Dodaj do ulubionych

Co Karolak dostal pod choinke?

25.12.03, 12:31
Jak myslicie? Co jeszcze, oprocz bielizny, ktora zesmy z Gini wydziergaly. Z
tym, ze ja zrobilam to rowno, nie gubiac oczek, a Gini, szkoda gadac.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 13:54
      Bielizne wydziergalam wlasnorecznie , Ty sie pod moja bielizne nie podwieszaj.
      Nawet nie zaczelas.
      A moje stringi sie podobaly od razu mnie pokochal.
      • edzioszka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 18:12
        kupiłam Januszowi moherkowe kalesony i depilator, bo ma taki szorstki zarost..
        Miltonia stale chadza podrapana po jego namiętnych pocałunkach ;)
        • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 22:11
          Ode mnie dostał stringi z pluszowym Mikołajem na przodzie. Nie posiadał się z
          zachwytu.
          • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 26.12.03, 00:26
            Jasne, jasne. Reasumujac Karolak ma juz 2 pary kalesonow i 2 pary stringow.
            Wszystko rekodzielo. Szczegolnie seksownie prezentuje sie w moherach. Tylko nie
            zdziwmy sie, jak na Allegro bedzie chcial opchnac nasze podarki za puszke piwa.
            • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 08:33
              A ja myślalem, że to ozdoby choinkowe.
              • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 09:58
                Nie powiesz, że stringi na które się tak wykosztowałam powiesiłeś na choince?
                • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 10:47
                  Najpierw je podzieliłem na mniejsze elementy, bo choinkę mam małą.
                  • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:20
                    Wiesz co Karolak, na Ciebie to szkoda każdej wydanej złotówki. Wystałam dla Cię
                    te stringi w kolejce, pobiłam się z innymi kobietami, żeby ostatnią parę
                    dostać, a Ty je niszczysz. I w zamian dostaję makulaturę, którą pewnieś
                    jakiemuś dziecku odebrał.
                    • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:43
                      To Zarlacz kupowal Ci te stringi za komuny jeszcze, che, che. Przyjzyj sie czy
                      ten sw. Mikolaj to aby nie Dziadek Mroz. Tyle lat trzymala w naftalinie, by gdy
                      sie rozpadac zaczely w koncu je pod Twoja choinka podlozyc, skneruska jedna.
                      • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:47
                        Nie za komuny. Tylko to jest hit tych Świąt, nieuświadomiona, i kobiety biją
                        się o te stringi dla swych ukochanych. To pewnie, Ty wyciągnęłaś z naftaliny
                        prezent dla Normalsa i chcesz odwrócić uwagę od swojego marnego prezentu.
                        • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 08:17
                          Hit Świąt? Z którego roku? Te stringi były wielkości dzisiejszych galotów
                          (galot?). Może i w zamierzchłych czasach, te monstrualnej wielkości bokserki
                          nazywane były stringami, ale w którym to było wieku? A co do prezentu Miltonii,
                          to sam zwróciłem uwagę na pociągający zapach, ktory przypomina mi zresztą
                          powabne ciało ofiarodawczynii.
                        • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 08:18
                          Ofiarodawczynii - to błąd.
                          • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 10:46
                            Dostał takie cudo, zamiast makulatury. Duże są, bo na Twoje ciało pasuje tylko
                            rozmiar 10 XL, a Ty pewnie żyjesz złudzeniami, że S.
                            • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 11:02
                              Pomyliłaś mnie chyba ze swym kotem. Tym wykastrowanym spaślakiem, który wyjadał
                              mi notorycznie śniadanie!
                              • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 11:08
                                To przeciez Ty kotu wyjadales pozywienie, bo ciagle Ci bylo malo. Nawet
                                zezarles jego paste na blyszczaca siersc. Ciekawe po co, jak u Ciebie zadna
                                siersc nie wystepuje, nawet tam, gdzie przystojni faceci maja brwi i rzesy.
                              • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 12:35
                                Spaślakiem to ty jesteś. Moje ukochane kocurki i koteczki figury modeli i
                                modelek mają. I nigdy by do ust nie wzięły tego, co Ty jadasz. One mają
                                wyrafinowane gusta.
                                • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 13:54
                                  Zeżary mi cale opakowanie chipsów. Tych, co mi kupiłas, a co miały na
                                  opakowaniu kotka!
                                  • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 14:17
                                    Trochę okruszków tylko zlizały, bo nigdy nie zdążyły dobiec do miski, bo Ty tam
                                    już byłeś, żeby się posilić. Widzisz, jaka hojna byłam, nawet chrupki Tobie
                                    kupowałam, a Ty co, w prezencie dałeś mi makulaturę rąbniętą jakimś
                                    niedorostkom.
                                    • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 14:33
                                      To były pamiątkowe widokówki!

Te znaczki zaś za 200 lat warte będą krocie!
                                      • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 15:20
                                        Podarte kancery, wytłuszczone i wybrudzone, złamanego grosza nie będą nigdy
                                        warte.
                                        • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 19:51
                                          j_karolak napisał:

> Zeżary mi cale opakowanie chipsów. Tych, co mi kupiłas, a co miały na
                                          > opakowaniu kotka!

Aaa, to juz wiem, gdzie znikaly kocie chrupki. Co gorsza podobnie rzecz sie
                                          miala z kocim zwirkiem. Na szczescie kupowalam ekologiczny, to Karolakowi nie
                                          zaszkodzil za bardzo.
                                          • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 08:40
                                            Te "Żwirki" rzeczywiście były jakieś chujowe. Strasznie twarde.
                                            • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 10:49
                                              Teraz wiem czym sobie uszkodziles sztuczna szczeke, ktora w spadku Ci prababcia
                                              zapisala.
                                              • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:03
                                                Widzisz u mnie miałeś pyszniutkie jedzenie, a ona Cię kocim żwirkiem karmiła.
                                                • j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:26
                                                  Tylko, że u Ciebie, to żarcie musiałem kotom z pysków wydzierać, a u Miltonii
                                                  zawsze miałem pelną kuwetkę.
                                                  • miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:42
                                                    Ktora sie szybko oprozniala, przez co Anastazja zmuszona byla siusiac do lozka.
                                                  • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:49
                                                    Milton, czy on wyżerał piasek z kuwety z zawartością?
                                                  • zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:51
                                                    Trochę się musiałeś tylko pofatygować. Ale to przez to, że u mnie same dobre
                                                    rzeczy są. Pamiętasz jak przyniosłeś pasztetową w prezencie na moje imieniny,
                                                    to mogłeś całą zjeść, kociny nawet nie zerknęły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka