Dodaj do ulubionych

slownik ortograficzny dosc nietypowy

IP: *.acn.pl 12.12.03, 15:38
Siedze i sie nudze, wiec postanowilem, ze taki watek zaloze:) I na poczatek
wpisze kilka jezykowych tworow, ktore mnie wyjatkowo "zauroczyly" :))
- wscipstwo
- napewno

autor nn ;))))) (tu wielkie perskie oko puszczone do publicznosci:))) )
Obserwuj wątek
    • saqqara standarty 12.12.03, 15:43

• ka_27 standarty 12.12.03, 15:44
        dżezowe? :-P
        • Gość: grooszek Re: standarty IP: *.acn.pl 12.12.03, 15:46
          czesc Ka:)
          Co slychac?

p.s.
          rozmydlasz watek;)))
          • saqqara OBCJA 12.12.03, 15:48
            jakby ktos mial watpliwosci to opcja miala byc;)

obaj rozmydlacie:P
            • ka_27 OBCJA 12.12.03, 15:49
              Jak piana na dwa palce - to chyba dobrze, nie? :-)
    • gwiazdka19 Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy 12.12.03, 16:00
      ja cie...........:)
    • iwusia Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy 12.12.03, 16:15
      pobutki:)
      • Gość: samanta Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 16:59
        przed chwila doszlo"klucic;))))
        • czort Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy 12.12.03, 17:16
          a gzie jezd dedukcja ewentuel detykacja lub cus w podobie???
    • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 17:38
      uwaga! hicior teraz bedzie:)))))))

- WIONZANKA
      :))))
    • Gość: grooszek kolejne cudo:))))) IP: *.acn.pl 12.12.03, 20:34
      (wzbogacmy slownik tez o wyrazenia cale:) )

- referowac do tematu:)))))

• Gość: grooszek Re: kolejne cudo:))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 00:06
        no! kontynuujmy wiec takze w nowym roku dzielo tworzenia slownika. Bo czyz
        mozna inaczej, gdy sie na takie oto cudo trafia:
        - obrat

a mial byc dopelniacz slowa obrady.... gdybyz jeszcze "t" i "d" blisko siebie
        lezaly na klawiaturze,ale gdzie tam... zwykly byk ortograficzny!! Jak wol
        olbrzymi paskudnie!
    • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.12.03, 22:53
      hmmmm hmmmm, ja tu nie chce nic mowic ale juz dawno zauwazylam ze grooszek ma
      ogromne predyspozycje na stanowiska dyrektorskie, gdyz jego przestawianie liter
      w wyrazach jest imponujace...nic tyklo sekretrake umsi meic....:P
      • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.12.03, 23:17
        Zaczelas tak ladnie, juz myslalem ze komplement jakis mi strzelisz,a tu bach -
        zlosliwa puenta na koniec. Czyli wszystko w normie;)
        • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.12.03, 23:42
          zadna puenta, tylko takie spostrzezenie....
          zreszta jakis czas temu widzialam taki tekst (niestety nie po polskiemu, wiec
          go nie moglam przytoczyc), ktory informowal ze czlowiek czytajac cos, nie
          zwraca wlasciwie uwagi na kolejnosc liter w wyrazach, o ile pierwsza i ostatnia
          litera znajduja sie na swoim miejscu. Oczywiscie tekst byl napisany tym
          schematem, czyli pierwsza i ostatnia litera sie zgadzaly, a pozostale byly
          poprzestawiane....Mozliwe ze jeszcze bylo cos tam z samogloskami, ale nie
          pamietam, musialabym tekst wygrzebac i przetlumaczyc tym stylem.....
          • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.acn.pl 12.12.03, 23:49
            tylko o pierwsza i ostatnia tam chodzilo:) (przynajmniej w wersjach przeze
            mnie otrzymanych) - niezaleznie od jezyka. Natomiast "referujac do tematu",
            ciezko przestawieniem liter wytlumaczyc "wscipstwo" czy (nowosc) "skad
            inon" ....
            • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.12.03, 00:04
              no ale ja nie jestem ws-chip-ska, tylko tak mi sie co do ciebie juz kiedys
              skojarzylo jak czytalam twoje wpisy, a tu napisalam tylko.
              Zreszta ja tez nie jestem swieta, bo kilka dni temu ktos na jednym z forum
              podniosl watek na ktorym ja sie wpisalam chyba w czerwcu....kurde: prubujac,
              sprubowac, poprubuj...kurde, gdzie ja takiej oglady ortograficznej wtedy
              nalapalam to az sie dziwie...hehe
              • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 00:39
                Tez mi sie teraz skojarzylo,ze nasz premier jest gdzies tam u Was, wiec o
                opieke nad nim szczegolna prosze (tu odwolanie do patriotyzmu only nastapic
                powinno, lecz zabraklo mi inwencji) ...
                • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.12.03, 11:21
                  mam mu srubeczki w wozku poluzowac?????
                  • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.acn.pl 13.12.03, 11:26
                    No co Ty!! Nie po to usztywnil swoje stanowisko,aby mu polonia takie numery
                    wycinala...
                    • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.12.03, 11:29
                      no co, jakby go tutejsza sluzba zdrowia calego w gipsik zaladowala, bylby
                      bardziej nieugiety...hehe
                      • Gość: grooszek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.acn.pl 13.12.03, 11:57
                        tylko jego transport na sali obrad zostalby utrudniony...
                        • Gość: only Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.12.03, 12:05
                          no to moze powinni go od razu w beton na tej sali.
                          Bylby w ogole nie do ruszenia...
            • Gość: X Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: 213.180.232.* 16.01.04, 01:32
              "wscipstwo"

A moze to zalezy od reszty (kontekst).
              Moze to cos podobnego jak np te "...dowcipne - ze skrzydelkami" ;-)))
    • czort Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy 13.12.03, 11:29
      kolejny:

- koleji :)))) :PPPPPPP
      • miodeek Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy 13.12.03, 11:38
        kwestja [formalna]
    • Gość: Olivka Re: slownik ortograficzny dosc nietypowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:20
      KRZTAŁCIĆ <lol>
    • saqqara POKARZ 16.01.04, 08:55
      :))))))
    • saqqara bezlogicznosc 20.01.04, 14:42
      bo stara sie pisac logicznie (sic!)

i TLI - to czas przeszly od czasownika CIAC
      :)))
      • iwusia Re: bezlogicznosc 20.01.04, 17:27
        z forum Romantica:
        "krytycy i krytykatorzy"
        hahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się