brezly 12.12.03, 07:33 BreslY. Inni co beda niech sie zglaszaja. Wstawac spiochy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Tu bylem 12.12.03, 07:48 No nie wiem, czy ja byłem tam, gdzie Ty, ale może i Ty nie byłeś tam, gdzie ja :-) Wiadro zimnej wody dla śpiochów? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu bylem 12.12.03, 07:55 Krajanie, jestes niezawodny- Co z tym sniegiem w Wrocku, bo sprzeczne informacje dochodza? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tu bylem 12.12.03, 08:00 W piastowskim grodzie śniegu na razie jak na lekarstwo :-) Ale za to mosirowskie ślizgawki bankrutują przez ... rynkową taflę lodową :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tu bylem 12.12.03, 08:10 Na pocieszenie mogę rzec, iż włodarze miasta jako jedną z 9 (!) loklalizacji aquaparku podają ... wysypisko na Maślicach :-P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 09:31 Witam! wreście się dorwałam do kompa, rannieje nie było czasu, cóż widzę skuki same - akcja w miejscu, realizator śpi.. coś o Miltonię się obawiam, rzadko się objawia forumowo, zachorzała czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tu bylem 12.12.03, 11:28 Brzly, właśnie w piastowskim grodzie prószy śnieg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Tu bylem 12.12.03, 11:35 o ja tez juz jestem :) u mnie sniegu nie odnotowano, raczej jakas hybryde deszczowo sniegowa... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 11:52 faktycznie, śnieg chlipie dookolnie wraz z deszczem, okropnie, brrr! szczęśliwym trafem po radio cicho sączy się muzyczka - idealny rabotnyj umilacz.. kiedy Chris de Burgh tańczy z damą w czerwieni, to od razu temperatura skacze w górę o kilka stopni.. niedawno pracownicy marketów zaprotestowali - całodziennie emitowane z głośników kolędy mają toksyczne dla psychiki działanie, co ciekawe za najbardziej drażniącą uszko uznano "cichą noc" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Tu bylem 12.12.03, 11:59 wogule jak slysze "driving home for christmas" albo "last christmas" to mi sie odruch wymiotny wlacza Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 12:03 hyhy, nie wiem czy pamiętasz czasy, jak na parkietach królowało polskie disco, szczególnie piosenki Top One pobrzmiewały ze słodkawą nutką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu bylem 12.12.03, 12:09 eno, ale wtedy nie było hipermarketów, żeby to puszczać klienteli... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Tu bylem 12.12.03, 12:11 top one pamietam jako zjawisko muzyczne jednak wtedy bylem jeszcze mlody zeby chodzic do dyskoteki. bawilismy sie na imprezach domowych w rytmach takiej muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu bylem 12.12.03, 12:17 a ja, o ile mię pamięć nie myli nie bawiłąm się przy tym... ale natenprzykład prekursorów disco z pola - Papa Dance, to a i owszem lubiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 12:19 hyhy, "nie było wtedy marketów", normalnie to brzmi jakbyśmy byli grupką wapniaków, emeryci evento młodzi renciści zebrali się na wspominki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Tu bylem 12.12.03, 12:23 haha, :)) czasami powspominac mozna, a co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 12:31 hyhy, nadziejam się, iż po moich występkach nie grozi mi eksmisja z Zamku, spąsowałam po cebulki włosów - jak ja mogłam napisać coś podobnego? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14813&w=9633237 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu bylem 12.12.03, 12:34 aha, bo takei coponiektóre dzieciaki to pewnikiem nie mogą sobie wyobrazić jak to było jak nie było marketów... to dize się wtedy z rodzicami w niedzielę chodziło??? Te makdonaldy musiały być wtedy strasznie zatłoczone... co, makdonaldów też nie było??? to musiało być strasznie... a u mnie w radiu Budka Suflera o Jolce zawodzi... lubię to... o zwłaszcza ten kawałek: mąż twój wielbił porządek i pełne szkło narzeczoną miał kiedyś jak sen z autobusem Arabów zdradziła go niegdy nie był już sobą, o nie... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tu bylem 12.12.03, 12:39 nie obcował tyle człek z kulturą, bo zabawa w klasy czy dwa ognie <też mi wielkie mecyje za piłką latać, piłkarze zazwyczaj błyskotliwością nie grzeszyli>.. powiew intelektu wyczuwało się w radzieckich produkcjach filmowych, kiedy to podrostkowie wiedli konwersa na akadjemiczjeskom urownje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Tu bylem 12.12.03, 13:00 gdziez tam eksmisja ;) teraz pilkarze tez blyskotliwoscia nie grzesza chyba?? ale sama gra jako rozrywka bardzo ciekawa jest :) troche po nogach pokopia ale to da sie przezyc. ja pamietam krecika i sasiadow :) jeszcze niesmiertelnych wilka i zajaca albo rumcajsa :) Odpowiedz Link Zgłoś