mag_nolia 30.01.02, 13:16 łatwo powiedzieć, jak Chudy ponoć wszystką dziką zwierzynę powystrzelał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:21 mag_nolia napisał(a): > łatwo powiedzieć, jak Chudy ponoć wszystką dziką zwierzynę powystrzelał... a mnie się kojarzy krok z kroczem i co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:22 chudyy napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > łatwo powiedzieć, jak Chudy ponoć wszystką dziką zwierzynę powystrzelał... > > a mnie się kojarzy krok z kroczem > i co mam zrobić? z kroczeniem pewnie Ci się kojarzy, tylko źle napisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy racja 30.01.02, 13:24 mag_nolia napisał(a): > chudyy napisał(a): > > mag_nolia napisał(a): > > > łatwo powiedzieć, jak Chudy ponoć wszystką dziką zwierzynę powystrzel > ał... > > > > a mnie się kojarzy krok z kroczem > > i co mam zrobić? > z kroczeniem pewnie Ci się kojarzy, tylko źle napisałeś... > droga ważniejsza od celu Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: racja 30.01.02, 13:25 no i stabilne zdecydowane kroko...aby do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:24 nie wywołuj wilka z lasu... chudyy napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > łatwo powiedzieć, jak Chudy ponoć wszystką dziką zwierzynę powystrzelał... > > a mnie się kojarzy krok z kroczem > i co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:24 kropka! napisał(a): > nie wywołuj wilka z lasu... wilka nie bój, strzelec (ja) powystrzelam barachło Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:25 to chyba prawidlowe skojarzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:26 yess napisał(a): > to chyba prawidlowe skojarzenie ? ważne, że bojowe Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:29 to potrzebny jeszcze okrzyk bojowy Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:41 yess napisał(a): > to potrzebny jeszcze okrzyk bojowy nieartykułowany może być? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:26 to Ty jesteś strzelec? chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > nie wywołuj wilka z lasu... > > wilka nie bój, strzelec (ja) powystrzelam barachło Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:27 kropka! napisał(a): > to Ty jesteś strzelec? nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:29 no niby jakby sie dobrze przyjrzeć, postrzelony jesteś;)))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > to Ty jesteś strzelec? > > nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 13:42 kropka! napisał(a): > no niby jakby sie dobrze przyjrzeć, postrzelony jesteś;)))) e, niedokładnie horoskopy czytasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do zakochania jeden krok 30.01.02, 14:15 nie czytam w ogóle... ale i tak strzelce sa fajne;)))))))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > no niby jakby sie dobrze przyjrzeć, postrzelony jesteś;)))) > > e, niedokładnie horoskopy czytasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś