Dodaj do ulubionych

WUJEK DOBRA RADA radzi :

15.12.03, 15:45
Nie wiesz co zrobic ze swoim życiem? Twój/a ukochany/a już Cie nie chce ?
Twoj pies ma znowu biegunkę ? Wydaje Ci sie że jesteś gruba ?Cioci Jadzi
brzydko pachnie z buzi ? Nie wiesz gdzie iść na Sylwestra ? Znowu zepsuła Ci
sie cera ? Wydaje Ci sie ze Twoja mama jest kosmitką ? nic sie nie
martw !...........

Wujek Dobra Rada Ci pomoże !
Obserwuj wątek
    • aariel Re: WUJEK DOBRA RADA radzi : 15.12.03, 15:52
      Witaj WUJKU!
      Co zrobic jak mam ochote przywalic kazdemu kto sie do mnie odezwie? Praca mnie
      denerwuje (ale trzeba ja szanowac, bo JEST) i nie sa wakacje?
      • emilski Dobra rada dla Ariel 15.12.03, 16:33
        Droga Ariel !

To bardzo proste. Objawy o których piszesz zdradzają przewlekły niedobór w
        Twoim organiżmie fenyloetyloaminy ( z grupy endogennych endorfin) Niestety
        sztuczna suplementacja nie wchodzi w grę. Jedyny sposób to zakochać sie.
        A jesli juz masz chłopaka , to znaczy ze czas zmienić na kogoś kto zapewni Ci
        wyższe poziomy endorfin. Gorzej jeśli Twój chlopak jest już Twoim męzem. Wtedy
        pozostaje tylko dać w mordę szefowi i poszukac sobie nowej pracy. pozdrawiam .
        • aariel Re: Dobra rada dla Ariel 15.12.03, 16:36
          Wynika z tego, ze powinnam nonstop sie zakochiwac w kims...
          Najbardziej jestem zla ze nie ma wakacji w tej chwili :(
          A tak w ogole to zagadka o tym kto spi w stodole spodobala sie wszystkim tym,
          ktorym ja zadalam :)))
    • labeg Re: WUJEK DOBRA RADA radzi : 15.12.03, 19:15
      emilski - genialny pomysl :))) podoba mi sie :))))))

Ariel, nie dramatyzuj- niedlugo juz swieta, wszystko zwolni obroty i bedzie
      ok, moj R znajdzie prace, zaaklimatyzuje sie we wrocku i moja siostra sie do
      niego przekona. Ja tez mam nerwa ostatnio na szefowa, chociaz to jest swiena
      kobieta, ale brakuje mi wlasnie R zebym byla spokojna:)

emilski, czy jak tak pisze to znaczy ze jestem zaswiergolona?:)))))
      • aariel Re: WUJEK DOBRA RADA radzi : 16.12.03, 09:08
        labeg napisała:

> emilski, czy jak tak pisze to znaczy ze jestem zaswiergolona?:)))))

Wujek chyba jeszcze spi, wiec ja Ci odpowiem :) TAK, WYGLADASZ NA
        ZASWIERGOLONA :)))
        • _waterfall_ Re: WUJEK DOBRA RADA radzi : 16.12.03, 15:02
          ech:))))))))))))))
    • aiwa7 Re: WUJEK DOBRA RADA radzi : 18.12.03, 09:39
      Ja ci wujku nie wierzę! Zaprosiłes mnie na sylwestra (tego z dojazdem pks'owym)
      ja juz kupiłam piękną suknię balową z cekinami śliczne buciki nawet polubiłam
      Twojego chorego psiaka....Byłam taka szcześliwa.....
      ;p
      • emilski LIST DO AIWY 19.12.03, 17:06
        Droga Aiwa,

Wybacz, ale dla naszego wspólnego bezpieczeństwa nie możemy iść razem na
        Sylwestra do remizy. Ostatnio sie dowiedziałem ze córka sołtysa jest we mnie
        śmiertelnie zakochana. Dziewcze to ( tak jak i jej ojciec ) jest nieco porywcze
        i zazdrosne jak jasna cholera.. Więc sama rozumiesz. Aiwa , zrozum mnie dobrze,
        ona mi sie niezbyt podoba ( chociaż traktor prowadzi rewelacyjnie ) Więc i ja
        rezygnuje z tamtego wyjazdu. A o Tobie caly czas myśle razem z Rastusiem-
        pieskiem moim. Zastanawiamy sie jak Ci wynagrodzić tą sytuację. Moze masz
        jakieś życzenia ? pozdrawiam Cie cieplo ciepło i całuję nieśmiało.
        • aiwa7 No tak !!! Panie Emilski 19.12.03, 17:19
          Tak myslałam że ta miłosć okolicznej dziewki, że tak powiem nas w tą piekną noc
          rozłączy >:/!!! Ale cóż córka sołtysa nie ma mocnych ze zdaniem sołtysa trzeba
          się liczyć a takie córki bywają mściwe dlatego ja również nie chce ryzykować
          swojego jak i twojego zdrowia!!
          O cóż moge prosić nieśmiało.....musze się dobrze zastanowić Panie Emilski :)
          • wakarpl Re: No tak !!! Panie Emilski 20.12.03, 00:39
            Oj na naszych oczach rodzi sie kolejny romans.
            Mowilem Wam, ze czasami bywam psem ogrodnika?? :) hahaha
            P.S zaszczekam po polsku hau hau:)
            • aiwa7 Re: No tak !!! Panie Emilski 20.12.03, 11:52
              Oj na naszych oczach rodzi sie kolejny romans.
              > Mowilem Wam, ze czasami bywam psem ogrodnika?? :) hahaha
              > P.S zaszczekam po polsku hau hau:)

Po pierwsze co to za OJ? :)
              Po drugie kolejny romans...czyli coś nie coś mnie tu ominęło :))
              A po trzecie to nie romans to już ....!!! :))))
              hehheh
              • emilski AIWA I JA....CZYLI KONIEC PLOTEK..... 21.12.03, 18:10
                Dokładnie tak jak napisała Aiwa , nie będziemy już dłużej ukrywać naszej.......
                to juz nie romans.. ehh.. Ale co to jest to tylko my dwoje wiemy.. ehh... :-))))
                Tak wiec niech sobie wakarp szczeka , niech wieje wiatr i pada deszcz
                grudniowy... niestraszne nam to wszystko już , bo w kociołku czekolada sie
                gotuje, Aiwa pierniczki piecze , w mieszkaniu zapach cynamonu i imbiru.. a
                Rastuś leży na kocyku i zastanawia sie co tym razem ma powiedzieć podczas
                wigilii.. Peter Tosh znowu śpiewa ze jest Mistic Man....
                • aariel Re: AIWA I JA....CZYLI KONIEC PLOTEK..... 21.12.03, 19:12
                  emilski napisał:

> Dokładnie tak jak napisała Aiwa , nie będziemy już dłużej ukrywać
                  naszej.......
                  > to juz nie romans.. ehh.. Ale co to jest to tylko my dwoje wiemy.. ehh... :-
                  )))
                  > )
                  > Tak wiec niech sobie wakarp szczeka , niech wieje wiatr i pada deszcz
                  > grudniowy... niestraszne nam to wszystko już , bo w kociołku czekolada sie
                  > gotuje,

A co na to corka soltysa??? Czy bez zalu i lez godzi sie na te czekolade w
                  kociolku?
                • aiwa7 No to juz wszyscy wiecie....:)))) 21.12.03, 23:11
                  No tak wydało się skończyłam piec pierniczki, Emilski właśnie kończy popijanie
                  gorącej czekolady,poxniej ubierzemy choinkę no .....takie tam rózne
                  przygotowania :)
                  O córce sołtysa lepiej nic nie mówic wyjechała gdy się o nas dowiedziała, nikt
                  nie wie gdzie.....wcale sie nie dziwię, że chciała mi odbić Emilskiego.......;)
                  No cóz Wesołych Świąt!!!!!!!!!!
                  • emilski zakodowana wiadomosć dla Aiwy 22.12.03, 17:49
                    Aiwa, sprawdzasz czasami swoją pocztę ? dostałas mojego maila czy zaginąl
                    gdzies na łączach..? P.S. podjadłem troche Twoich pierniczków.. wyszły super !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka