Dodaj do ulubionych

Wstawac!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 02:36
Co jest, spicie jeszcze????? Wstawac, bo za kilka godzin dizen zacznie sie
kolejny, kury bedo pialy za łoknem, a trmawaj bedzie stukal kolami o
szyny....

milego dnia w kazdej razie:))
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:00
      sam se wstan i caluj mnie gdzies.
      tylko nie tam, gdzie pomyslales, dobra????
      :P
      • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:02
        A kto by tam myślał o tej porze!
        Ja - nie.
        :)
        • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:05
          ciiiiiiiiiiii....
          Ja ten tekst wczoraj pisalam, i tak sobie dzis skopiowalam, dyc na tyle z rana
          to mnie jeszcze stac...:)
          • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:24
            To skopiuj coś dla menika, bo chyba doprasza się o słówko od Ciebie :P
    • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:11
      No no Groszek, wygnała ciebie do domu o tak późnej porze ? Nie bałeś sie wracać
      ciemnymi ulicami ?:)

dzień dobry Wszystkim, i Only też :)
      • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:24
        Men, to Ty żyjesz???
        Mówię o żywocie wirtualnym, of course.
        :))
        • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:28
          Codziennego dnia odgłosy ...

Dzień Dobry :-)
          • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:52
            Dzień dobry, dzięki za przesyłkę, ledwo mi się zmieściła pod sufitem :)
            • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:53
              W ten wieczór zawsze coś znajdziesz pod choinką :-))))
              • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:55
                Hi, juz nawet częściowo wiem co. Tym razem pokazałam pewnemu Mikołajowi
                palcem, bo się rwał do czego innego ;)
                • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:06
                  Mikołaj powiadał, że na Swiecie mówią,
                  iż grzeczną byłas w tym roku dziewczyną :-)
                  Dlatego prezent znajdziesz taki,
                  jaki Ci się spodobał :-)
                  • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:13
                    Aha, to już teraz wszystko wiem! Najwyraźniej jak jestem niegrzeczna,
                    todostaję nocne koszulki. Mam ich już całą półkę :(
                    • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:17
                      Mała rzecz, a powinna cieszyć :-)
                      A czasem prezenty, te niespodziewane, są jak te oczekiwane :-))))
                      • maryjo2 Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:21
                        Ale ja nie znoszę koszulek nocnych, zwłaszcza w takiej ilości!!
                        ;)
                        • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:27
                          To może być niekoniecznie taki prezent :-)
        • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:29
          Żyję, ale co to za życie (to wirtualne oczywiście :) - nie ma sie z kim się
          pokłócić, jeden kumpel zniknął (wirtualnie), drugi wpadł w macki babolinek,
          echhh !
          :)
          • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:32
            a to cham!
            a ze mna to nie laska wymienic pare slow dziennie??????
            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:35
              Z toba to strach zaczynać, ty się tak onlontkowo i czule nakręcasz przed
              wigilią :)
              • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:38
                no wigilia to juz jutro, jakby kto pytal....a ja wciaz pod IP .be
                • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:40
                  No to chyba kogoś tam masz bliskiego :)
                  • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:41
                    kotka???????

:P
                    • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:47
                      To co z tymi zakupami w hipermakecie, przekładamy, hę ?:)
                      • czort Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:49
                        menik, a o ktorej bedziesz?
                        dzielnie reprezentowac mam ochote kogos!
                        tesco 23,12,2003 godzina?????
                        • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:53
                          hmmm

czort napisała:

> menik, a o ktorej bedziesz?
                          > dzielnie reprezentowac mam ochote kogos!
                          > tesco 23,12,2003 godzina?????
                          • czort Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:55
                            nie hm, nie hmmm tylko 17:15 przy polkach z rodzynkami!!!!
                            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:57
                              E tam, bez Onlontka to juz nie to samo tesco, O !

czort napisała:

> nie hm, nie hmmm tylko 17:15 przy polkach z rodzynkami!!!!
                          • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:55
                            kurna, jak men podasz godzine, to kto wie, hehe
                            do lotniska to ja mam jakby blisko, hehehe
                            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:56
                              A mam być sam ?:)

Gość portalu: only napisał(a):

