mocz.piwosza 30.07.09, 08:36 napisała, chcę iść TU, na co nie miałem ochoty, bo NIE, odpyskowałą, jaki jestem NIEMIŁY..., ha, ha...zobaczmy, spełnianie zachcianek, bez wzajemności...to nie MIŁOŚĆ to taka zabawa w kota i myszkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:41 a to już znalazleś nową miłość?? i znów problem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:44 nie to stara się odzywa, nowa nie, nowa w pieluchach Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:47 przeciez nie chcesz,no to po co ta zabawa? nie lepiej zajac sie nowa? kto nie kocha dostatecznie mocno,ty czy ona ? ze musicie sobie dokuczac? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:48 a zreszta dosc szybko ci przeszło.. szybko sie pocieszyles :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:52 bo ze mną jest tak: gdyby kochała, to pewnie bym całym sobą nadal, trwał, zresztą przeżywałem to całym sobą, lecz jak poczułem zlew, zlałem no i faktycznie totalnie i szybko;-))) moze to i lepiej viviene napisała: > a zreszta dosc szybko ci przeszło.. > szybko sie pocieszyles :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 08:51 właśnie...ja się odzwyczaiłem, uwolniłem myśli, mogę zająć się w końcu pracą, co ona robi jej sprawa, ale faktycznie, nie mam ochoty, zabiła we mnie tę ochotę, dziwne,...świadoma, tego powinna co jakiś czas pozwolić, abym coś jej zaproponował, a ONA tylko myślała, o sobie, to nie, nie mam czasu, a jak ONA, to miałem biegać, ba mało tego jak odmówiłem, to napisała, ależ nieprzyjemny...nie no ma TUPET Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 09:02 a tak z ciekawosci? coz takiego jej proponowałeś? no i mozna pozazdroscic tak szybkiej regeneracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 09:26 wszystko, od jeziora, po wyjazd, po mecze kosza, cały wachlarz...i zawsze nic, no może raz...się skusiła...a tak, nie mam czasu, nie dam rady, pogoda nie ta, to cały dzień czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 09:35 nie wiem,nie znam sie ale szkoda,rzeczywiscie. ja musze liczyc na siebie i sama zapewnic sobie ewentualne rozrywki,coz zycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 10:30 no i co ? bedziemy... narzekac na te swoje milosci? a moze opowiadac sobie kawaly...dla zabicia ciszy ..?? czy co jeszcze mozna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 10:32 pójść na mecz i wykrzyczeć to ;-) może być żużel Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 10:35 huraa !!! lubie takie emocje:))) juz duch sportowca sie we mnie budzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 10:56 sama sie zaprosze :)))) tam gdzie bede chciala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 11:03 jeja KLON poprzedniej damy:)))) viviene napisała: > sama sie zaprosze :)))) > tam gdzie bede chciala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 11:02 Spróbuj ze mną przetrwać chociaż parę dni Pewny jestem, że nie będziemy tyć Wezmę cię na żużel, mroczno będzie nam Swe uczucie mogę wykrzyczeć tam Wyjdź więc za mnie Świetną matkę mam Będzie robić nam rosół Wyjdź więc za mnie Niezłe nogi mam Będziemy biegać po rosie Spróbuj ze mną przetrwać chociaż jedna noc Ojciec trzyma w domu zachodni koc Ty trzepiesz dywany, w rękach zyskasz moc Tak że dłoniom twym swój powierzę los Wyjdź więc za mnie Świetną matkę mam Będzie robić nam rosół Wyjdź więc za mnie Niezłe nogi mam Będziemy biegać po rosie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 11:50 Nie rozłączą nas pożegnania: wracamy do siebie zawsze. Mądre są nasze serca i od myśli stokroć łaskawsze. Przejechaliśmy lekkomyślnie jeszcze jedną szczęścia stację. Byłam winna? Gniewasz się na mnie? Oboje mieliśmy rację. Gdy się kocha wszystko jest prawdą. Nawet kłamstwo w prawdę się zmienia. Ginie przepada żal od jednego uściśnienia. Lecz nie można błądzić na wichrze by tej prawdy słowa usłyszeć. Skryć się trzeba w domu wieczorem i we dwoje wtulić w ciepło i ciszę Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 11:52 proszę, nie porównuj mnie do nikogo a juz Broń Boże do twoich byłych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 12:00 viviene napisała: > proszę, nie porównuj mnie do nikogo > a juz Broń Boże do twoich byłych :) przepraszam;-( jesteś inna, lepsza, milsza, i czulsza..O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 12:02 Nie chcę cię dotknąć Boję się Boję się twego bólu Chcę ci zostawić twą samotność A swą obecność zmienić w czułość Jesteśmy inni Każde z nas ma swoje tajemnice ciemne Kolczasty Dziki Suchy chwast Nadzieje nadaremne Spotkali się Któryś tam raz Śpiąca królewna ze ślepym królem !! Chcę dać ci to Co mogę dać Czule Czulej Najczulej Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 13:41 a gdyby tak ktoś powiedziła to do mnie, to przyjełabym to : że nie będziemy tyć Wezmę cię na żużel, Swe uczucie mogę wykrzyczeć tam Wyjdź więc za mnie Będziemy biegać po rosie Tak że dłoniom twym swój powierzę los . tylko czy mogłabym miec swojego pieska? a nad morze bym chciała bardzo a kupisz mi kwiaty? fiołki moze.. a nie bedziesz kłamał? a bede mogła ci wszystko powiedziec? a a a to tylko przeciez tyle..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 15:45 viviene napisała: > tylko czy mogłabym miec swojego pieska? TAK > a nad morze bym chciała bardzo TAK > a kupisz mi kwiaty? fiołki moze.. TAK > a nie bedziesz kłamał? NIGDY > a bede mogła ci wszystko powiedziec? DO OSTATNIEJ LITERY Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 22:06 ::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tylko co z twoja stara miłoscia? i ta nowa z pieluchami ? smutno im bedzie i zle.. i z moja ta tragiczna? aaa i tak nigdy mnie nie chciał.. co my teraz zrobimy ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:15 połączy Nas antyczna tragedia:)... pytasz, stara odeszła, nie mam zamiaru, być tylko, dawcą, czekać, aż skinie, aż zechce, czy uwierzysz że po kinie gna do domu...jak gazela, nawet nie chce być, gdyby dała mi to choć, choć czule powiedziałe mi ...zostań...chcę, ale ona woli w sms-ie napisać...fajny wieczór.. dobrze że kupiłeś wejściówkę, bo ja wszystko straciłam na wypadzie w górach...jeja....nie mówmy o niej proszę...już sformatowałem dyski;- ))) nowa jeszcze nie nadeszła... Twoja, warto, tez porzucić w diabły, nie męcz się... pójdziemy w las tam duzy ptak powróży nam na 200-lat;-) będzie robić, aby nie było...jak było do tej pory!;-) O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:22 jakie to krzepiace:)))) no to chyba na zapowiedzi trzeba? co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:26 a po co zapowiadać? sepy się zlecą!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:28 hahahahahaa:):) oj,nie lubie sępów :) własnie ,to wole w tym lesie z ta wrózka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:31 masz to jak w banku...potem rozłozymy na polanie piknik...;-) rozłożymy Nasze marzenia, powiemy sobie czulej niż dotychczas do Nas mówiono i popatrzymy sobie w oczy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 30.07.09, 23:33 jakie to ładne:) nie wiedziałam,ze tak mozna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 08:24 można viv, można... po co nam skrywać, uczucia i energię...widzisz...kogoś, czujesz, zatem...czemu uciekać, czemu budować mur, przez który trudno się przebić z czymś...co towarzyszy miłości...;-))) napisałem Ci @ Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:06 :))) bardzo ładne i takie proste się wydaje :)) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:09 bo to jest proste, tylko, My sobie utrudniamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:15 w tych sprawach jednak jestem niesamowitym tchórzem tak sobie teraz mysle...ale powody są zupełnie inne:) ale Ty,z takim magazynem energi,dasz radę,wierze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:25 hahaahahha:)) yhy :) błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli:)) oj, nie znasz mnie,nie znasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:33 no podobno błogosławieni... ale wiesz, jak jest zwierz, to się znim mierz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 09:50 Noo,teraz wiem :)) dzikie zwierzaki mnie fascynują:) są takie..takie nieuchwytne,szaleńczo niebezpieczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 10:57 Aaa, tego to jestem pewna :))) zdrowy objaw jak na łowcę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 11:10 wow, kotka, złapać...to nie lada gratka:))) złapać kotka i wytarmosić za ogon:))) o! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 11:21 cóż Ci kotek biedny winny ?? i jaki byłby bez ogonka? nic nie wart :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 11:36 hahhahaa:)) O tak !! za uszko i tak jeszcze poczochrać,no !! ogonka szkoda!taaki...puszysty,sliczny:))- Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 11:57 o właśnie poczochrać i poduchami ponawalać;-))) oj dałbym za to wiele;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 12:29 hahah:)) biedna kocica,już sobie wyobrażam co byś z nia zrobił,gorzej,gdyby jej się spodobało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 12:45 własnie...gorzej jakby,,, ale i tak najpiekniejsze, jest to ... tulenie się do nóg;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 12:52 i to smeranie,mizianie,ech... jakieś ciarki mnie obeszły albo co ??hahah :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 13:02 nie wiem, poczułaś TO;-)))) hahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 13:05 Noo, to łaszenie,kotki się łaszą ?? przymilnie tak :)) ech, ładnie tu sobie zapodajemy w srodku dnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 13:13 viviene napisała: > Noo, to łaszenie,kotki się łaszą ?? > przymilnie tak :)) może nie znam wyrazu, ale wiesz, tak chodzą i się ocierają;-))) > ech, ładnie tu sobie zapodajemy w srodku dnia:)))) najlepszy środek dnia, a co tam, a co nam mogą, no co???!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 13:26 czyli- wszystko to,co jest milutkie, mieciutkie,cieplutkie :))) dobra NASZA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 13:36 tylko i aż to!;-) szczególnie w dotyku...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 14:23 hahahaha...miętolić, super viv.;-))) ha Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 15:15 żadne z nas nie pomyślało o Kotce, że może przez te wszystkie zabiegi czuć sie taka..zniewolona.. jestesmy paskudni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 15:35 zniewolony może być umysł;-)))viv. kotka nie, ona to uwielbia;-))) hahah Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 16:33 :)) no to widocznie ja mam zniewolony..jeszcze :) bo wszystko pokreciłam,echh:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 16:43 jedno i drugie,mysle :)) bo inaczej już bym sie kiwała do priedu i nazad se kolebamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 16:58 ha, ha... wolę leżeć na plecach w sumie...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 17:04 baaardzo smieszne :))) i z tym sobie poradzisz:))i bedziesz niebawem,zapewne, zycze Ci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 17:11 no koty też leżą na plecach, czy psy lubią nie wiem;-))) i nawet się uśmiechasz, i nawet zapominasz..;-) O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ponowienie... 31.07.09, 17:16 też lubią,też,tak się wykulać :)) fakt,na chwile chociaz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Ponowienie... 31.07.09, 19:31 :-) bywaj dobra istoto...do powrotu,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy czy ty chcesz? 30.07.09, 17:33 meza, zywego? czy automat do obslugi? bo ten , no , to dobry jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: czy ty chcesz? 30.07.09, 22:08 myslisz,ze moze byc ktos dobry az taak? moze,powiedz,bo nie chce, jak jest inaczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś