miltonia 25.12.03, 12:31 Jak myslicie? Co jeszcze, oprocz bielizny, ktora zesmy z Gini wydziergaly. Z tym, ze ja zrobilam to rowno, nie gubiac oczek, a Gini, szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 13:54 Bielizne wydziergalam wlasnorecznie , Ty sie pod moja bielizne nie podwieszaj. Nawet nie zaczelas. A moje stringi sie podobaly od razu mnie pokochal. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 18:12 kupiłam Januszowi moherkowe kalesony i depilator, bo ma taki szorstki zarost.. Miltonia stale chadza podrapana po jego namiętnych pocałunkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 25.12.03, 22:11 Ode mnie dostał stringi z pluszowym Mikołajem na przodzie. Nie posiadał się z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 26.12.03, 00:26 Jasne, jasne. Reasumujac Karolak ma juz 2 pary kalesonow i 2 pary stringow. Wszystko rekodzielo. Szczegolnie seksownie prezentuje sie w moherach. Tylko nie zdziwmy sie, jak na Allegro bedzie chcial opchnac nasze podarki za puszke piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 08:33 A ja myślalem, że to ozdoby choinkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 09:58 Nie powiesz, że stringi na które się tak wykosztowałam powiesiłeś na choince? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 10:47 Najpierw je podzieliłem na mniejsze elementy, bo choinkę mam małą. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:20 Wiesz co Karolak, na Ciebie to szkoda każdej wydanej złotówki. Wystałam dla Cię te stringi w kolejce, pobiłam się z innymi kobietami, żeby ostatnią parę dostać, a Ty je niszczysz. I w zamian dostaję makulaturę, którą pewnieś jakiemuś dziecku odebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:43 To Zarlacz kupowal Ci te stringi za komuny jeszcze, che, che. Przyjzyj sie czy ten sw. Mikolaj to aby nie Dziadek Mroz. Tyle lat trzymala w naftalinie, by gdy sie rozpadac zaczely w koncu je pod Twoja choinka podlozyc, skneruska jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 29.12.03, 11:47 Nie za komuny. Tylko to jest hit tych Świąt, nieuświadomiona, i kobiety biją się o te stringi dla swych ukochanych. To pewnie, Ty wyciągnęłaś z naftaliny prezent dla Normalsa i chcesz odwrócić uwagę od swojego marnego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 08:17 Hit Świąt? Z którego roku? Te stringi były wielkości dzisiejszych galotów (galot?). Może i w zamierzchłych czasach, te monstrualnej wielkości bokserki nazywane były stringami, ale w którym to było wieku? A co do prezentu Miltonii, to sam zwróciłem uwagę na pociągający zapach, ktory przypomina mi zresztą powabne ciało ofiarodawczynii. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 08:18 Ofiarodawczynii - to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 10:46 Dostał takie cudo, zamiast makulatury. Duże są, bo na Twoje ciało pasuje tylko rozmiar 10 XL, a Ty pewnie żyjesz złudzeniami, że S. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 11:02 Pomyliłaś mnie chyba ze swym kotem. Tym wykastrowanym spaślakiem, który wyjadał mi notorycznie śniadanie! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 11:08 To przeciez Ty kotu wyjadales pozywienie, bo ciagle Ci bylo malo. Nawet zezarles jego paste na blyszczaca siersc. Ciekawe po co, jak u Ciebie zadna siersc nie wystepuje, nawet tam, gdzie przystojni faceci maja brwi i rzesy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 12:35 Spaślakiem to ty jesteś. Moje ukochane kocurki i koteczki figury modeli i modelek mają. I nigdy by do ust nie wzięły tego, co Ty jadasz. One mają wyrafinowane gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 13:54 Zeżary mi cale opakowanie chipsów. Tych, co mi kupiłas, a co miały na opakowaniu kotka! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 14:17 Trochę okruszków tylko zlizały, bo nigdy nie zdążyły dobiec do miski, bo Ty tam już byłeś, żeby się posilić. Widzisz, jaka hojna byłam, nawet chrupki Tobie kupowałam, a Ty co, w prezencie dałeś mi makulaturę rąbniętą jakimś niedorostkom. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 14:33 To były pamiątkowe widokówki! Te znaczki zaś za 200 lat warte będą krocie! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 15:20 Podarte kancery, wytłuszczone i wybrudzone, złamanego grosza nie będą nigdy warte. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 30.12.03, 19:51 j_karolak napisał: > Zeżary mi cale opakowanie chipsów. Tych, co mi kupiłas, a co miały na > opakowaniu kotka! Aaa, to juz wiem, gdzie znikaly kocie chrupki. Co gorsza podobnie rzecz sie miala z kocim zwirkiem. Na szczescie kupowalam ekologiczny, to Karolakowi nie zaszkodzil za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 08:40 Te "Żwirki" rzeczywiście były jakieś chujowe. Strasznie twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 10:49 Teraz wiem czym sobie uszkodziles sztuczna szczeke, ktora w spadku Ci prababcia zapisala. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:03 Widzisz u mnie miałeś pyszniutkie jedzenie, a ona Cię kocim żwirkiem karmiła. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:26 Tylko, że u Ciebie, to żarcie musiałem kotom z pysków wydzierać, a u Miltonii zawsze miałem pelną kuwetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:42 Ktora sie szybko oprozniala, przez co Anastazja zmuszona byla siusiac do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:49 Milton, czy on wyżerał piasek z kuwety z zawartością? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Co Karolak dostal pod choinke? 31.12.03, 11:51 Trochę się musiałeś tylko pofatygować. Ale to przez to, że u mnie same dobre rzeczy są. Pamiętasz jak przyniosłeś pasztetową w prezencie na moje imieniny, to mogłeś całą zjeść, kociny nawet nie zerknęły. Odpowiedz Link Zgłoś