> kurna, jak men podasz godzine, to kto wie, hehe
                              > do lotniska to ja mam jakby blisko, hehehe
                              • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:58
                                no wiesz men, z braku laku to i sam mozesz byc.....
                                • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:00
                                  No przecież twego byłego forumowego tobie teraz nie znajdę - tęsknisz jeszcze
                                  za nim, co ?
                                  • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:03
                                    oj, menik, jak ty mnie rozpracowales...ujrzec was razem to moje marzenie,
                                    hehehehe
                                    • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:05
                                      Niestety, ale mnie takie trójkąciki nie bawią :)

> oj, menik, jak ty mnie rozpracowales...ujrzec was razem to moje marzenie,
                                      > hehehehe
                                      • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:06
                                        alez to wcale nie musialaby byc zabawa....mogloby byc na powaznie....hehehe
                                        • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:08
                                          Kitek kiedyś mówił, że z ciebie to cicha woda ..:)
                                          • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:11
                                            no a o tobie mowil ze ty to jak Niagara.....
                                            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:13
                                              To lał wodę, bo ja faktycznie to skromny jestem
                                              • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:19
                                                no widzisz ty??? a mnie gadal ze lal koniak, francuski!!!!
                                                • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:20
                                                  a ..wno, to była wooda !
                                                  • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:24
                                                    i widzisz ty co za oszust!!!!
                                                  • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:28
                                                    A tak mu z gęby dobrze patrzyło !
                      • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:51
                        etam, ty i tak nie wiesz gdzie krewetki stoja.
                        a dla paprykarzu nie bede sie tym razem poswiecac....
                        • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:54
                          Nie lubię robali - a nie lubisz już keczupu ?

> etam, ty i tak nie wiesz gdzie krewetki stoja.
                          > a dla paprykarzu nie bede sie tym razem poswiecac....
                          • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 07:57
                            ketchup bez menikowej pizzunii to nie to.....etam, bez menikowego kobylaczka to
                            w ogole co tam ketchup...:P
                            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 07:59
                              No ! Co racja to racja.

I tam, znowu byś nawaliła :)
                              • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:05
                                kto nawalil to nawalil, o!
                                jak kurna wszystkie kosze na nowym przeszukala!!!!
                                • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:05
                                  Kurna, przeciez to miał być kosz na centralnym !!!
                                  • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:07
                                    na jakim centralnym????????
                                    oj, widze menik ze ty takie numery to nie tylko ze mna wyprawial!!!!
                                    • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:09
                                      Kurna, co gadam, to gadam, zostawiłem na centralnym !

No było troche tych numerków, nie chwaląc się :)
                                      • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:13
                                        a dupa. jakby mialo byc na centralnym to walczylabym rowniez o bilet MZK, o!
                                        • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:14
                                          A qwno ! Powiedziałaś, że się przewietrzysz i że dobrze to zrobi ci na sen, O !
                                          • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:17
                                            a dooopa! mi na sen to dobrze zrobi tylko wygrana w totka 3.000.000 ojro, a nie
                                            kurna pieprzony spacerek!!!!
                                            • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:18
                                              W morde jeża, to po co ja wtedy zapierniczałem, najpierw do sklepu, potem na
                                              centralny ???

p.s.: nawet nic nie skorzystałem :)
                                              • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:20
                                                no nie wiem, moze tobie to dobrze na sen zrobilo....
                                                • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:23
                                                  e tam, zjadłem i wypiłem do rana !
                                                  • Gość: only Re: Wstawac!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.12.03, 08:27
                                                    aaa, no to to ja wiem...
                                                    ps. a jak menik usuwa sie odcisk entera na czole????

:PPPPPP

etam, spierdalam teraz, mam 3 minuty do pociungu....
                                                  • men_ Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 08:29
                                                    Taki gupi to nie jestem - miałem poduszeczkę, O !

Szeeeerokiej drogi, do miasta jedziesz ??:)
    • saqqara Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 09:25
      tja, niektorzy naprawde maja problem ze spaniem....ale to pewnie dlatego ze nie
      musieli kleic tysiecy uszek:P
      • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 09:38
        Witaj dzielna Szaki :-)

co tysiąc uszek skleiła :-)
        • saqqara Re: Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 10:49
          nie tylko uszka, pierogi tez:)
          • ka_27 Wstawac!!!!!!!!!! 23.12.03, 10:56
            Szaki :-)

to tak przy okazji? :-)

Ale Ty potrafisz, że hej! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka