arogancka_agrafka 03.06.09, 08:42 Vin Diesel'a :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Poszukuję sobowtóra 03.06.09, 10:50 Czaka Norisa może byś znalazła, ale tego? Mission impossible. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Poszukuję sobowtóra 03.06.09, 11:45 jeso A-A, Ty zyjesz?! ;pppp...boshe i manka;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: Poszukuję sobowtóra 03.06.09, 15:23 drugi taki pasztet znaleźć ? nierealne ! Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 08:12 egocentryk napisał: > drugi taki pasztet znaleźć ? > nierealne ! Pasztet, nie pasztet, ale kręci ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 08:11 nezja napisała: > jeso A-A, Ty zyjesz?! Tak, już 37 lat tak sobie żyję :PPPPP A tak wracając do tematu, wygląda na to, że Ty i Menia pierwsze i najbardziej do Vin'a podobne heh :D Chyba się z Wami umówię. Obydwiema naraz. Taka będę rozpustna ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Poszukuję sobowtóra 06.06.09, 18:42 Hmmm...w zasadzie jak zgolę włosy na zero i posiedzę trochę w siłowni to może ja się nadam:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 08:14 girl_32 napisała: > Hmmm...w zasadzie jak zgolę włosy na zero i posiedzę trochę w > siłowni to może ja się nadam:P Ale koniecznie musisz jeszcze takim basem nadawać :P To również jest bardzo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Poszukuję sobowtóra 07.06.09, 00:32 to ja, ewentualnie, zależy o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
yesey Re: Poszukuję sobowtóra 08.06.09, 13:34 Słyszałem, że podkochują się w nim przeważnie nastolatki i ... samotne emerytki :). Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 08:16 yesey napisał: > Słyszałem, że podkochują się w nim przeważnie nastolatki i ... samotne emerytki > :). To pewnie jakieś plotki i pomówienia :P Ale jak to w plotkach - jest ziarno prawdy i w tym momencie można mnie podciągnąć pod emerytke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 09:48 Moze nie wygladam tak jak on,ale charakterologicznie jestem rownie nieznosny.To co,nadaje sie dla AA?Znaczy Aroganckiej Agrafki naturalnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 11:36 Ty się zawsze nadajesz. Nie powinieneś mieć co do tego żadnych wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 12:04 Menka sie nadaje zdecydowanie bardziej niz ja, ma w nicku dokładnie tyle samo męskości co on sam ;ppp...po głebszym wnikliwym osądzie stwierdzam, ze jednak wygrał Leziox:-) A-A, a Ty @ się bujaj;-)))))))))... i tak Cię koFam:-D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 12:57 No dobra,ale co teraz mam zrobic z ta wygrana niby?I jaka w ogole jest forma nagrody?Ktos cos na ten temat wie? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Poszukuję sobowtóra 09.06.09, 19:59 Leziox,zgłoś sie do Agrafci:-)wszak to ona założyła ten wątek :-)))...pewno ma dla Ciebie mega nagrode hyhy;-))))( w sumie sama jestem ciekawa co to?!) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 10.06.09, 08:12 leziox napisał: > No dobra,ale co teraz mam zrobic z ta wygrana niby?I jaka w ogole jest forma > nagrody?Ktos cos na ten temat wie? A przyjedź Ty do Cz-wy to się dowiesz co do formy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Poszukuję sobowtóra 10.06.09, 08:14 nezja napisała: > A-A, a Ty @ się bujaj;-)))))))))... i tak Cię koFam:-D A ja Ciebie nie hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Poszukuję sobowtóra 10.06.09, 09:48 Daj sobie siana;-D Taka duza, a nie umie sie przyznać do uczuc;p;p;p;p;-)))) ps: gol nogi, Leziox jedzie hahahhahaah:-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś