajac co tu wypisujemy niczego sie nie dowiecie o nas .To nie jest zwykle forum ,to jest nasze wysypisko smieci,nasz most ,nasza knajpa i cos tam jeszcze moze:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: poznam kobiete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:19 ja przepraszam, ze sie wtracam, ale ja uwaznie czytam... pan chce poznac kobiete, odeszliscie od tematu, jakies kaszaloty i wysypiska smieci, prosze sie skupic na zagadnieniu... bardzo prosze, bo ja lubie szczesliwe zakonczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: poznam kobiete 10.12.03, 23:59 marekww napisał: > a nie jest to latwe zadanie , juz raz probowalem . > Probuje drugi raz . > Po co poznac ? > Dla wielu radosci ! i kilku zwierzen . a co zrobiles z ta pierwsza ? zuzyles i do kosza ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: poznam kobiete IP: 62.233.135.* 11.12.03, 12:09 znam kilka "do wzięcia" z gatunku zwyczajno-normalnych i nie kaszalotów:-) jaki wiek i okolica geograficzna wchodzi w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: poznam kobiete 11.12.03, 17:03 oo ty lepiej biuro matrymonialne otwórz albo agencje towarzyską...lepiej na tym wyjdziesz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: poznam kobiete 11.12.03, 18:02 jak masz poznać kobiete, skoro jesteś taki milczący?? moze coś wiecej o sobie? nie iwem jak mam sie wczuc w temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia ww Re: poznam kobiete IP: 80.51.254.* 11.12.03, 21:08 Czy to możliwe że to ty. ww Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 12.12.03, 19:01 Oj . Dziekuje wszystkim Wam za zainteresowanie , za udzial w kontakcie . Zapraszam na osobnosci na moja poczte . Pojawily sie pytania dosc szczegolowe , ale zrobie unik i nie chce teraz o sobie pisac . Zaczac od wieku ? Tuszy ? Siwych wlosow ? Stanu cywilnego ? Ilosci dzieci ? Warukow i upodoban sexualnych ? Koloru oczu itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: poznam kobiete 12.12.03, 20:58 ZAcznij od początku......na początku był chaos....... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 16.12.03, 23:35 Tak oto moje proby nie przyniosly oczekiwanego rezultatu , poza kilkoma zartami wielkie zeeeeeero. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolap13 Re: poznam kobiete 18.12.03, 03:25 Sam piszesz że nie jest to łatwe wiec próbuj dalej a że zarty może warto sie czasami usmiechnąc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia_ww Re: poznam kobiete IP: 213.227.80.* 17.12.03, 07:18 Uwaga !!! A może to ty jesteś tym podłym gnojkiem i padalecem, który jak już się prześpi z kobietą to potem rozpowiada na lewo i prawo o tym fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 17.12.03, 18:57 Nie wiem jaki zly jestem , do tej pory zadna kobieta nie powiedziala mi tego . Opowiadanie o sexie jest o wiele piekniejsze gdy sie to szepcze do ucha ukochanej . Coz , trafilas na szczeniaka , a nie na mezczyzne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: poznam kobiete IP: *.chello.pl 18.12.03, 13:41 A co jeśli ona chce tylko pogadać? *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: poznam kobiete IP: *.chello.pl 19.12.03, 07:39 A jeśli to bez sensu? po co mówić i zanudzać? Jeśli to chwilowe?*** *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: poznam kobiete IP: *.chello.pl 20.12.03, 21:14 "W życiu piękne są tylko chwile"; więc łap je,tak szybko znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: poznam kobiete 19.12.03, 02:26 znam pewną desperatkę jak TY ! Ona pilnie musi z kimś być, ... Czy jesteś zainteresowany? Dzieci nie ma !I jest spragniona mężczyzny, kogoś bliskiego.Pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
laura_1 Re: poznam kobiete 20.12.03, 20:42 witaj, ja też chętnie pogadam. zastanawiam się tylko dlaczego chcesz kogoś poznać właśnie tutaj... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 21.12.03, 14:33 Powodow znajde kilka . Odpowiada mi ta uproszczona forma kontaktu . Byc moze gdzies na ulicy nie spojrzelibysmy na siebie itd. Tu jednak znajdujemy dla siebie nawzajem czas , a nawet mozemy sie poczuc z czasem sobie bliscy ta znajomoscia . Czy realnie byloby to mozliwe , raczej nie , tam pojawiaja sie inne wizualne oceny , ktore skrzywiaja nam prawde . Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: poznam kobiete 21.12.03, 19:08 No ja jestem Kobietą, jak chcesz możesz mnie pozać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: poznam kobiete 25.12.03, 22:59 hmmm, jak chcesz to w czym problem. Napisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: poznam kobiete 26.12.03, 22:28 ella27@gazeta.pl :)) wydawało mi się to proste :)) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: poznam kobiete 29.12.03, 21:40 mam problemy z poczta , prosze przeslij raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: poznam kobiete 29.12.03, 21:53 ella27 napisała: > to do mnie ? z ta pocztą ? ----------------- OK już nie zadaje głupich pytań i wysłałam ponownie :)) ----------------- Ela Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: poznam kobiete 30.12.03, 10:52 widze ze kolega znalazł kobiete :)))) No to powodzenia wam zyczę i udanego wskoku do Nowego Roku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś